Amir sträcker fram en hand till Paow!?

Hello bitches!
Är det så att Amir räcker fram en hand till Paow? Tro vad ni vill.. jag har inte tid att spekulera.. Jag har en fest att va med på.. Ville bara ge er ngt mina små barn!
Puss och gott nytt år på er!

THE PARTY HAS BEGUN!


Jag och min granne kom igång vid 2 tiden.. man måste ju ba på-g under middagen ;D hehe! NU är det iaf pumpande av musik, eller ja, har vatt de hela dagen... Den undre grannen har redan klagat, men ja, jag förstod knappt vad han så, så ja, det räknas ju inte då :D Dagens pic kommer här:

Det som drick är P2 ! :D Vaniljvodka/Lime/Sourz Apple/ Sprite !
Till kvällen e det samma samt champagne och kubansk cigarr, NICE!

Gott Nytt ÅR!

Gott Nytt år allesammans! Uppdateringen kommer ju såklart vara lite kass idag, men det antar jag att ni fattar :D kl 18 börjar middagen och då ska jag hemifrån så nja, efter det kommer det ej komma ngt! Men nu funkar bloggen som den ska så ni kan gå tbx och läsa massa saker om ni vill :D


Kissie visa reklam, NEJ TACK!

Undra vem som kommer köpa ett sådant?! Jo, Kissie har väll köpt ett sådant inom en snar framtid.. För hon kommer ju inte får ngt gratis precis.. Vem vill ha henne som ansikte utåt !!

Bloggtorka, tips?!

Denna flickan har 4 besökare om dagen.. Så ni kan ju bara klicka på DENNA länk så hon i alla fall får ett par till :D TACKAR så mkt.

Fokis tros-chock

Fått mail ang detta idag, är ju inte hemma så ja.. Men här kommer det i alla fall! Sitter på en Mac utan några program så kan inte göra en ring runt hennes rumpa :D Men ni kan väll se hennes trosor ändå :)? Men kul när de som inte brukar skämma ut sig lite gör det.. Fat hon visste ju antagligen att detta var fallet, att dom syntes. Men Ja, alla de stora skvallerloggarna skriver ju om det nu så då får hon ju några hundra läsare till imorgon! Så det är kanske meningen.. Till och med Dessie är före henne nu i besökare, hur bra kan det kännas? Hon skriver ju inte ens i sin.. men men, enjoy the tros-chock:D

PROBLEM!

Min blogg är konstig. Jag kan INGET om datorer och skit.. Men ja, till problemet! Man kan inte gå bak och kolla gamla inlägg! KAN NÅGON GE FÖRSLAG PÅ VAD SOM ÄR PROBLEMET? eller det är bara att återställa allt?!

FIXAT!

Kissies nyårs-fail!

Finns lite fel i hennes inlägg. 1. biljetten kostar kring 450! 2. Det är inte sångerskan Fergie som skall dit, utan det är en DJ! haha FAIL! Under hennes inlägg ser ni "beviset"..

Detta kommer HÄRIFRÅN!




Kissie fick väll inte ens komma på nyårfest..

Man kan ju fråga sig om hon ens fick köpa biljett till collage :D Hon får knappt komma in på stureplan, undrar då vad hon fick betala för att komma in på Mb.. Jag menar om de andra betalade 1000kr så betalade hon väll minst det dubbla:O

Kissies "Årets fjortis" !

Kissie rankade årets fjortis som ni ser.. Ni har säkert sett vem som vann också innan ni hinner läsa detta :D men ja, Dessie! Hon har till och med gjort brösten mindre, ni kan ju jämföra med orginalbilden underst!? Lite lågt faktiskt.. Fast hon är väll antagligen avundsjuk, ser ju ut som att kissies bröst hänger lite väl mkt på vissa bilder.. Fast att hon fixar med dem i PS :D Sen kan man ju också diskutera vem som är fjortis, okej.. Dessie är fjortis, det vet vi alla.. Men kissie är väll det också? Hur moget är det att hänga ut någon och kalla den för fjortis. Jag är ju ett undantag ;D Jag får ju göra vad jag vill ;D;D



Orginalet:

Denna kvällen with F.W.Y.


Hejsan alla små grodor!
Nu ska vi snart se på en film, lägger upp trailern till er så ni kan kolla lite ni med :D
Maila om ni har tips och trix :D


ICA-Ulf gör narr åt bloggeliten!

HAHA, så jävla bra !

Kissie måste köpa de andra får gratis!

Läser lite foto-bloggar med! Tar ju lite bilder och så själv :) Har ju inte haft dator på ett ta nu men ju är jag tillbaka :D:D:D BRA VA ?
Men i alla fall. Kom ihåg att en av de foto-bloggar jag läser, DENNA bloggen för att vara exakt. (Det står att man inte får ta bilder ifrån henne men hoppas detta är okej, SKRIV TILL MIG ANNARS SÅ TAR JA BORT DEN!) Hon är ju inte "Sveriges största bloggare" men fick ändå denna kameran.. Sen läser jag nu att Kissie fick köpa den ? Ännu ett bevis i högen som visar hur lågt prioriterad denna bloggerska är! Skadeglädjen är väll den största eller vad säger man ? hehe..
Hon må alltså ha Sveriges största blogg men företagen verkar inte gilla henne.
kenza tex fick också denna kamera som kissie själv köpte på mellandags-rean igår, bara trash handlar ju på den rean.. Eller hur var det Kissie?!

sen har man väl inte ett simkort i en kamera, utan ett minneskort!
simkort har man i mobilen kissie, hur är de med allmänbildningen igentligen!?
Kissies:            Nevnariens:

paows året lista!

haha man kan väl inte annat än hålla med paow här :)

D&J-Over?

är det slut mellan dessie o jonte? verkar så.
singel status på facebook. och de hon skriver.
ja dessie byter ju pojkvän som andra byter underkläder.
av o på av o på. är de slut på riktigt, med hennes ex skiftade de ju ganska ofta.
jag hade inte heller gillat o se den man e tillsammans med på en massa bilder med andra.




dessie & lackleggins

Dessie har varit o shoppat sina 6e par lackleggings idag, dock är denna bilden från den 8e december o där står samma sak 6e paret.

hah verkar som dessie köpt sina leggings en gång till av sig själv.
Bilden hon la upp den 8e december.




Bilden hon la upp idag- 28 december.



kissie härmar paow igen.

kissie utsåg kenza till årets copy-cat, jag skulle nog säga att hon sjäv är årets copy-cat.
finns de någon hon inte kopierar på ett eller annat sätt, akta dig nästa gång kanske det är just dig hon kopierar.
här tar hon saker från paow igen, som verkar vara hennes källa just nu för att fylla ut hennes blogg.
dock har hon lagt till/tagit bort en del frågor.

kissies:





Paows:


host host hon minns inte.

host host, gina tricot, kissie så svårt är de inte! eller drabbads hon av tillfällig minnesförlust?
bara pinsamt, kissie /dessie dissar gina men handla inte där då!
how hard can it be!?



Imorgon är allt som vanligt:)

Imorgon får jag min Dator :) då kommer allt bli som vanligt, lovar! Så ja, ni kan ju läsa mina andra inlägg och skicka tips å allt sålänge:) så som sagt, imorgon är allt som vanligt!! Ha en bra kväll! Joel

Kissie/Bobby, sexinlägg.. WARNING!

Fick bilden av DENNA läsaren. Hon ville dock påpeka bhn, ja, det ser jävligt trash ut men whatthefuck :D Lifes a bitch and then SHE dies.. :D Alla vet ju redan att hon e trash, ellerhur ?
Nu till det jag reagerade på.. Ser det inte ut som att Kissie blir hårt tagen bakifrån ? Eller det är bara jag som ser detta ? Tycker verkligen det ser ut som han bara vill köra in den, menmen.. Vem vet, Han är ju bög och hon oskuld.. HAHA, jo fet risk.. K-A-N I-N-T-E S-L-U-T-A S-K-R-A-T-T-A... 

Problem?!

Skriver ifrån mobilen! Skriv gärna om det är något fel med bloggen, hade fått ngn kommentar att den var konstig (skrev nästan cp igen... haha, det misstaget vill ja ju inte göra igen) i explorer?!?!

Goddag

Joel är utan dator fortfarande.
och bloggarna har inte skrivit ngt kul ännu idag.
har precis ändrat headern, så de står fuckwithyou.se istället för .blogg.se
:D


fuckwithyou.se

FUCKWITHYOU.SE
är det som gäller nu gott folk :D

Läggdags nu, god natt
//Joel

kissie never stops..

hon älskar sina läsare i ett inlägg sen ett par timmar senare så tycker hon synd om alla som läser hennes blogg, för att alla som läser hennes blogg är avundsjuka på henne för att hon vågar leva i sin värld. haha
ja du kissie vad vore du utan dina läsare- just det a nobody!
sen att folk läser din blogg kan jag nästan garantera att de inte handlar om avund!!!
HAHA



kissie vs kenza

ja kissie är igång igen, hon försöker återigen provocera kenza ( inte kinsa som kissie skriver)
det har varit mkt skriverier runt Kenzas sko kollektion wildflower, om den är kopierad osv osv.
ilaf enligt kissie är kenza årets copy-cat. ganska kul att de kommer från fröken copycat hear  self. haha
Kenza ger dock ett bra svar på tal.





Kenzas svar:





kissie, not that skinny.


joel glömde ju sin dator , så jag får va snäll o hoppa in igen :P
/josefin



nej alla vet väl vid detta laget att kissekatten inte är så smal som hon vill att folk skall tro.
redigeringarna blir sämre o sämre.
gå ner dom kilona du redigerar bort, el så skit i o redigera o tå för hur du ser ut.
haha
börjar bli aningen tröttsamt.

