wordpress

Har en ny bloggsida imed jag ville ha wordpress och att blogg.se strular hela tiden som ni säkert märkt!
Alla inlägg och sådant skall fixas med senare men hinns ej just ju. Men de kommer.
KLICKA PÅ DENNA TEXT SÅ KOMMER NI TILL DEN NYA ADRESSEN (http://fuckwithyou.wordpress.com)

Hello / Grattis babe!

Skriver sen när ja kmr hem. E i skolan nu, slutar kl 19! Efter det skall jag träna så ja inte skiter i det.. Skulle bara visa att ja levde!
Tanten fyller år idag så grattis till henne :)

En fisk, i en skål!

Hejsan, jag är joels röda kampfisk!
Jag har fått ett nytt hem, denna fina skål :)


Klinik

Är i skolan nu.. Klinik idag men jag har sterilen så har inga patienter! Ganska skönt att börja så lungt. Fast det höll på att bli en riktigt jobbig dag idag, maskinen som tvättar alla brickor va sönder när vi kom imorse så jag fick göra allt för hand:( som tur är så blev den lagad innan patienterna kom :) nej nu ska jag byta kläder och in på kliniken. Byebye

Hugo och Paows låt..

Vad tycker ni om deras låt, hiss eller diss?
Själv tyckte jag inte att den var bra precis...

Morning morning.

Hur mår alla? Jag sov skönare inatt, riktigt skönt! Igår låg jag och drömde om hur jag fick döda en pojke för att han inte skulle bli plågad. Sen når jag skulle skjuta mig själv så vaknade ja.. Vet inte om jag skrev detta igår, nu vet ni vad jag drömde igår i alla fall:) idag är det skolplanering och förbredelse på schemat sen klinik imorgon bitti! Ska också se om jag hinner ta mig till Elgiganten lr liknande innan de stänger! Måste köpa en skrivare... -skrivet ifrån iPhone 4

Skånes största blogg? nääää...

det är ganska kul att personer med bloggar alltid ska ljuga om allt. Eller kanske inte alla men många. Menar inte att de ljuger så face2face utan att de skriver en massa skit i bloggen! Det finns tex en som har en blogg här i kstad, den säger att bloggen är störst i skåne. Ganska kul då att personen inte ens är med på blogg.se´s topplista. På den blogglistan finns nämligen 2-3st som bor i skåne. Men ja, bara för det så kan ju jag med säga att jag har skånes största blogg xD inte för att jag bryr mig ett piss längre! JaJa, nog om det. Har precis kommit ifrån gymmet, sjukt pass idag. Är helt köttad och drinken efter satt som en smäck:) Väntar på att en kompis ska bli klar på af sen får man se vad som händer. Ska lämna lim till tanten kl 15 med. Hämtade en sak innan idag, fast de säger ja senare så jag har ngt att skriva, haha :)

Sixpack for sure!

At the gym pumpi'n!

Strike a pose!

Tanten har precis färgat utväxt, plattat osv. Nu äter jag chips, hahha, oväntat va :)?
Ska antagligen se film sen, säger vilken sen imorgon så kan ja säga om den e kass lr inte!

"Har du fest eller?"

13 dippor och 7 påsar chips.

workwork!

yes, jobb idag med! Höres nr ja kmr hem!

Gårdag framdag och Amir citat!

Idag har jag jobbar sedan 10.30. Kom precis hem! Eftersom man, dum som man är, festade igår fast att man inte skulle så var man ju lite sliten idag om man säger så! Men grannen hade förfest, går det att INTE gå in då? NÄÄ..
Det har alltså inte hänt ngt idag mer än jobb, om jag inte fattat allt fel så ska jag äta ngn form av pizza med min/a granne/ar daniel och tova samt tanten. Hon är där innen nu och jag känner att mina ben inte kan bära min späda kropp. Sex-pack here i come!
En rolig bild togs igår i alla fall (notera ena framtanden):

Avslutar allt med "citat" fråna amir: "Du och Alexandra bråkar jämt, varför förlåter du alltid henne?
För att jag tycker synd om henne, det säger jag inte för att vara dum utan det kommer rakt från mitt hjärta. Alexandra har inga riktiga vänner och hon har gjort sig själv till Sveriges mest avskydda tjej. När jag tänker på henne brukar jag bli lite ledsen. Vill bara krama henne."

Kissie är trög.

Kissie har skrivit detta i sin blogg:
"Nu vill jag varna alla mina 150 000 bloggläsare för skurkarna från företaget Dentally. Dom skickar ut paket till kunder som inte ens har gjort en anmälning till att premunera på deras tjänster. När jag väll ringde dit för att säga upp premunationen så säger dom att det inte går eftersom hela prumnationen måste löpa ut till ett visst datum som dom har bestämmt själva. Första paketet kostade mig 600 kr för en jävla tandborste, bestalade den eftersom jag inte orkade gå vidare med fallet.

Nu får jag fler paket hemskickade som kostar 100 kr (dom skickar med en fin faktura). Jag kommer enligt ett brev få hem såna här var 3dje vecka"


 

Hon avslutar också med "Nu försökte blåsa fel person… ;)" Förstår inte riktigt hur hon kan skriva att de försökte blåsa henne, de har ju redan lyckats blåsa den fule fan:) Tycker nästan synd om henne, hon är ju totalt värdelös!



Fredag

Idag är det fredag igen. Sjukt vad veckorna går snabbt! Jag är sugen på att åka blades en sväng och göra lite ärenden samtidigt så får se om man får med sig tantan på det. Gymmet gick brau idag också, nice :) Blev mage/armar!

This was a loooooong day!

Yes. I skolan idag var inte att leka med. Skulle gymma och vara duktig idag med men ja, jag är bara helt slutkörd! Lite konstigt med dagen var att när jag och Jesper skulle äta så fick vi ju köpa ngt, imed vi gick till 19. Det vi gjorde då var att gå till en affär och köpa en hel kyckling och pepparsås. Sen satt vi oss i solen och bara kände oss sviniga när vi åt upp den:) haha, men gott var det i alla fall. Träningen köttar vi med imorgon:) kom på att jag ska jobba i helgen med, på matmässan. Inte kul! Men den varar ju inte så länge på dagen så de e lungt ändå:) cash is king!

Global health

Skola 9-19, på engelska! Global health. Återkommer!

artikelöversikt

Sitter hemma hos jesper och pluggar.. INte alls kul kan jag säga! Någon som är sugen på att göra en artikelöversikt ? Har i alla fall tränat bröst/rygg idag och det är ju fan roligt om man jämför! Då kanske ni inser hur tråk man kan ha!

kissie toppless!

Någon mer än jag som tycker att jag ska ringa och fråga amir om jag kan få denna bild utan censur?
(Skolan kallar, ska kalla in patienter och sådant strunt!)

RSS 2.0