Feedback från mig till ER!

Tack för all feedback som ni skickar till mig. Många av er har sagt att ni vill ha mer skvaller/dissar men då måste ni länka min blogg i era bloggar eller tipsa den till era kompisar, osv osv... Mer läsare innebär att mer tips skickas in och det betyder mer innehåll i bloggen.

Så tipsa andra om min blogg. Sen skulle ni bara veta hur kul jag tycker det är att det faktiskt är såpass många som redan läser det jag har att säga! Ni är verkligen underbara, sen ni som inte gillar den.. Tycker om er också :) Speciellt en person som skickar hela tiden, det betyder ju att denne faktiskt är inne på min blogg var dag!

Lek med slutartid !

Lekte med slutartiden när jag åkte till förfesten igår :) gillar att jag fick med skylten två gånger på den understa bilden :) hehe! Den första ser ut som blixtar :O

Läsare tycker till!

En kär läsare vid namn Charlotte luskade ut ett roligt citat ur Dessies blogg :) "Och jag hade min riktiga hårfärg (Hade ALDRIG färgat det) men sen färgade jag ju brunt och sen blondt igen, därför jag får utväxt nu!"

Som läsaren själv skrev så är det ju väldigt förvånande hur dum denna flickan faktiskt är.. Ja hennes hår är ju iof råttfärgat så "blond" kan hon väll kalla sig.. Men att påstå att man inte bleker?! Det som hon skrivit här ovan hade ju inte förklarat utväxten i vilket fall.. hahaha! Ja, denna flickan är allt för rolig:) 


Amir a long long time ago!

En kär läsare ville visa oss alla denna bilden :) Kollar man noga så ser man att det kan vara en ung amir på bilden.. Var ju ett tag sedan han bytte frisyr och så :) ENJOY:

Paows svar till Kissie!

Amir skriver i sin blogg "Och angående det hon skrev i sin blogg idag... Där har ni anledningen till att jag inte vill vara hennes vän :)"

Med detta i åtanke kan vi ju gå vidare till vad Paow skrev om Kissie efter att hon klankat på henne ännu en gång!
Ja det finns ju faktiskt inte så mycket att kommentera i detta inlägget! Jag tyckte faktiskt att det var bra skrivet av henne. Hon har ju faktiskt rätt angående vad hon säger, ser nästan mig själv i hennes text! rörd* Ni kan ju kolla under bilden och säga vad ni tror om min gissning ;)!
Paow.se
f***a = fista :O?

Kissie klankar på Paow!

Ja här nedan har ni inlägget som Kissies.se skrivit! Ni kommer väll ihåg för ngn vecka sedan att hon skrev om henne i veckans diss då med?! Kollar ni i mitt arkiv så hittar ni säkert det :) Då svarade dock inte Paow med något.. Det gjorde hon Idag! Det kommer i nästa inlägg så ni har säkert redan läst det imed detta inlägg ligger under! :D Hon har ju använt bilden som är på Paow och Amir också.. Fast det är ju faktiskt sant, hennes löshår ser förjävligt ut :( Men ni kan ju läsa det paow.se skrivit över orginalbilden :) Det kanske är sant? Amir skrev i sin blogg att han och Paow VERKLIGEN INTE skulle bli vänner igen.. Detta för att bevisa något till kissie? Alla vet ju att kissie försöker bråka lite med alla ? Hon lyckas dock inte få respons så ofta.. För att klanka lite på kissie så hade ju jag skämts ögonen ur mig om jag var tvungen att spackla på tusen lager smink var dag för att inte se ut som kräk :S
Orginalbilden:


Dessie stackarn

dessie.se
Hon dissar ju fattiga affärer... Att hon inte handlar i dem osv :) Kan ni gissa vart denna mössan är köpt? Nej, inte gina :O Utan HM, den kostar 100kr! Har faktiskt aldrig handlar där tror jag, eller ja.. strumpor :) Men det är väll inte så mycket finare än Gina? Men man förstår ju att hon aldrig kan handla något fint när man har på sig 2-3 bhar samtidigt samt silikoninlägg och allt hon stoppar dem med! Fast hon ska ju faktiskt ha lite cred i och med hon har sin falska louis vuitton väska i sin header :)

Egoinas riktiga namn!