Saknaden är stor!

Vill ni veta en sak. Jag glömde min dator hos min syster! Va där ett litet tag.. Så kommer man hem, får ej rätt på flytten till fuckwithyou.se sen detta!!! Jag kan ju skriva inlägg från min iPhone men i ej ha med bilder!!!!?? Fan alltså:( jag mår nästan dåligt nu! Men ja, får försöka hämta den asap å se om ja kan låna någons dator! Nu e ju gulliga om ni mallar tips :) imed ja inte kan sitta å leta själv just nu! Puss på er sålänge i'll beeeeee back

Gaybloggen till attack!

Amir dissar Krille lite! Detta var ju dock på halloween så det var ju kanske inte riktigt seriöst ifrån krilles sida! Men man.. Amir har i alla fall döpt bilden till hora (snällt?!) sen rådissar han allt, men ja.. tveksam att ngn skulle bry sig? Det är ju som sagt till halloween, då ska man ju va ful?! menmen, fatty-bom-bom är väll sugen på lite bloggbråk, kanske ge sig på ngn som är i Sverige? HAHA! eller så vill han bara ge sig på alla som känner Paow, vem vet?

Gratisbio!


Dessie mini-fail :D

Detta är ännu en mini-fail! :D Dessie skall ut och köpa julklappar i veckan, var inte julafton den 24e?

Kissie mini-fail :D

Jepps detta är nummer 1: Kissie skriver att det är fredag, när det är lördag!

fuckwithyou.se

Ja, det kommer snart vara adressen för er! Skönt att slippa skriva in .blogg väll?! Det skulle ta 24h så ja, inom kort kommer detta att ske!

Kissie.se = fake?!

Fick detta ifrån en läsare, TACK!!! Skönt när man slipper leta upp saker själv och printa och allt :D Detta kommer i alla fall ifrån DENNA bloggen.
Katrin skrev ju också om detta för ett tag sedan, jag har det på bloggen men hittade det inte! Men det är ju mycket snack om hur allt är fejk! Hennes blogg, hon själv (vilket alla redan vet), ja ALLT :D Detta inlägg var alltså det jag fick skickat till mig:



Gratisbio

Varför ser det ut såhär? förslag??

Paow tycker till ang Kissie!

Need i say more?! Paow talar ut ang Kissie!


Glöm inte att ni kan maila samt följa via bloglovin! :)

Paow, kissies dröm!

Kissie kör hårt emot Paow idag, härmar inte bara hennes inlägg. Paow skriver om hur hon skall shoppa på mellandagsrean! Då passar Kissie på att dissa de. Kissie säger att det bara är fattiga som spenderar pengar på denna rean! Saken i det hela är ju att Paow faktiskt har pengar, eller i alla fall hennes pappa. Kissie är ju en medelklass, men lotsas och önskar på många sätt att hon var paow. Hon härmar hennes stil, inlägg och liv. Hon har allt Kissie önskar sig. Kanske därför hon bara kopierar ifrån henne hela tiden?!


Amir och Kissie går emot Paow!

Ja, plagiaten fortsätter! Som ni kanske läste i mitt förra inlägg så dissade Paow Kissie! Så nu har Amir och Kissie gaddat ihop sig och kör emot Paow båda två. Paow vart först med att skapa en ny "årets kategori". Sedan idag så skrev Amir om samma sak sedan Kissie en liten stund efter! Men som ni alla vet så är alla bloggbråk ganska dryga :D


Paow - Kissie befläckar företags rykte!

Som sagt så skummar jag alltid igenom alla de stora bloggarna ngn gång per dag :) Rätt kul faktiskt att man kan se en tydlig tråd i hur de fäller små dissar till varann! Så ja, enjoy!
Detta skrev Paow imorse, hon har ju dissat Kissie ett tag nu så detta är ju bara en i mängden. Alla vet ju att Kissie brukar härma Paow med rosetter osv. Jag tycker själv att det P skriver här e sant. Om man är så mabbad och hatad som kissie är så drar man ju mer skam än publicitet till en affär eller vad man ska kalla de :) Företag kanske ?! .. Därav ingen vill vara hennes sponsor heller ju, kanske märkt att hon får färre och färre gratis saker?! Jag har i alla fall. Men som sagt, man förstår ju företagen!


Kissie fick ju för sig att förlänga hennes ögonfransar efter att P skrivit om det i sin blogg.
Ovan har ni Paows resultat, Nedan har ni Kissies resultat.


Notera också hur mkt hon förstör sin bilder för att dölja sin acne!
Notera också hur hon har blekt isönder sina ögonbryn :) HAHA

LIFE´s A BITCH!

Kissie inser hur hatad hon är..

Kul att starta datan och inse att det finns TUSEN inlägg att göra, dissa kenzas skor, kissies ögonbryn (IGEN), dissar hit och dit.. Inse hut trött man kan bli?! Men men, nu börjar jag!
Kissie har hittat ännu en hata grupp :) Undra hur det känns, undra hur värt det kan kännas?! Hon försöker ju intala sig själv att de är avundsjuka verkar det som. Men ja, är det någon som hade velat vara hatad av 50% av alla som äger en dator? Inte jag i alla fall.. Men ja, hon måste ju komma på saker så att hon kan må bra.. Hon har ju redan den lägsta självkänslan man kan tänka sig så, man får försöka första. Skulle faktiskt inte bli alls förvånad om man någon gång loggar in på hennes blogg och möts av ett självmords-inlägg. Hemsk tanke men ja, jag skulle faktiskt inte bli förvånad!



byebyebye :D

Nu skall jag iväg :D HADE BÄST!!!


Poaw (mfl) skämmer ut familjen #2!

Ja, detta är bara en fortsättning på förra inlägget så finns inget att skriva :D Kolla de isåfall!

Porn Fashion on F.W.Y.!


Ikväll är det part party, hoppas verkligen på en bra kväll.. Det kan ju dock slute regna :S Annars har jag bara slappat idag, ätit en god frukost och ja.. Mysdag hade man väll kunnat kalla det, haha! Så ikväll kommer det ej komma inlägg ifrån mig, men ni kan ju alltid läsa gamla inlägg?! Ja, gör det ! Glöm inte att ni kan maila mig, ni har vatt sämre på det den senaste tiden :) Puss på er, ni är guld värda!
-

Joel goes fjortis!

Kissie är känd pga HAT :O!

Synd att kissie är så mobbad att hon inte ens är bjuden på en nyårs-fest! Då är det ju tur att vissa klubbar har öppen även innan tolvslaget. Kissie kan ju sitta där med alla andra som inte har några vänner :) Synd att hon ska få lida pga sin blogg så mycket, tänk om hon kunde varit så känd som Kenza och BB! De är ju inte kändra pga hat utav av andra saker!


Dessies syster ang hur mkt D tjänar!

Detta kommer ifrån Dessies systers blogg!
Hon har fått frågan om hur mkt Dessie tjänar! Hon gav följande svar:


-
Hon tjänar som vi alla redan viste inte runt 50000 i månaden!

Kissie plagiat #90!

Ja såklart så har Kissie härmat någon idag med! 10min efter Amir skrev det nedanstående inlägget, skrev kissie också såklart samma sak (understa).. Kan inte alla storbloggare bara skriva i samma blogg ? De skriver ju lika dant var dag ändå... ORKA!?
Amir:

Kissie:

Poaw (mfl) skämmer ut familjen!

Poaw öppnar sig såhär till jul ? Hon är kanske inte så känslokall som hon skriver!? Kan ju inte dissa ner henne för detta, man ska ju inte sparka på någon som redan ligger, Eller? Nej, det är ju för fanken jul och då ska man vara snäll :) Gillar dock att hon passar på att dissa Dessie och Kissie i alla inlägg där hon skriver om känslor?! Hon skriver om hur de lotsas ha killar och att de super ner sig :) HAHA, ja.. hon är verkligen inte snäll emot sin "kompis"! Men tror inte det bara är jag som kan förstå hennes pappa! Är det bara jag som någon gång undrat "vad säger deras päron"? Det har jag gjort, MÅNGA ggr! Så ja, man brde väll räkna med att pappsen ringer, det hade ju verkligen jag gjort? Speciellt när man ibland klär sig som en hora och sedan publicerar bilder i bloggen. Så ja, de får skylla sig själva.. Hade jag varit fader till någon av fjortisbloggarna så hade jag (om de inte vatt 18) stängt ner bloggen.. De drar ju skam över hela familjen!


Dessies acne!

"Det är så skabbigt med finnar" - Dessie


Joels jul!

Sitter här med kusinerna och kollar på sagan om ringen! Mysigt faktiskt.. Ingen bor ju i Åhus längre så det är skönt när de kommer :) Ja, fick mycket fint i julklapp, bla: Pengar, Man U match, Tröjja och lite sådant! :D Men ja, ett litet snabbt inlägg från mig till er alla!

JOel

Kissie plagiat!

Ja, Kissie skrev om detta precis.. Dessie skrev det igår.. Jag kanske med ska skriva om detta och med mina skor? Har ju precis likadana:P haha! Men ja, orka såhär i jule-tid! Nu ska ja med va social, släkten har ju kommit! Ha förståelse :D


Tack för tipset!

Skabb-bild x1000!

Just nu är det kalle :D NAJS! Tänkte bjuda på en skabb-bild, nivet sådär underifrån och fet! tre hakor osv :D


God JUL önskar F.W.Y.!!

