Stuff!

Har fått lite nya stuff!
En sjukt cool klocka, retro style typ :) Sen har jag fått ett bumperskal till min iphone4.
Tack Apple och Josefin!

Vill du bränna mer fett!

Styrketräna. Det enskilt bästa du kan göra för att öka din fettförbränning är att lägga på dig mer muskler. Mer muskler ger en större fettförbränning dygnet runt.


Öka flåset. Bra kondis är lika med hög förbränning. En bra kondition innebär en bra syretillförsel och det ökar kroppens användning av fett som bränsle. Ett effektivt sätt att förbättra sin kondition är löpträning i intervaller, gympapass eller långa promenader.


Ät regelbundet. Kroppen funkar bäst på ett jämt kaloriintag. Att svälta sig är ingen hit för förbränningen, då går den ner till ett minimum.


Rör på dig Att hålla sig aktiv ökar förbränningen. Cykla till jobbet, ta tapporna, hoppa av en busshållsplats tidigare. Det viktiga är inte hur du väljer att röra på dig utan att du gör det.

(det kommer ifrån aftonbladet)


Gårdagen.

Igår så fyllde en kompis år! Vi satt först ute och drack lite för att fira. Sedan bar det av hem till mig :) Vi softade ganska mkt, drack lite vin, kollade på film och ja... Orkar faktiskt inte skriva ngt kul!

Martins hand ser ni mellan tanten å mitt huvud xD

Skola

Yes idag är det skola igen. Det känns ganska lung nu men igårkväll var det sjukt jobbigt. Ni vet den där konstiga känslan i magen typ :) Menmen, börjar klockan 12 och går väll till fyra eller något i den stilen. Har inte så mycket att säga, har bara kollat på tv idag och ja, hoppas jag kan orka göra frukost!

Olas och Fiffis kalas i minibilder!


Svar på kommentar!


Jag hade 3gn innan så för mig var det helt klart ett bra "byte"! Har man 3gs så tror jag inte att det är så lönt att byta.. De är väll ganska lika om man inte bara kollar på utsidan! Så om du inte själv känner att du bara vill ha den nya så tycker jag inte du ska byta :) Har ju som sagt inte haft en 3gs själv men vad jag vet och det lilla jag lekt med en så är det inte så stor skillnad, i snabbhet och sådant. Ganska flummigt svar på kommentar men hoppas att det hjälpte dig något :)

Im alive!

Yes nu är jag hemma. Ska lägga upp en massa bilder och sådant men ska hoppa in i duschen först :)

Kalas

Yes är inte vid en dator så får lägga upp bilder och sådant imorgon:) Jespers och fiffis 25års kalas är det som ska firas!! Hörs imorgon om ja ej råkar skriva ngt senare! Byebye:)

Kungarna av tylösand

Alla dessa sjuka tv-serier som man ser reklam för. Alla dessa fruar, skåne fruar, new york fruar, svenska fruar i danmark och allt vad de heter. Patetiskt. Sen denna serien, ja ni kan se en liten film om den nedan! Man kan ju också fråga varför inte jag var med ? Det är ju det konstigaste.. menmen, man ska inte vara bitter! Tycker bara att svenk tv är så fruktansvärt dålig... Längtar som fanken till imorgon också, kommer antagligen ta en massa bilder så de kommer på söndagskvällen. Ska till en kompis som hyrt ett vandrarhem, ska fira hnm där och sådant. Kommer bli minigolf och en massa andra lekar, jag kommer såklart vinna. Om jag inte råkar dricka lite för mkt.

This day in text!

yes som ni såg innan så har jag varit och fiskat idag!
Fast det sa jag ju till er igår, fick med tanten med. Fångade många fiskar idag, den största 1,3kg och den minsta 0,9kg! Köpte också lite saker i kristianstad efter jag ägt alla andra som fiskade. Efter jag kom hem så fick man rensa fisken och ja, jag luktar fortfarande lite fisk! Även efter duschen! Sedan bar det av till träningen och nu sitter man här och skriver till er.

Bildbomb, fiske!

Lägger upp bilder snabbt ifrån dagen!
Återkommer senare med allt annat som gjorts idag!
ENJOY: (ja dom e snea för jag har ej ps lr ngt på min dator just nu)


Boats and hoes.