Godmorgon alla små kycklingar! Hur mår ni idag? Jag mår bättre än vad jag förtjänar skulle jag tro. Min kropp borde vilja aga sig själv, hahaha! Nu till rubrikens mening i detta.. Det var en läsare som kommenterade mitt inlägg under namnet "nyfiken tjej", med frågan: kan du ta reda på egoina.se's riktiga namn? Mitt svar lyder: javisst kan jag det, vad gör jag inte för er, trogna läsare?! Egonias riktiga namn är Regina :) så, nu vet alla som inte redan visste vad människan bakom namnet heter! Varsågoda :)

Im a celeb´

Jag har ju sagt att jag var med i förra avsnittet av fråga olle dokumentären :) Riktigt fint nu när man är tv kändis, haha! Får ju allting gratis nu. Fast lite jobbigt med att skriva autografer och så men ja, vad gör man inte för sina fans :D Nej fy, nu ska ja inte vara som de jobbiga fjortisarna! Dock så var jag med i fråga olle :) Riktigt sjukt! Om ni ska se så är det avsnitt 6 från typ förra veckan! I minuterna 2-3 och 5-6 typ :D hehe! PussPuss

Tonight gonna be a good night?

Ja, som sagt så är det dött på fredagar, Zzz
Borde kanske göra någon diss / hiss men jag har ingen ork till det, sen har jag inte fått ögonen på någon bra i veckan heller :D Ikväll är det i alla fall kalasande för mig så ni vet varför det blir tyst efter 19! Men skicka gärna mail och sådant så kan jag försöka fixa ett inlägg senare :D
Tänkte på det, ni har ju inte sett mitt ansikte ännu och jag vet ju hur nyfikna ni alla är så...
This is the moment you all been waiting for, ENJOY :D

Trash-Kissie

Har aldrig förstått det här med att starta trender? Varför är det så viktigt för bloggare att stå för en speciell sak? Sen kan man ju fråga sig om det är någon som inte redan vet att Kissies familj INTE är rik?! Vem kan inte få en hyresrätt, bara man står i kö tillräckligt länge! Sen vart den ligger spelar ju ingen roll. Hon tjänar iof en del på bloggen men det är ju inte så mycket att man skulle kunna kalla sig rik.... Sen bor ju hennes mamma i förorten! Så ja, Kissie är ju inte minde trash än någon annan.. Det hon fick lära sig äta i tidig ålder var antagligen snabbnudlar och dennis korvar xD!
Kissies.se

Tattoo time!

Tänkte jag kunde visa er mina tatueringar så ni har något fint att kolla på idag :)
ENJOY:
På magen är det kinatecken som står för: Lycka-Värdefull-Familj. På foten är det en latinsk text som står för: Det är mänskligt att fela men gudomligt att förlåta. I blomman under armen står det: G - M - J - L - F.A.A i vardera blad. Har också en på rumpan, hahaha! Vill inte riktigt lägga upp den för 800 unika läsare per dag.. Inte för att det är speciellt många men ändå :)

Quiet Friday !

Idag är det fredag, vilket betyder att det kommer vara riktigt tyst hos storbloggarna! Det resulterar ju i sin tur att jag inte kan bedriva min blogg på det sättet ni läsare vill. SÅ nu vet ni detta :)
Gick och la mig vid 6 imorse.. glömde bort tiden kan man ju säga! Men sov ändå inte super länge, 12 vart klockan har jag för mig. Nu sitter man här och tar det väldigt lugnt och planerar lite inför kvällen. Antagligen blir det lite festande, men man skall aldrig ropa hej?! Nej fy så ointressant detta blev, ber om ursäkt för det :) Lovar att luska fram något till er under dagen!
Ha en underbar fredag!

Vad hände Kissie?

Vågade Kissie inte medverka i debatten? Var det därför Paow var med?
Såg faktiskt inte själv debatten då jag ej var i närheten av en tv vid klockan 21! Men nu såg jag detta inlägg ifrån Kissie.. Kissie var kanske bakfull ? Kom hem sent från båtutfärden? Ja det finns massor med roliga förklaringar om varför detta hände :) Jag gav er två exempel så kan ni låta er fantasi spinna vidare :)
Från Kissie.se

Ang deras båtfärd.. Har ni sett bilderna från deras så kallade "svit" ? Tycker det ser ut som om man kollade in i ett ålderdomshem.. haha, svit my ass!

DEBATT #2, KL 22:00, KANAL 1 !

EMOT
Vem av dessa skandaler tror ni är bäst på att debattera ?