Ja idag är det julafton :) Hoppas alla varit snälla så ni får massa fina julklappar! Det var en som ville att jag skulle skriva mer om mig själv i denna blogg, men ja, jag har mig själv mer som utfyllnad :D Samt för att visa min oerhört dåliga stavning :) HAHAHA! Bjuder på en helt ny bild i alla fall, jag ska va tomte ikväll faktiskt! Ska in till min lägenhet snart och hämta min minkpäls och lite sådant! De passar ju till tomten eller ? :D Detta är som jag sa min första julafton på 4år, inse hur taggad jag är? MISSA NU FAN INTE KALLE, för som jag sa innan.. Alla svenskar har det i sina gener ;D


Kissie den halvpolacken!

Detta är ju ett bevis på att hon faktiskt är halvpolack! Alla Svenskar älskar ju kalle, det ligger i våra gener :D

Kissies "tävlingar".

Det var ju meningen att Kissie skulle tävla bort saker var dag innan julafton.. Men ja, det verkar inte ha blivit så ?! Undra vad det kan bero på.. Ja som vi sagt innan har hon ju inga sponsorer? Lika många som mig typ, alltså NADA :D Kissies going down, vem blir nästa storbloggare ? !

God Jul !

vart på systemet idag och köpte lite bubbel :) Ska bli gott.. Köpte två flaskor så man kan ha en till dagen efter julafton :) Riktigt fint faktiskt, det kostar att ligga på topp! Nej, det var faktiskt 4år sedan jag firade jul senast imed jag har jobbat/vatt sjuk/osv så jag längtar faktiskt som ett litet barn :D

GO JUL

Paow den härmapan!

Åh, varför ska alla härma mig ? Blir så trött!!!

(Ta ett skämt)

Kissie den utstötta stackarn!

Att hon ens orkar. Står för vad du gör och sluta ljuga om allt :S Kissie är verkligen patetisk, jag fäller nästan en tår för hennes skull :O Hon är ju näst intill sist med detta smycket ?! ALLA andra stora bloggare har ju ett redan, bara att de fick de gratis som reklam... Kissie fick väll köpa de ;) Ingen vill ju associeras med henne..


Ni läsare :)

Vissa läsare/kommentarer älskar jag bara! Nu betyder mkt och det är tack vare er som min blogg existerar!
God Jul på er önskar Joel !



Kissie alá ripoff!

Ja, paow skrev att hon skulle förlänga sina ögonfransar igår. Ja lr, hon gjorde det igår! Kissie härmar ju alla nuförtiden verkar det som? Hon skrev nämnligen om detta idag.. Om man nu är Sveriges största bloggare borde man ju våga komma på ngt eget? Eller man kan ju faktiskt förstå om hon är rädd för att bli ännu mer utstött! Kissie är ju snarare Sveriges mest hatade bloggare:)




SPREAD MY WORD FOR FUCK SAKE!

Dessie, dead ?!

Hur kan en blogg som uppdaterar två ggr i veckan vara så poppis ? Hon skriver ju aldrig något alls ? Sen när hon väl gör det slänger hon upp 10 ointressanta inlägg.. Som nu, hon har inte skrivit något på två dagar ?! Folk borde verkligen sluta läsa hennes blogg, hon är bara pinsamt dålig!



Min hals dödar mig IGEN!


Kul.. Min hals hade precis blivit bättre?! Kunde äntligen börja igen.. Men vips, nu e min hals ännu värre!!!!!!! Jag orkar inte skita i träningen mera nu, kroppen förfaller ju för fan! Nej, jag ska fan träna ändå! Senare idag ska jag åka till Åhus så att jag kan få lite julstämning inför imorgon :) haha, kolla vilka stora läppar jag har, NICE:D God jul på er alla godbitar!


Kissie the copycat!

Ja ni har väl läst om hur Kissie härmat bloggaren dollyblond.se "höjden av ytlighet" inlägg.. Eller ja, ideén i alla fall :)
Här har ni de två inläggen som de tjatas om, samt Dollys svar till Kissie!



This is what i think / Paow


-
Tänkte skriva något positivt idag? Verkligen inte ofta jag hissar något eller någon :) Men ja, grattis PAOW!
Tänkte på att Paow hade förändrats.. Har dock inte kommit på vad förrens nu! Hon har ju skippat luggen, och på så vis blivit mkt snyggare :) HEHE, grattis till dig Paow :D


Kissie gets BURNED!

Josefin sa till mig att hon kände igen Kissies handsmycke.. Paow hade tydligen ett lika dant.. så fick kolla upp det! Såklart vart detta fallet, 2/11 la paow upp detta, att hennes handsmycke kommit. Hon länkar till tjejen som gör dem och VIPS, över en månad senare har Kissie samma.. HAHA. Tur att vissa har koll! Kissie got BURNED AGAIN!
KISSIE:



PAOW:

IN YOUR FACE ANONYM!

IN YOUR FACE ANONYM!


Kissie, stavningen?

Ja, om nu alla ska klaga på mig ang stavning så kan ju ja göra de på andra med.. De tycker i alla fall DENNA bloggläsaren.. Jag lägger upp bilden hon la upp och säger finn fel :D


Dagens shopping!

Hejsan alla. Kom hem precis?! SJukt lång dag idag!!! Hittade alla julklapparna :) Köpte även lite till mig sj, bland annat shepherd´s :D Så nu slipper jag gå och frysa om fötterna, Du och JAG kissie, Du och JAG:D hihi!!


Joel dampar!

börjar jag bli hatad nu ? hahaha
-

-
SV: Ja imed du e anonym så bryr ja inte mig så mkt.. Lr ja, vad ska ja säga. Jag tycker bara att du e patetisk :) Sen så stavar jag som en kråka (OJ FÖRLÅT, ANVÄNDER JAG MIG AV ETT FELAKTIGT ORD OCH STAVAR FEL SAMTIDIGT)! Fattar inte att människor kan vara så roliga ibland, är alla så trivia (Ja, det är motsatsen till allmänbildad för er som inte kan något)!?
Ja nu ska ja ut och handla julklappar! Puss å kram

Kissie dubbelmoralens självutnämnda drottning?!

Lilla Kissie snackar om hur läppförstoring är en perfekt present! Dock så säger hon samtidigt att det är en dålig, och dissar den?! Dubbelmoralens självutnämnda drottning? Hell yeah.

(klicka för förstoring)

hm.. (update)



-
Av detta inlägget verkade det som att många tog illa upp? Herregud, ja förlåt för att jag använde mig av de ordet.. Kan ni släppa det nu? Vissa förstår ju att jag inte menar ont, jävla tur det i alla fall :)

its all about ME!


Sitter hemma hos Jesper och dricker glögg! Kollar med på en film som heter next, helt okej faktiskt! Han är nästan lika bra som mig på att gissa framtiden :) Finns inte så mycket kul att skriva om, alla är så tråkiga ? Kul att skriva saker som att tex Kissie och Dessie härmar varann igen ? Jag kan ju med fråga, VAD GILLAR NI BÄST, JULMUST ELLER COLA?
Ja det är de båda skriver om.. Men ja, ovanligt? Jag orkar inte ens bry mig om deras "kopiera varandras inlägg" historia :D Nu ska ja tbx till filmen! Puss å kram

Hur orkar människor?! Paow/Dessie

Ja blir så trött! Hur orkar människor hålla på?


Krilleboooy vad händer på tis;D

Det jag har markerat.. KAN DET VARA HANS TUR ATT BLI FÖLJD AV TV-TEAMET? det är vad jag tror i alla fall! Sen ska jag berätta en sak för er, jag har samma säng-sett som han ligger på ;D Det viste ni inte, eller ja, inte alla i alla fall, hohohoho!(EDIT: resa vart det ja.)



Kissie, en bluff?

Detta kommer ifrån Katrin´s blogg. Hon är ju redan lite känd för att hata fjortisbloggarna så detta är kanske inget man blir totalt förvänad av att se på hennes blogg!? Men här har ni inlägget, ENJOY:



Vad tror ni, har hon rätt?

Kissies desperation!

Skrev innan om hur alla dissade kissie nu. Hade fått ett tips om detta nu när ja loggade in! Hennes inlägg här nedan är ju ett stort bevis på hennes desperation. Inga vill vara associerade med henne längre, man brukar ju säga att man skall överge ett sjunkande skepp innan det sjunker. Vilket är vad precis ALLA har gjort/gör! Stackaren, börjar bli lite desperat nu!


Kissie, Amir, Rahlenfeldt, Paow/Dessie on the TV!

Ja som ni säkert vet så är det många av bloggarna som har/ska jobba med produktionsbolaget Jarowskij. Både Kissie, Amir, Rahlenfeldt och nu Paow/Dessie har nämnt detta och ja, Kissie och Amir har redan filmats lite... Man kan ju undra va det är för dåligt program som nu planeras, kan ju hoppas på att det läggs ned så vi slipper det :)
Paow skriver också att hon vill gräva ner yxan mellan henne och Dessie, oväntat??!!


Dessie´s anmälningar!

Detta lilla meddelande fick jag levererat till mig innan :) Jag tycker ju om er så mycket så självklart kollade ja upp vad personen menade! Den första mini-bilden så är det de gamla inlägget där jag mest störde mig på hennes uttryck! Men det visar ju sig att detta är samma kille som terroriserar henne hela tiden verkar det som? Han har ju i alla fall anmält hennes blogg för att just Dessie hängde ut honom i bloggen. Så ni gör hon det igen, hahaha! you go girl..
-LOSER!

Paow sprider klamydia bland Stockholmsfolket!