Va precis och testade fiska lite. I och med att det stormade så var det inte så kul.. Nu är tanken att jag ska åka till en sjö imorgon där man kan fånga stora fiskar! Ska också lämna saker i min lägenhet, skolan börjar ju på måndag och jag har varit i Åhus hela sommaren :) Men men, så efter det är lämnat så blir de fiske (ska försöka tvinga med tanten). Kommer väll bli en bild som den nedan då, fast vill att fisken ska va större dock men hittade ingen bra på google?! Men ja, ni får ju se imorgon! Nu är det träning som gäller!

Bild"bomb"


Morgonstund har guld i mun...

Vaknade klockan 7. Riktigt segt, är en person som är vaken på natten och vill sova några timmar på morgonen. Så 7 är lite tidigt för min del :) Menmen, kände att jag inte kunde somna om så fann ingen mening med att försöka. Det händer inte så mycket idag. Har lovat att jag skall laga mat ikväll, hade tänkt göra de biffar jag gjorde på min födelsedag :) De borde ni testa! Dock så hade vi inte så mycket färs hemma så de får bli några korvar också som utfyllnad! Men det kommer bli gott. Snart skall jag byta kläder och kolla in glasskiosken, är ju som vissa vet en kung på att göra glassvåfflor. Kommer snart tre bilder :)

Träning

Nu har man precis duschat efter ett hårt träningspass! Körde bröst, rygg och avslutade med cross-trainern! Nu är jag riktigt sliten och ja, man kommer somna gott inatt :) Vet inte riktigt vad jag har att säga er idag, är riktigt kass på att blogga :O Vad ska man skriva liksom? Vet inte riktigt vad man skall göra nu, är så trött och mår allmänt bra. Sitter bara i soffan och finns. Borde fixa så jag får word på datorn, jo de måste jag fanken göra!

Sivans matgrill!

Yes fick en fisk igår. Dock inte lika stor som denna på bildern xD Orkar inte lägga in bilder ifrån min kamera, eller ja, de kommer kanske senare! Det blev lite vindrickande och fiske i regn. Nu kommer man precis hem ifrån sivans, NAJS:D

This day!

Blir träning imorgon istället! Det är sjukt fint väder och man vill ju inte svettas i ett gym då? Så tis-fre = träning! Nu väntar jag på att en polare ska ringa upp sen ska vi till systemet sen ut och fiska (och dricka ngt gott antagligen, skolan börjar ju om en vecka så man får njuta till max nu). Hoppas nu att jag får ngt annars vet jag inte vad jag kommer göra. Jag har ju lixom gått ifrån 100% till 50%ig vad det gäller att få fisk när ja fiskar. Skulle nog aldrig köpt ett nytt spö för har inte fått napp med det ännu?!

HIT SKA VI IDAG, wish me luck!:

Bodström tar någon drog?

Läs om det här! Riktigt sjukt, man kan ju fundera på vad det är som han har tagit. Han säger att han ångrade sig för att han tyckte att det var intigritetskränkande att behöva kissa i en burk. Fast kollar man på filmen ser det ut som om han säger nej när han hört vilka droger som syns på testet! Fail på honom :O

BODSTRÖM ÄR DISSAD!

Nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit.



Gårdagen var fin!

Gårdagen var riktigt fin. Förfestade hos min granne, sen bar det av till hässle och sedan till tbaren! Träffade massa snälla pojkar och flickor, ja vad ska man säga. En sjukt rolig utgång faktiskt, blir sugen nu när jag tänker på det! Vill också tacka kille i baren som gav mig 100 för mkt tbx, haha:) Nu ska jag snart klä av mig mina kläder sen in i duschen. (tror ingen tog bilder igår så ni får en oldie!). Peace

Fish

Sitter här, helt sliten!
Ska klä på mig nu och borsta gaddarna. Sedan skall jag köra till stan och hämta tanten sen annakarin och john. Sen ska vi fiska, höhö :) Fiskeknuten skall jag med inom hade jag tänkt! Men nu måste jag alltså ta mig i kragen, hörs sen!

minnesanteckning

Detta kan de flesta skita i :)
Det är nämnligen till joel svan.