Fick ett mail från DENNA modellerande läsare! Allt handlade om Paow och ja, ganska kul! Det första inlägget ni kan se (ja, blir större när ni klickar:D) är det Paow som hissar en "riktig skvallerblogg" Som handlar om massa barn i Stockholm... Så kanske inte så kul för oss andra men ja, de skriver om sex å sjukdomar...
Fast de lyssnar på sina kommentarer i alla fall då jag skickade och bad dem lägga upp bilder på de som allt handlade om, sen VIPS! Så hade dom gjort det :)! THX!
Men ja, den andra bilden är då ett utdrag ur just den bloggen som Paow skriver detta om: "det mesta dom skriver är faktiskt sant, så läs om ni vill förstå.."
På just denna bloggen skriver de om hur Paow leker rundor, bland annat detta: "Han ska även ha klamydia som han har fått genom att ha sex med Paulina ”Paow”! Så ja, Paow är tydligen en lite smittospridare, eller som läsaren skrev i mailet "vilket litet luder" HAHA:D UNDERBART!

Kissie ägd av Finest!

Finest chefredaktör skrev nedanstående på sin blogg ! Riktigt kul läsning. Man verkligen märker hur fler och fler dissar henne! Radioprog som inte blir av, klubbar som ger henne sparken och sponsorer som drar sig tillbaka. Mina kära läsare, vet ni vad detta kallas? Jo, KARMA!


I have muscular breasts :D

Det var en gång på en förfest där det fanns en läsare. Hon tyckte jag hade stora bröst (ja inte fett utan muskler såklart!).. Jag hade en acne t-tröjja (ja, den med v-urringningen) så jag vart inte naken precis, bara så ni vet:D Speciellt när jag spände dem, för då hade jag större klyfta än henne xD HAHAHA!
- the end!

Kissie goes mature.. Update!

a vad ska man säga... Hon ritade väll det hon är bäst på? Han har väll sett sin beskärda del av sådana under sina dagar! Oskuld-MY ASS!
Detta var ett inlägg som jag skrev för någon dag sedan. Fick nedanstående kommentar precis. Har ingen koll på HM's produkter själv, men ja.. Man skulle ju inte bli förvånad, hon brukar ju shoppa där :)
-
-

Dessies dagdrömmar!

Dessie tror att hon fått erbjudanden från 5 olika tv program, jo... Hin är ganska bra på att dagdrömma eller vad tycker ni?

Amir / Kissie at Bobbys

Fina bilder på Amir och Kissie som kommer ifrån Bobbys blogg ! Lite kass vinkel där på Amir så man ser hans naturliga vikt? Gillar också verkligen bobbys uttalande: "Denna utväxten är inte att leka med..... Värre än en polsk hora på vift ;)" Jag håller faktiskt med, hon är ju faktiskt typ halvpolsk! THIHIHI..



Paow goes on and on and on...

"(...) Men dom kankse borde skriva att Dessie är otrogen hela tiden.. Hoppas att dom skriver att det var deras swit kissie festade i i onsdags och inte kissies enekelrum.. Hahah." -Paow

Paow skrivrr anklagelser till både Dessie och Kissie!? Som vanligt försöker hon starta lite bråk via bloggen, men hon verkar aldrig lyckas så bra? Skulle kanske skriva lite roligare och därigenom få fler läsare istället :)?

Redigering av kissie-inlägg :)

Tycker jag redigerade hennes inlägg till det bättre :D hihi

Food time !

Filkpinnar, potmos med jalapeno och oliver, sallad, fetaost och remouladsås! MUMS:D


Vart är jackan :O?

Hejsan alla barn! Vart precis och skulle köpa uggs.. men NEEEEEEEEEJ de som ja ville ha fanns inte såklart :( Ibland blir man bara så ledsen.
Vad är fel med denna bilden? Jo, vart är jackan? Fick de låna pengar av mamma för att hänga in den ? Ja, den som vet kan ju svara :D hehe.. Eller så sitter Kissie å de andra och vaktar den medan han skulle ta en bild, haha! Så är det antagligen :) Tror ni inte!?


Kenza, NOO!

Okej, först måste ja erkänna att ja inte är en stalker på kenzas blogg.. Men kollade faktiskt den precis, OCH vad ser man? Jo denna enorma fjortis-bild! Hon har redan lyckats driver in över 150000kr i månaden... Varför lägga upp en sådan bild, alla tycker redan hon e snygg.. WHY?


!Its Amir bitch"..

Jepps. Då vart det dags igen! Amir är blond igen... Vad tycker ni om det ? OM man nu ska ha mage till att kalla hnm snygg (smaken e som baken) Vilket tycker du han e snyggast I? Vissa gör allt för uppmärksamhet right?


hm..

Som sagt blogg.se´s statestik-sak e CP! hoppa över flera dagar å inte stämma alls?

Boring

Avatar va asbra:) SE den! Sitter hemma en fredagskväll.. Ska orka mig iväg till en kompis å chilla snart, ska bara orka:( Men ja, hela veckan har varit sinnes stressig å allt så har inte orkat göra planer.. menmen, de finns INGET att skriva om. fast det sa jag ju till er innan! Hoppas ni har en underbar fredag:)

This is what i think / Anna Anka


-
Blir verkligen så jävla trött, detta stog på aftonbladet.se.. Är det inte om anna anka så är det om tiger ! HUR ORKAR MÄNNISKOR? Undra om det finns någon människa genom hela historien som är så "vara i rampljuset" kåt som denna patetiska tant? Örk. Möjligen robinson-robban.. Men vafan. jag blir ledsen över befolkningen, jag skäms över att HON är svensk.
-

Fredag

Ja idag är det fredag som ni alla antagligen vet! Skall se på avatar kl 3.. sen är det träning å lite sånt trams.. Kommer antagligen bli en slapp dag! Vi får se. Finns inte ngt kul att skriva om heller, MAILA? Alla bloggare komar ju på fredagar så förvänta er inte en massa kul idag :) Men jag gör mitt bästa, som alltid!
Joel

This day..

Klinik idag! Slutar 12, just so you know :)

Kissie goes mature..

Ja vad ska man säga... Hon ritade väll det hon är bäst på? Han har väll sett sin beskärda del av sådana under sina dagar! Oskuld-MY ASS!


The magic PS can do, Amir style!

Ja, blir alltid lika förvånad när man ser bilder på amir som inte är redigerade eller tagna ur en "bra" vinkel.. Förstår inte hur man kan se så mullig ut men samtidigt vara fet?! Okej, han har inget emot det så fine?! Men blir bara så förvånad, han måste va kung på PS :D Å ja, de där med vinklarna.. Man brukar ha en fin å en ful sida! Bilder tagna uppifrån (som alla amirs är) gör att du ser smalare ut..
-

its all about ME!


Ja, hittar inte något kuligt :P Sitter hos mina föräldrar i Åhus... Ska snart laga mat och lite så nu :) Ni har börjat kommentar dåligt :O? Sen e blogg.se cp:S eller de e bara ja som inte kan se min statistik? Annars så har dagen vatt KOMA.. Festade lite igår, KALLT SOM FAN att gå hem ska ja säga:( Vi förfestade lite hos jesper och drog sedan vidare. Så idag skulle jag till tandläkaren och kolla, inga hål :) Duktig jag är? Men varför får man inga bokmärken längre?

upd:paow dissar tjejer som dricker öl.

ja blri vi förvånade att hon använder en bild på dessie i sin diss . haha
fine om man inte gillar öl de gör inte jag & inte joel heller. men skall man dömma dom som faktiskt gillar de?
de finns ju många som inte gillar cider,vin el sprit heller.
och rapa gör du väl av de mesta som innehåller kolsyra .hmm
jag vet tjejkompisar till mig som dricker öl för dom tycker det är gott o dom kan vara så flickiga som man bara kan bli mkt mer än vad jag är.. ( ja det är josefin som skriver då & inte joel)
haha ja men som sagt så känns de mest som hon skrev detta om öl för att dissa dessie.


paow dissar öl drickande tjejer.

det är väl ingen som missat att paow o dessie inte är direkt vänner längre.
och idag så dissar paow tjejer som dricker öl.
bilden på dessie är  tagen nu nyligen och de finns fler fest bilder på dessie där hon dricker öl.
undra om de kanske är henne som paow pikar, kanske kanske. jo risken är ju ganska stor.
de där bloggarna gör ju vad dom kan för o provocera och starta blogg bråk så dom får fler läsare.



Rahlenfeldt är superglad- varf?

Har krille med varit på jarowskij kanske som dom andra bloggarna?


_______________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________
Amir skrev:

______________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________

Paow skrev så här:

_______________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________

kissie skrev:



dagens skämt!

Kissie vet hur man sminkar sig.
Måste vara ett skämt :O


___________________________________________________________________________________
Om inte detta är motbevis så vet jag inte vem som kan sminka sig hahahahaha
att vara vit runt ögonen, o ha 3 lager fooundation, spindelben till fransar & vit/rosa läppar
ser jag inte som ngn som vet hur man sminkar sig.



update, per-robin vs kissie

per robin ber nu om ursäkt till kissie i sin blogg.



________________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________________

Old pics on Kissie

Ja dessa kom ifrån Mimi, Tackar! Har ingen blogg till dig men kommentera detta inlägg :)
-



pimp-ring ;D

Lill-lördag idag ;D HEHE.. ja dricker litta vin nu, så snart e allt frid och fröjd igen! Men ja, de lät som en alkis men de e bara chill i dill som gäller ! Lite boys som ska hålla varann sällskap typ : ) Vill tacka Josefin som har gjort ett fint jobb med min blogg.update nu under dagarna jag vart iväg! Alla bloggarna festar ju ikväll så diss/skvaller fronten e kall.. Men skicka gärna mail om ni vill ? Fick lite fula bilder på Kissie innan som ni säkert redan sett, men ett gott skratt kan man alltid få igen? Ni får la se.. Köpte ju en fet diamant för ett tag sedan, som jag designade en ring till.. Detta är då den klara, hämtade den innan. Borstat gult-guld med en fastklämd 0,20ct diamant :) för er som inte vet är den typ0.6cm i diameter. Inga fläckar eller något.. Kan ju säga till alla att det verkligen gynnar sig att "köpa" sig till vänskap med guldsmeder ;D haha! Ha en bra kväll, snart kommer bilderna!
-

gay-is-the-shit

Smått och Gott från Manchester!

Jepps, detta är då lite bilder som jag tog. Har inte orkat fixa med dem så bara lägger upp 9 bilder :) Tog ju som sagt typ 300bilder så ja, orkar ju inte lägga upp alla ! Den ensamma sängen ni ser vart min. Den var på övervåningen.. Sen e det min fader och moder! Gillar första bilden, fish´n chips är ju ett måste när man är i England:) Sen så tog ja en bild så man såg hur många våningar det var, vi bodde på översta.. Brukar ju va finast där.. Skämt-å-sido! Målen är Rooneys straff och vidic nickmål ! ENJOY!





its all about ME!

Hejsan alla barn! Joel's back in sweden! Kom hem igen vid 13 tiden men skulle träna först så att det blev avklarat! Min blogg e lite konstig nu men det är bar tills den nya designen kommer upp :) så ni får lida med mig under tiden.. Min tripp var underbar, för tacka min mor och far för allt :) Kommer upp bilder från match och så sedan när jag rensat! Tog ca 250bilder så de är en del att kolla igenom! :) Men ja, ni som inte vet så vann manchester matchen med 3-0 :) Riktigt najs! Men som sagt, nu ska ja äta så jag återkommer!
Joel

men hallå jag är Kissie!!

Per-robin bloggar om kissie på finest.se
& kissie har självklart sett detta o ger nu svar på tal, om att allt han skrivit är lögn. och inte nog med det så blir han kallad svettlaban och att han posar lökigt.
varför så aggresiv kissie om allt bara var en lögn kan du väl ignorera de?


ang design.-update

update:
nu tror jag den ska se okej ut i alla webbläsare. header kommer upp när jag o joel slängt ihop någon :)


skall ta en koll på de senare ikväll. så den får vara så här så länge :(
skall nämligen fixa mitt hår nu så har ej tid.
men ngt är knas med designen eftersom det ser olika ut beroende på vilken webbläsare man har.
denna är då gjort i safari och där ser designen ut som den skall.

update angående paow tränar med löshår

paow tränade igår o la då upp denna bilden där hon har löshår & dessutom utsläppt.
vilket är ett big no no. nu har hon ialf lagt upp nya bilder där hon faktiskt har satt upp håret i häst svans.
ett rätt ialf. och hon säger dessutom att hon nu har satt fast håret med wax, de har ju alltid varit clip-ons förut men ja vem vet haha.
det är ialf utsläppt löshår när man tränar som är nasty el ja utsläppt hår över huvudtaget.

jarowskij

igår skrev paow om att hon skulle till jarowskij, och idag så skulle amir & kissie dit.
ett sammanträffande?
eller skall dom delta i samma program?
paow.se
gaybloggen.com

status update / Manchester-vip

Hejsan alla glada!
Nu ar vi pa nagot varuhus.. Hittade en dator pa apple som vi testade lite sa kunde ju skriva hej till alla er :) bra va? Hoppas ni blir nojda! Ja ikvall ar det dags for matchen och vi hamtade vara season tickets innan ! najsnajs..
Men hade bra, snart borjar forfesten!
JOEL from manchester!

änsålänge är de tyst.

vaknade nu, gick o la mig kl 08 i morse, sjukt konstigt var inte trött alls men ja ialf nog om mig.
har kollat runt bland bloggarna o hittar inget direkt intressant o skriva om, men ja får väl kolla senare.


förresten vad tycks om den nya designen? ( den är gjord i safari då vi sitter på mac, så hur den ser ut i andra webbläsare vet jag inte riktigt :S


headern är dock bara ngt jag slängde ihop för den skulle passa med resterande design, kommer antagligen göra en ihop med Joel (så han blir nöjd) när kommit hem.

//

J

Svar på kommentar:

det är inte 1an som är en bröstvårta utan cirkel nr 2.

träning+löshår=big no no

här ser vi ytterligare en bloggare som inte förstått de där med träning & löshår paow, (kissie tränar ju med med löshåret nere)
eftersom hon ibland har kort o ibland långt har hon alltså clip-ons, som går att ta av
då har man verkligen inte dom när man tränar, och vad jag vet så har man långt hår så har man de uppsatt när man tränar, de har ialf alltid jag.
nasty!



hmm :S

jo är en ny design på väg upp därför bloggen ser konstig ut, och av någon anledning funkar uppladdning av bilder bara ibland från mac :S
men ha tålamod den kommer snart hoppas jag.

dessie goes wild.

vad tycker pojkvännen om detta dessie?
dessie sitter i badet med uppknäppt bh & minst tre killar,hmm
hade jag varit tillsammans med henne hade jag varit orolig.
& Fjortis sminkningen på kinderna är tillbaka.
och detta var första kvällen, vad kommer hon hinna med att göra innan hon kommer hem?
hon har ju trots allt även skrivit de som händer i idre stannar i idre.

update, kissies nipslip

i denna vinkeln ser man inte så mkt. vad de föreställer vilken vinkel el ngn ting.
men kolla på den rättvända så är det mkt lättare att se.


den rättvända. and it is a nipslip :)


fler som använder ps.

ja att kissie använder ps på alla bilder hon lägger upp det kan ju ingen missa men de finns ju fler.
desies ass har konstiga pixlar.


och hon klagade härpomdagen på kissie som använder BUS, typiskt bus är just det dessie själv har på armbågen här, den blira antingen helt vit eller helt brun.

shame on you.


& amir hade för ett tag sedan visat vad man kan göra i ps, skillnaden på före och efter så han skämms ialf inte för att han redigerar sina bilder, tummen upp för det.


Status rapport / Manchester!

Hejsan allt och alla! Kan skriva små inlägg om hur resan går från min iPhone, från hotellet.. Kan dock inte lägga in bilder och så sen e wifi'n seg som fan!! Men landade kl 12engelsk tid, alltså 13 i Sverige! Vi åkte till old trafford och ja skaffade den nya matchtröjjan! Sjukt najs. Sen drog vi tbx till hotellet som låg mitt i smeten. Åt fish n chips också vid arenan :) men ja, lägenheten e najs, två våningar och jag bor på ovanvåningen! Har tagit bilder som ja lägger upp sen på ons! Men ja, detta var en snabb statusrapport från Manchester! Hoppas ni har det bra i Sverige! Puss och kram/ Joel i Manchester!

kissie vs dessie

på kissies ute lista idag hamnade idre för de är bara dom som inte har råd att åka till åre som åker dit
. hmm undrar om hon syftar på dessie kanske efersom hon nu är i idre, haha
dessies.se


Josefin..

Yes, Joel är i England nu, åkte runt 7 tiden i morse.
Så har lovat jag skall ta hand om bloggen dom dagarna han är borta. så den inte bara ligger nere.
Men ja det har jag ju gjort ett par gånger förut så de är inget främmande direkt . haha


Ialf bjuder på lite bilder från när jag o joel var i stockholm i helgen så länge :) ♥




joel på tåget dit.



han var nöjd med sitt väsk köp :)







ett av alla NK.s skyltfönster



det började snöa :) mys


tillbaka på hotellet, där vi kolla film till vi somnade.

Kissie miss!

Att ni läsare kan vara så söta :) Skulle in och kolla min lilla blogg nu innan jag ska dra! Så ja, kollade mailen också och vips?! Där hade DENNA läsaren skickat ett inlägg till mig :) Har fatiskt också stört mig på de jävla "bling" sakerna i ps. HAHA! ENJOY
1. jackan som ligger inne, har hon seriöst inte 20 spänn för garderoben? 
2. Vad är det med att lägga på bling i ps?
När skall hon förstå hur hatad hon är? Hur kan det vara värt det ?
- INTE FAN VET JAG I ALLA FALL!!!

its all about ME!

Ja har använt denna "rubrik" för mycket nu, jag vet! Skäms faktiskt, ganska mycket! Men har fart rundor i hela Sverige denna helg.. Kom hem NU?! Å ja ska upp om 5h för att åka till England. Så ni har förståelse hoppas ja. Allt kommer att vara som vanligt på torsdag! Om inte min hjälpreda gör en insats?! Hope so! Annars så kommer jag hem på ons å ja, allt blir som vanligt igen. Kommer sakna er alla faktiskt, era gulliga kommentarer! Men lämna mig inte nu, ok? I'll be back! Men ja, håll tummarna på att min lilla vän uppdaterar lite åt mig medan jag är och kolla på Man U - Wolves

Kissie ang PS, tabbe!

Hej jag heter Kissie och jag förstorar inte mina läppar i PS..
Tycker inte nig som mig ? Hennes överläpp är ju inte ens större än underläppen i verkligheten.. Men i hennes "oredigerade" bild är den dubbelt så stor som den undre :S Ganska konstigt faktiskt.. Eller så är det så att hon redigerar sin bilder.. kanske till och med gör sig brunare och smalare? Lägger till någon ögonfrans? HAHA.