What?


Idag är det fredag igen. Sjukt vad dagarna går snabbt, man blinkar och så har det gått 3-4dagar! Jag är sugen på att fiska imorgon, får kolla om man kan hitta någon bil lr något. Annars så är det jobb idag igen, händer alltså inte för mkt. Skulle på kalasande ikväll men tanten jobbar och jag känner mig lite si-sådär eller vad man ska säga. Hoppas man orkar träna efter jobbet i alla fall :D

Pizza-time!

Efter regn kommer solsken, Efter träning kommer pizza xD

iPhone4 är... AWESOME!

Ja, jag lyckades fixa med mitt kort så att det fungerade. Gick dock ändå till telenor (som förövrigt har världens sämsta service) och fick ett nytt kort. Jag ahde ju faktiskt kontantkort innan, ett med fri surf, ringa gratis till telenor och gratis sms till alla! Men ja, nu har jag samma sak fast inte kontantkort, bara för att folk ska sluta mobba mig :)
Och ja, jag vet.. Jag behöver raka mig lite :)

LOOKI LOOKI, iPhone4!

Undra om jag lyckas fixa med mitt sim.....

Wait and see!

Sitter och väntar på fedex.......
Ja, fyfan säger jag bara ? Jag vill inte sitta inne och vänta hela dagen för att jag ska få min iphone4. Men men, finns inte så mycket annat jag kan göra, INGENannan är ju hemma :( Ska försöka fixa så mitt simkort passar också, genom mallen på bilden! Det kommer antagligen gå åt skogen, wait and seeeee :D

Inget att säga..

Bara jobbar idag!
Snart är det donken och bia med J!
Har inga kul bilder lr tid att ta en så ja, ni får vänta till imorgon :)

ELler kanske ikväll!

Morgonstund har guld i mun!

Ringde the phonehouse innan idag, skulle kolla hur de gick med min återbetalning. Kul att få som svar, "nej vi har ingen notering att du ska ha pengarna tbx, men du har 7900tillgodo!" Man kunde inte svara annat än, vafanken ska jag med de pengarna till, det är ju inte så att man brukar shoppa loss i den butiken :D Efter många om och men så fick jag klart för henne att hon skulle sätta in pengarna på mitt konto! -Good!
För övrigt så får jag min iphone 4 på ons :D
En kompis visade mig denna videon igår. Riktigt sjuk man skulle jag säga :)

MY BRAIN IS SLEEPING...


-Tack alla för igår!

ALL IN!

Johan har kommit ifrån hbg! Simon kommer ifrån malmö! Förfest hos Martin!
tonight's gonna be a good night

Hur många drinkar tror ni att vi hinner testa?

Fotboll!

Yes, idag spelade vi fotboll! Vi vann med 1-6 emot önnestad (tror ja). Snabbt och lätt skulle man kunna säga :) Mina ben finns typ inte mera nu och man är helt SJUKT sliten, menmen, kul var det i alla fall!

Idag är joel trött

Idag är joel trött. Idag ska joel jobba. Idag ska joel spela match. Vad ska joel göra sedan?
Fest?Tv?Rita?


Nokia 8210?

Min mors syster är här med man och ett av sina barn! Gick en liten sväng i åhus och sedan tränade jag.. Jobb imorgon igen men sen är det helg :) Jag ska tydligen spela en fotbollsmatch imorgon också, hahahha.. det kommer vara kul att se! Det kommer verkligen INTE gå bra för mig, hoppas jag får sitta på bänken för en gång skull ;D Har på img t-tröjja som ja köpte i danmark idag, å visa också upp min über najs mobil, nokia 8210 is the shit!!

DAGEN.