Dessie vs Kissie!

Dessie lade upp detta diss-inlägg under sin lille bussfärd xD ! Dessie och Kissie brukar ju stångas lite i sin bloggar! Sen att de säkert hade vatt som tysta små fjortisar ansikte mot ansikte :) Fast tror faktiskt inte det är en bröst vårta man ser.. Men alla får ju såklart ha sin åsikt :D

This is what i think...

Alla bloggar e astråkiga i helgen och INGET händer :S Så dont blame me...
KOMAN ÄR TOTAL !

Kissies raderade inlägg!

"Gud vad skvallerbloggar är snabba.. Jag ocj Jayson bråkar inte, vi möttes faktiskt upp igår snabbt för att prata. Så vi har löst problemet. För som några av er såg kanske så blev han sur över videon jag filmade med en hemlös. Men det var endast för att provocera, ni kan inte skilja på bloggvärlden eller verkliga livet" - Kissie!
Hon ljög antagligen därav togs det bort!

This is me NOW!

Jepps, detta är då jag för 30sek sedan! GRATTIS :D hehe. ja, finns på mailen om ni vill skvallra om något :D KYSS!

Amir självförsvar!

Bruden försöker dra till sig uppmärksamhet som alla andra!!!!!!!!!!!!!! Men Ja, jag driver en dissblogg! Gilalr såklart när andra dissar då med ;) hehe.. Men detta är fint amir! vet ju att du läser min blogg ;) hihi! Ville bara skriva av mig lite :D ALLT BLIR SOM VANLIGT SNART.. hoppas ja.. ska ju till England på mån.. men ja :D Jag har hjälpredor!

HELLO!

Åkte till hgb imorse! Sitter här nu med ett glas vin med en polare! Skall vidare på fest sedan.. Har inte hunnit kolla in bloggarna än, eller mailen! Men det kommer :) låt mig äta först bara ! NI ÄR GULD VÄRDA!

its all about ME!

Ja då vart man tbx på hotellet! Har gått hela dagen.. Kom till Stockholm vid 12, tog då taxi till fotografen.. Åkte därefter till NK och kollade innan vi skulle vidare till Louis Vuitton.. Ville ju ha en sådan väska så ville kolla de först :) Som ni ser på bilden inköptes en sådan! Riktigt fin finfinfinfinf!!!!! Jämför den med den Dessie har i hennes header, Den ni ser här e äkta och hennes är fejk.. Annars vandrades det runt på alla de möjliga ställen och ja hittade också en klapp idag, en mössa och lite sådant! De snöade ju så fick köpa en mössa :D Imorgon skall jag till hbg till en polare som åker iväg nästa helg, fest å så... Hem till Kristianstad på söndag för att på måndag morgon åka till England :D STRESS!!!!!!! 

Dessie GRAVID?!

Dessie skyller alltid på hur hon har mens.. Hur kan hon ha mens 24/7 ja, ALLTID! Börjar Dessie odla fram en ölmage eller hon är gravid? Man skulle ju inte bli förvånad, inte hon sj heller om man läser hennes text!?

its all about ME!

Jahapp, detta är vår utsikt ifrån tåget just nu :) Kul att ni kan följa med i vår lilla tripp ? I know it is! Men som sagt, efter tåget så blir de inte mera.. Har inge mobilt bredband you know.. Men men, ja jag vet att jag har en tjock tungà :D haha Å ja vi såg precis sämsta filmen ever.. Nästan lika kass som den paranormal activity.. Den nya american pie the book of love, se den INTE!

Dessie (har slut på fantasirika rubriker)

Ser hon inte riktigt nöjd ut på bilden ? HAHA. Sen så ja, snyggast i backen?! Wow hon ser ut som vilken trash-brud som helst! Lägg också märke till att hon är super stolt för att hon lyckats spara pengar till ett par HH byxor, REA eller ? Eller så har hon kvar lappen så hon kan lämna tillbaka dem idag så hon har råd med cigg eller något. Dystert liv alltså :(

its all about ME!

Idag skall vi till Stockholm.. Känns ganska drygt att behöva gå upp NU för ja skulle köpa biljetter å allt! Men det är fixat nu. Men ja, tåget går 08.23 ?! Vad ska man göra te dess?! Köpte till internet på tågresan så jag kan snacka med er ;D Bra va ? Sen ikväll kommer jag ju inte lägga upp något, det får ni ha förståelse för.. Å ja, imorgon bitti när vi åker hem å så.. Då kommer ja ju heller inte kunna göra så mkt åt de! Men jag gör mitt bästa!
God morgon på er och ha en underbar fredag!
PussPuss

Poaw gnäller på Dessie, ovanligt..

Ja, ovanligt att dessa två härmapor gnäller? Undrar om det är någon som orkar bry sig längre? Inte jag i alla fall. Vi kan ju hoppas att de nu ÄNTLIGEN gått skilda vägar. Vem orkar med dessa inlägg, dag ut och dag in!
DROP IT!

Baby J update ang Kissie!

HAHA, han fortsätter att klanka ner på Kissie.. Ja, finns inte mkt att säga. Läs bara detta:)
detta e hans blogg

Läsare tycker till ang Dessie!

"angående det första som är markerat i bilden..när fick dessie bra smak? :s jag undrar bara eftersom hon alltid lyckas se helt tokig ut i sina kläder. ännu en lögn dragen av lilla dessiegirl.

och nu till det andra.. "ytterst" var väl kissies grej sa hon? visserligen kan ju detta bara vara en tillfällighet där dessie bara råkat skriva så, men hur stor är den chansen? vi alla vet väl att lilla dessie alltid ska försöma alla andra men göra exakt likadant en vecka efteråt."
- DENNE LÄSARE!
-
Behöver jag verkligen förklara mer :) Vem är inte trött på att de motsäger sig själva hela tiden.. 


kissie loves fake..

att kissie älskar lösögonfransar haha ingen nyhet men de räcker ju uppenbarligen inte med att hon klistrar dit fler fransar, för hon redigerar ju dit ännu flera i ps sen.
Och ja gula ögonbryn som matchar de gula håret är ju med snyggt.

Hej hopp neger x.x.x.x

Kom hem för en min sedan! Nu ska ja träna.. Kommer hem om typ en timme eller ja, en och en halv.. Förlåt för ni får vänta men ja, den som väntar på något gott :)

its all about ME!

HELLO! Ja, nu är jag trötter.. Lr ja, snarare sliten på något sätt! Micke drog precis hem så ja.. Jag ska ju till kliniken tidigt imorgon så nu blir det en film in the bed! Puss å kram

Kissie blir bara mer och mer hatad..

Läste detta Baby J' blogg innan! Brukar kolla den om i fall att han skulle lägga upp något kul om Kenza:) Men Men.. Kissie börjar känna konsekvenserna utav sina handlingar nu!? Hon skriver om att hon inte får komma in på klubbar, och ja, nu detta.. Sen hur fotografen till OKEJ ska skicka faktura för att Kissie manipulerat bilder!? Kan det vara kul att vara så "hatad" ? Kan det verkligen vara värt det ? Jag hade inte tyckt det i alla fall..
För er som inte vet vem denna kille är så är det Kenzas kompis:


Poaw, lögnare och slampig :O?!

Fick detta mailet idag! Fattade inte riktigt vad hon menade först men ja, jag förstod sedan :D kolla bilderna!
Detta skrev Paow i sin blogg:
Men kolla på dessa bilder, en ifrån Rahlenfeldt samt den Paow hade i sitt inlägg! Det har inte kommit på något linne? Jag tycker faktiskt det ser för jäkligt ut :(


Läsdiss till Kissies PS!

Fick mail fråna DENNE läsare! Har inte varit så aktiv med letandet.. Har faktiskt inte haft tid :( Därför ja lägger upp detta redan färdiga inlägg :)
"Ja, som vi alla vet så användes Kissie PS väääldigt ofta, här har hon även gjort sina ben smalare, och det ser man genom att kanter har bildats, så det var en riktig miss utav henne.. IGEN !"

Kissie vet inte sin bästis hårfärg!

Kissie har mycket koll på sina vänner.. NOT! Amir färgade håret brunt för ett tag sedan ? Men denna bilden la hon upp idag, lr ja, jag såg den idag i alla fall :)

Rahlenfeldt sadlar om!

Oj, nu ska bögen ändra om sin vanliga tråkblogg till en skvallerblogg ? Han ska skriva om sig sj och skvaller. Jag vet en blogg som med gör så.. Den där fuckwithyou bloggen..

tror någon fått brunorexi.

kissies hudfärg är inte normal, finns de en motsats till vitilago?
fast risken att hon fixat brännan i ps är ju ganska stor ifs.
tror jag vet vem kissies förebild är haha
super brun, fake boobs, fake läppar & skinny.
jo klart kissie kommer nog snart se ut som

Donatella Versace






rahlenfeldt säger sitt.

ja alla vet vi ju att kissie & amir brukar dissa rahlenfeldt på ett el annat sätt, men man har adlrig riktigt hört ngt från honom. men nu skriver han ner ett par väl valda ord, är de dags för blogg bråk?






kissie dissar krille i sin blogg.







och äldre diss inlägg från kissie.



dessie dissar gina igen....

om man nu ska dissa en butik, är de inte en bra ide att inte handla där själv.
haha eller ialf dölja lapparna bättre, vem som helst ser ju att de står gina tricot.
sen skriver hon ändå att de bara ser ut som det, PINSAMT!!!

& de heter inte mina 6:e par lack leggins utan de heter mitt 6:e par.
flickan borde verkligen gå i skolan.
Tack till DENNA för tipset :D:D

dessie dident go.

Joel är på "klass jippo" ikväll, dom skulle bowla o dricka lite.
så tänkte att jag lika gärna kunde hjälpa till o updatera lite :)
/Josefin

haha som om de skulle förvåna någon att dessie inte var på Ford idag hon var ju inte bjuden haha.

Kissie/Dessie/Rahlenfeldt/Amir-JA SKA TILL F.M.S of the world! #2

Ja ni ser själv? Dessie la ju upp bjudningen när allt redan börjat hahaha! FAIL! och ja, hon var inte där å va inte bjuden.. LOSER :D

Kissies halverade näsa?

Fick en kommentar ang detta.. Jag är inte så noga som så många andra verkar det som :) Men hallå, kolla näsan på henne och hennes skugga ? Hon har ju kapat den, hon har ju en riktigt LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG näsa annars :) menmen, när hon tjänat ihop pengar kan hon ju kapa den under kniven på riktigt! Skulle kanske starta en insamling så att det blev av ? Typ "Låt oss slippa kissies näsa fonden"? Å ja, hon redigerar ju ögonfransar osv som vanligt också.. men näsan vart roligast :D

Kissie/Dessie/Rahlenfeldt/Amir-JA SKA TILL F.M.S of the world!..

PALLA, ja ska med dit såklart ? det ser ni ju ? Min inbjudan är ju här nedan!Så jävla slitet att alla bloggarna i Stockholm har så samma bild å säger "självklart är jag bjuden" ! Denna kommer ifrån Dessie, får hon ens komma in ? Hon säger "Ska jag erkänna är jag mest sugen på goodiebagen som ska vara värd ca 1000 kr".. Ja, hade hon nu tjänat de pengarna hon säger så hade hon ju inte brytt sig om detta ? men hon tjänar ju en 500-1000 kr i månaden så då är ju detta såklart guld värt! Ja ska till Stockholm och fotas på fredag så då ska ja se om ja kan skalla henne eller något :) HAHAHA! Puss på er!

My day so far, in pictures!

Jahapp, bowling med en massa ikväll ! Vindrickning innan för att bli bra nog på att kasta klotet ;D HaHa, det är ju förfan lill-fredag idag så party on bitches eller ngt :) HAHA, andra bilden e mitt nya macro objektiv som följer med idag! Hoppas på att mitt Nikkor 300mm kommer imorgon :D:D:D

Now You Know!

Viste ni att jag var med i Amir's hitta en pojkvän till blablabla (kmr ej ihåg hennes namn) ? Han bad ju mig att skicka fler bilder till hnm också efter tävlingen, som blev nerlagd! Bilden har ni nedan sen ett av han mail som jag fick direkt efter:) haha, ja det är ej skoj bild.. Ville sprida min blogg lite xD HAHA! Men ja, detta visste ni inte om antar jag :D (Jag har boxer på bilden men de är "utsmetade"!)

Morning!

hola :) hur mår ni därute? ja som sagt, bloggarna är tråkiga nu! Finns inget kul att säga till er ang det! Får se om jag kan komma på ngt annat att säga er:)

Mums på denna resväskan :)

Denna vill jag ha :) Bara så ni vet om ni hittar den.. Skicka då vart den finns!
Kommer härifrån!

F.W.Y - Måndag / Seg dag för skvaller!

Hola babes!
Finns inte alls mycket att skriva om.. Bloggarna läggerju bara upp saker som de köpt ?! Så ja, inte lönt att skriva något kul om det ju :/ Vet ni något kul så dela med er ?!
Annars så sitter jag hos en klasskompis.. Har precis ätit lite mat och så :) GOTT!
Klippte mig igår, blev riktigt nöjd! Tack Josefin! Annars finns det inte mycket att berätta för er alla. Tränade rygg/triceps idag. Hatar att träna man ja, man måste ju faktiskt hålla sig lite i form. Ja, även nu på vinterhalvåret :)
På måndag bär det av till Manchester med min kära mor och far, vi ska se Manchester United - Wolves ! Min pappas favorit emot mitt favorit lag, jag håller såklart på Man U ! Så ja, borde ju vara en enkel match. Får se om man har råd att köpa sig en ny tröja när man är där och kollar, har ju spenderat mycket på kameran och så nu! Fick köpa ett objektiv som man kunde fota matchen med och så.. så ja, pengarna har gått åt denna månaden!
Puss å kram

Mina paket :D

Jag hämtade ju ut saker idag :) Ja, är inte hemma så kan inte ta ngn bild på det.. Den ena vart en speciell sten som jag ska sätta in i en ring, så ja.. ni får se den när den är klar :) Lämnade den till guldsmeden idag! Annars vart det ett nytt macro-objektiv som anlände :) Ska verkligen bli kul att testa den de närmsta dagarna! :D:D

Dessie "goes" Trashy!

Hade inte kollar på dessa bilder speciellt mycket. Men fick en kommentar ifrån DENNA läsaren ang detta! THX! Men ja, kolla hennes röda sak?! snyggt att ha den över en vit bh :S? Om inte det är trash, vad innefattar den kategorin då? Typ INGET i min mening i alla fall..

Kissie goes PAINT?!

Ja, Kissie bummer again! Hon har ritat en arm själv ? hahaha, är detta ens PS... Känns mer som PAINT :) Stackars flicka som har så dåligt självförtroende, vissa kanske tycker det är fint med tjejer som har öl-mage :) HAHA!

God morgon!

Hello alla FWY babes :D
Idag skall jag med hämta ut paket, TVÅ stycken :) hehehe! Ni får kanske se sedan vad det är ! hih! Skicka mail och allt för fanken :) Om ni nu har något skvaller som ni vill skall komma ut. :) SO GOGOGOGOGOGO!! 

Kissies egen-diss!

Fick mail ifrån DENNA och DENNA läsaren.. Hade faktiskt hittat det själv också men ja, jag kan ju va snäll och använda den inskickade bilden :) Älskar ju att få allt klart så ja ?! I samma inlägg dissar hon Rahlenfeldt som hade mössa på blogawards. Var helg lägger ju Kissie upp festbilder där hon just har sina jackor på sig eller i famnen, så ja.. likt alla andra blondiner så motsäger hon säg själv

kissies mask.

överläppen ser ut som en rosa igel :O var är de snyggt ngn stans?
Sen kan ju vem som helst se att hon redigerat dit fler ögonfransar både på sig själv och sin vän.
hennes väns ser ju dock ok ut medans hennes egna är så kallade spindelben , trodde de var de man ville undvika.
utöver det så är de ju hennes klassiska -brunare, slätare hud, vitare hår & framförallt klyftan redigering.

dessies does it too.

är det en trend att festa med jackan på numera? vare sig de är hemma fest eller ute på krogen.
hmm

....

Joel lagar mat & jag skall se om de hänt ngt i blogg världen som man kan skriva om. så håll koll.
Skall klippa joel efter maten sen kommer vänner över o då blir de film.
/Josefin

Morgon

Ja min resa fortsätter och snart är jag påväg hem igen :) Fast ja, det är underbart i lilla Åhus.. Sitta nere vid stranden och bara njuta! Ja, eller i TV-soffan xD

Detta är kärlek / svar på kommentar ang Kissie!

Denna frågan fick jag efter att jag lagt upp det med kissies redigerade ben i OKEJ!
Fotografen (som ni hittar här) Har skrivit om detta! Det är verkligen bara att njuta, finner själv inga ord för denna känsla. Eller hon påstår att fotografen ljuger å att hon inte gjort ngt alls.. haha, TROLIGT! VARSÅGODA!

Det handla alltså om dessa bilder:




"Om ni tittar noga så kan ni se att hon har manipulerat bilderna och redigerat sig själv smalare. Här är orginalen som de såg ut i tidningen:" -Emma Svensson är frilansfotograf och grundare av Rockfoto och Radar Magazine där jag även är chefredaktör och bildredaktör.

Soon My child!

Kommer va hemma vid elva ! Lägger upp något kul då! Lovar :)

Kissies jacka # 98 ?

Trodde som sagt inte att jag hade internet här men min flitiga kusin sa att man fick de i trädgården hahaha! Så ja, ni sitter på här i en bil och kollar runt lite. Bra att folket i Båstad inte sätter lösen på deras nät xD ! Men ja, kollade min mail lite snabbt.. Hade som vanligt fått lita mail, alltid trevligt :D (TACK FÖR DETTA TIPS ME BILDER OSV!)
Hon ville i alla fall påpeka att kissie fortfarande kör med jacka på utestället?! WHY? Snälla de kostar typ skrammel att hänga in den ?! HAHA, loser. Kanske många som missat detta då hon bytt jacka :O Bara för att luras? Hon har ju i alla fall tagit av den till bilden..
Så lite cred till henne för det i alla fall! För henne är ju det värsta persen ;D !

Jag tror någon behöver gå en kurs!

Jag tror de är så , att kissie behöver gå en hår & make kurs.
Jag själv hade aldrig lämnat huset om jag sett ut på det viset.

utväxten är grotesk, verkligen fruktansvärd, om man tjänar så mkt pengar som hon påstår sig att göra då borde man väl kunna ha en stående tid hos frisören var 3e vecka?

och sminket, why? hon är vit runt ögonen, tvättbjörn fast motsatsen.
ser ju ut som hon solat med solglasögonen på?


dessie does it again.

som alla vet är ju dessie känd numera för sitt trashiga löshår.
gult o inte inklippt.
ja o här är de lockigt medans hennes eget är rakt.
så fint. hm :S

Josefin...