Gick upp kl 7 idag, ganska sliten om man säger så, körde min mor till jobbet för att jag skulle köra och fixa lite saker sen. Jag var inne och postade två paket och hämtade lite saker i min lägenhet :) Ja, så har min dag sett ut! Vad har du gjort?

real LV

blir så irriterad på människor som tror sig veta saker, när dom i själva verket inte gör det. därav gör jag en svar på tal. Joel själv hade antaglien inte gjort det men sånt stör mig.

vi var i stockholm i vintras då vi var inne på louis vuitton:s egna butik på birger jarlsgatan.
och med felvända lv emblem de beror på vilket håll du har väskan på, då det är ett tyg som används hela vägen runt om väskan så blir dom rättvända på ena och upp o ned på den andra vilket ni även ser på långsidan av väskan på deras hemsida här nedan.

lägger även upp bild på väsksmycket så de inte kan komma upp snack om att de med är fake, för de är köpt på louis vuitton i köpenhamn där vi var i lördags. för en delen så finns de kvitton so bevisar äktheten, sen kan jag ju säga att joel är en människa som aldrig skulle köpa ngt fake o gå o bära på.

slut diskuterat. // Josefin




Min sjuka otur!

Jag skulle få min iPhone 4 idag...
Jag fick en jäkla iPhone 3gS istället...
Jag blev sur som fanken på min sjuka otur!!!
Jag ska träna nu istället för att sitta här :)

shopping och söndag!

Har vatt iväg med tanten idag, hennes farmor fyllde år! Innan dess var det SJUKT kass väder så jag satt och spelade lite :) Därav så har det tagit lite tid med bilder och sådant.. Men här kommer de några till er. Det som köptes var två t-shirts, ett smycke till min ljuva LV väska och en is-tagar-sak till mitt georg jensen cocktail sett. Nu har jag allt :)

Hola

2d11h sedan förra inlägget. Jag har ej suttit vid någon dator :)
Var i dk igår och handlade lite, hade faktiskt tänkt ta kort på de, men gör det i nästa inlägg! måste koma lite till innan jag aktiverar mig. Hörs inom det närmsta :)

Hejsan iPhone 4!

Har inte gjort ngt efter att jag tränat!
Lr ja, "köpte" en iphone 4 gjorde jag precis.. Fast jag får den väll inte på flera veckor, så man kan lika gärna glömma de och sedan få den som en överaskning :) Imorgon är det jobb, (kanske kalasande efter), lördagen blir köpenhamn och sedan på söndagen så fyller tantens farmor år! Så, nu vet ni min helg om ja skulle glömma ngt xD

Work!

Yes, då har man jobbat klart för idag. Stinkandes av vofflor ligger jag i soffan för att invänta att jag skall till gymmet. Vi får se vad kvällen har att erbjuda :)

Must have!

Jag ska köpa en iPhone 4 :) Fast ja, jag vill ju inte ha något mega super månadspris på 700+ vilket sedan resulterar i att mobilen kostat typ 14000! Ska köpa den cash, cash is king liksom? Sen ska jag typ ha ett 299 från telenor med gratis surf och ringa gratis till alla med telenor. Det kommer bli najs ;D

OnePiece

Denna har jag bott i de senaste dagarna :D haha! Riktigt najs. Köpte den ifrån norge (onepiece) så de tog lång tid att få den men ja, det var de värt :) Kommer inte ihåg om de va .com .nu etc så ni får söka på google! In där och köp en dress, ASNAJS!

Paow @ facebook!

Tycker ni hon retar kissie lite väl mkt ? vår allas josef har ju kommenterar också :)

Krillebooi svar på tal!

Krille har gjort ett svar på tal till paow, ang det hon skrev igår (kolla längre ner) !

Dessie svar på tal!

Dessie gör svar på tal ang det kissie skrev innan (förra inlägget)

kissie dissar dessie/paow!

Fick denna bilden på mailen innan!
Det är dissar emot dessie och paow, finns inte så mkt att säga. ni kan ju läsa allt själva :)
Dessie har gjort ett svar på tal också som kommer om en stund!

Paow talar ut om Krillebooi!

Alla vet ju att paow tycker det e kul att skriva ut privata saker om kompisar på sin blogg! Ska bli kul att se vad han svarar till detta, enl paow försvarar han ju sig emot allt!

Krillebooi dissad på fb!


Paow on facebook!

Hon tycker tydligen att hennes låt är bättre än kissies, ja vi får la se :)

Update: Amirs och Sannas fb bråk!

Det senaste som skrivits på fb.. Tycker faktiskt att det börjar bli lite väl mkt nu, men ja.. inte mitt problem :D Vad tycker ni, börjar det bli för mkt?


RSS 2.0