Ja eftersom Joel är iväg idag och inte har tillgång till internet har han bett mig hoppa in igen.
(like i always do, när han inte har tillgång till dator el internet)
Får se om jag hittar ngt att lägga upp nu under dagen , för skall iväg jag med ikväll. Party time :)

bjuder på en bild från nyår 08 på mig & joel så länge.
( känns som vi förändrats en hel del på de gångna året haha)






Hola readers!

Idag skall jag till båstad/halmstad för att fira jul (tror jag ?!), ja träffa min mors sida av släkten i alla fall xD Brukar bli såhär innan jul så ja, jag antar att detta är men första "julafton" iår! Så som ni förstår kommer det ej va lätt att uppdatera.. Men tar med datorn å ser om jag hittar något trådlöst där! Annars får min hjälpreda hoppa in, HOPPAS jag :) JAJA, nu måste ja göra vid mig så ja blir snygg. Fast pallar fan inte platta mitt hår...
PEACE OUT!

I can do whatever i´m white..

US and fuckin A
-hahahaha

Kvällen..

Ja jag är hos e med några vänner och hälsar på. Så det kommer va dåligt bloggande idag! Men ja, det är ju fredag! Så ja? vem bloggar ej dåligt då :) Men bara så ni har förståelse ! Men ja, jag kommer ha en trevlig kväll och hoppas ni med har det.
Tack för alla mail, lägger upp imorgon!

PUSS å Kram Joel

Kissie miss / av läsare :)

Älskar verkligen när ni läsare skickar färdiag inlägg! NI är guld värda, det ska ni veta! DENNA underbara läsaren skickade in följande Kissie miss:


Nu har jag tittat lite i Kissies blogg igen, och jag hittade en bild då hon skulle sola, dock så hittade jag fyra saker som inte riktigt hörde hemma på bilden. men det är väl inget ovanligt med våran perfekta stor bloggare ?


1. Löshåret syns ?
2. Glömde hon ta med en del utav byxorna när hon photoshopade ?
3. Och glömde hon dra in vaden lite, eller har den bara flutit ut sådär mycket ?
4. Vad hände med skuggan ?

Mvh Tillan


DENNA läsaren påpekade också att ansiktet är typ 5 nyanser än handen? HAHA. FAIL!

Dessies frågestund..

HAHA, ja dessie verkar ju vekligen ha slut på idéer ?! Eller det är bara jag som känner så... Ringa in några av frågorna så ni slipper fråga dem i alla fall :) Hoppas verkligen INGEN frågar om denna tös är oskuld!? hon sover ju borta var natt, på 7 olika ställen i veckan... Lägger upp bilder där hon ligger i sängen med killar i underkläder.. Så ja, hon är INTE oskuld kan jag lova er om någon nu tänkte fråga det?! HAHAHA! Sedan om hon skulle vara naturlig blondin, hon är inte så blond som hon är i bloggen, mörkblond eller på ren svenska så är hon råttfärgad i huvudet som större delen av den Svenska befolkningen... Sedan, pojkvän? Dessie har 20-25 pojkvänner verkar det som ? :D



Dessie älskar XXX alldeles för mycket!

Ja dessie bloggar sämst som vanligt! Återligen handlar det om ngn kille. HAHA, hon kanske borde lära sig att inte hoppa runt med allt som har tre ben. (ja ni fattar vad ja menar)! ÄR HON ENS BYXMYNDIG? haha..

Now You Know!

Denna terminen nästa år så är det dags för C-uppsats. Vanligtvis så gör man ju den hemma men ja går allt som planerat så kommer det bli 2månader i Dar es Salaam för min del! Helt jävla underbart, skönare att skriva den där ju.. :D:D
Såhär kommer de se ut en del i alla fall:

Kissies BUSTED igen, av läsare!

Ja, här ser ni två bilder, Den ena e ifrån tidiningen OKEJ, den andra är ifrån Kissies blogg. Ja, kissie dissar ju stora lår och allt va de innebär.. Men som vanligt bantas hon ner 10kg i sin egna blogg.. Varför dissa saker man själv har? HAHA, SÄMST!
(Varför ville du vara anonym :P :D TACK FÖR BILDERNA ÄNDÅ!)

Dessie, busted AGAIN!

Ja dessa la Dessie upp igår! Hon skriver om att dom va skitdyra och från en hemlig butik. Men ja, allt hon köper är ju ifrån Gina eller HM. Så fick ett bevis från en läsare, det ser ni under bilden :)! TACK! Fattar inte, människan vet ju att alla har koll på va de köper, så varför ens försöka ljuga? FAIL OVER AND OVER AGAIN!
BEVIS. Ja, OJ vad dyra de var?!:

Dessies "hemliga" pojkvän.

Här har ni Dessie och hennes för tillfället "hemliga" pojkvän.. Dissa inte hon finnig hy ? Fast ja, allt hon dissa älskar hon ju så de stämmer ju ganska bra! Han heter i alla fall Jonathan

Jag <3 Läsarna :) (LIKNELSE)

Kommer HÄR IFRÅN!

Två av kommentarerna som kommit in på hennes blogg :)

Kommentar; "fail=Kissie"

Underbart när läsare tkr samma som mig:)

foki goes PS lipppps

gillar hennes blogg.. Men ja, kolla denna bilden. hon ska visa sitt läppglans, men ja.. FLOPP!? de ser ut som plast-läppar så mkt hon har redigerat? blir så trött...

Kenza goes attitude #2!

Ännu ett mail som kommit in about Kenzas attitude.. DENNA läsaren skicka detta :D TACK!
Enjoy!

Kissie, HM? Gina?

"detta är rävpäls" - Kissie..
OFTA det är rävpäls? tycker det ser ut som vilken fakepäls som helst ! Eller har jag fel ? Verkligen inte räv i alla fall.. Kollar ni på ginas eller hm´s webbshop så hittar ni SÄKERT denna med för högst 599:- !

Kenza goes attitude!

Har märt att typ alla fått detta mail OCH publicerat det.. Så ja, jag får väll med göra det då! Brukar inte tro på massa saker om hennes attitude! men fortsätt gärna skicka tips och skvaller om allt och alla! Jag fick ju inte ens nämna flickan med namn xD menmen, här har ni det, ni som inte sett de redan!

Kissies hemliga blogg..

Hoppas den aldrig blir "känd", tror jag blir tvungen att skära ut mina ögon då så ja slipper få skickade saker om den.
VEM ORKAR LÄSA MER SKRIVET AV EN MÄNNISKA MED LÄGRE IQ ÄN EN DAGGMASK? 
Vet ngn kan den ju skriva den i en kommentar så mina läsare kan få se den i allafall!

STRIKE-A-POSE #2

Drogad.

My oldishnew cameras!

I took the picture with my newnew Nikon :)

Föreläsning..

Är i skolan till fyra idag! Därför ja ek kunnat skriva något till er, mina små kycklingar! Skriver från min iPhone nu å det e lagom drygt... Men ja, ha tålamod! Pussåkram

Kenza goes Sideboob :D


Same, same but different..

Samma dag, samma person men olika bröst?
En bild med PS och en utan..


hade fått denna kommentar medan ja gjorde inlägget, haha.. ganska komiskt!

Förvånad!

Vad är det som händer ? börjar man få "fans" nu.. haha :D Men ja, alltid kul ju.. Sådant här ska man ju tacka för :D

Om ni hör ordet FAIL, tänker ni med på Kissie då?

Ja, som vanligt.. de finns dåliga ps resultat i var bild hon publicerar.. Men ja, det är ett skit tydligt streck mellan pattarna, dom e också större än hennes huvud. läpparna större, gillar näsan-den e som en bakad potatis på en mus :) TRAGISKT

STRIKE-A-POSE!


Dagens tips / bild

Ingen skönhet, men man måste ju mixtra för att lära sig! :) Mitt tips för dagen!

Hello f.w.y readers

Jahapp, ännu en dag. Får inte träna av läkaren... Vad ska man nu göra de 6h i veckan? Har precis fixat lite med banken, vad nu då ? Folk jobbar :( Men ja, någon kommer väll snart hem :)

FALSKSANNING AVSLÖJAD! Updated..

Ja, alla har väll hört talas om en skvaller blogg vid detta namn. Tjejen har varit anonym väldigt länge, också blivit anmäld flera ggr. Jag har ju bara blivit det en :) Men Paow har snackat länge om att hon vill avslöja vem detta är, hon har alltså nu lyckats! Detta är ju en blogg som endast lever för vad andra skickar in medan jag kommenterar och så med, tycker min stil är roligare men ja, alla har olika smak :) Nu är hon alltså äntligen avslöjad. Och ÅH vilken skönhet xD

FS dementerar dessa uppgifter i ett inlägg.. Fast hon som VERKLIGEN vill vara anonym skulle väll precis gjort det, sagt att de var fel person.. haha, hon borde veta bättre som "jobbar" med att dissa storbloggare.. Hon skulle bara ignorerat det.. ILLA!

Kissies low self esteem!

Maria Arvidson lade ut bilder efter att Kissie förstorat sina läppar i sin blogg! Det är bilden till höger. Roligt att hon inte ens kan le längre, hon har sabbat läpparna totalt. HAHA! Sen att hon inte ens nöjer sig med det, hon redigerar dem större till och med:S som ni ser på den vänstra bilden.. Det är verkligen tragiskt att hon inte ens är nöjd med de delar av sin kropp hon har köpt:( Undra om man kan ha sämre självförtroende..
Håll koll för ja uppdaterar när jag kommit hem igen ;D

RSS 2.0