Som jag skrev i ett gammalt inlägg:
Det ska handla om plastik och skönhetsoperationer.
Linda rosing är en annan av de inbjudna till diskussionen. Hon skall prata om hur hon ångrar
sina ingrepp medan kissie skall prata om hur bra de är! Det är alltså Linda (EMOT) vs. Kissie
FÖR) det handlar om! Vad Paow ska hitta på där har ja faktiskt inte en aning om?!

Dessie är dumpad!

'
Har inte ni med för er att hon alltid kommer tillbaka?! Hon skrev att hon saknade sitt ex för någon kväll sedan.. hon går tillbaka till paow vecka ut och vecka in.. Flickestackaren verkar vara lite förvirrad :) Sen skrev hon snyft inlägg om sin kille med, att hon inte kunde leva utan honom.. Fast att han var dum emot henne och att de bråkade så var han drogen hon behövde osv..osv..
Men sen 4 rader längre ner skriver hon: "Men som du sa till mig idag att det inte funkade att vi inte ens kunde ses som vänner så OK, jag accepterar det. Men kom fan inte tillbaka sen när du behöver mig, CUSE I DONT NEED YAH =)"
Ja som sagt, hon verkar minst sagt förvirrad! Fast vem kan klandra hennes kille för att göra slut, VEM hade haft orken att va ihop med Dessie ?! Just det, INGEN!

Dont blame me! / DEBATT IKVÄLL!

Alla ni läsare som kom in till min blogg i hopp om skvaller och andra dissar, förlåt! Men det är faktiskt inte mitt fel att det inte händer något alls.

Det ända är typ att Paow och kanske Kissie skall vara med i debatt ikväll! Men hur kul är det att skriva om ?! INTE ALLS KUL... Fast nu vet ni ju det i alla fall, om ni nu inte redan visste :D Det ska i alla fall handla om plastik och skönhetsoperationer.
Linda rosing är en annan av de inbjudna till diskussionen. Hon skall prata om hur hon ångrar sina ingrepp medan kissie skall prata om hur bra de är! Det är alltså Linda (EMOT) vs. Kissie (FÖR) det handlar om! Vad Paow ska hitta på där har ja faktiskt inte en aning om?!
VS
Klicka på bilderna så ser ni vart de kommer ifrån!

"Morgon"stund har guld i mun!

Gom morgon alla mina små kycklingar :)
Hoppas allt är bra ? Själv ligger man fortfarande i sängen då jag ej hade klinik idag, riktigt skönt! Det som står som planer idag är: leka med kamera, gym, plugg och hemtentamen.. De två sistnämnda kan man ju hoppas man glömmer bort!
Men men, vi höres senare antagligen!
Pusshaj

Trött, huvudvärk och hungrig?!

Fy fanken.. Är verkligen så fruktansvärt trött! Så nu blir det kolla på tv och sedan däcka tror jag :) Eller ja, det är väll inget man planerar, men tror jag kommer att göra det imed jag nickat till 4-5 ggr under detta inlägg! Har också haft headpain all day LONG! Hoppas den försvinner snabbast möjligt...
Sov gott alla små älsklingar!

Dessie visar ett "halsband"..

Jo, hon vill verkligen visa upp sitt nya halsband.. Som sagt, definitionen av en fjortis! Hon är så fruktansvärt pinsam. Man kan ju förstå att hennes syster skäms för henne, vem hade inte det ? Tycker nästan synd om hennes AA bröst som blir upptryckta med hjälp av 2 stycken bhar och silikoninlägg!
www.dessie.se

Kissies kärlekshantag, lr förlåt svit..

Hittade denna bilden på gaybloggen.com! Verkar inte som att han har PS på sin dator då man ser Kissies kärlekshantag :) I vanliga fall hade ju dessa varit utsuddade långt innan den lades upp! Jag fick mig ett gott skratt i alla fall :D

Makro picture!

Var tvungen att testa ta en makro-bild :)
Händer inte så mycket i wwb (worldwideblogs) idag!? Har ni tips eller liknande, maila mig :)!

Definitionen av en fjortis:

And the winner is: www.dessie.se !
Hej, nu ska jag berätta en saga om,
en liten gullig tjej som fyllt 14,
hon är säkert allra vackrast på jorden och,
tappar aldrig partyhumöret.
Hon brukar smyga ut och supa
och har ju nästan alltid kul.
Snart är det dags att dra ut på en fest och jag smiter ut bakvägen
Det är ju bäst så man inte blir sedd,
min pappa dödar mig.

Hej, hej, hej jag är bara 14 år
kom och se på mig, kom och ta på mig
Hej, hej, hej jag är bara 14 år
kom och titta på mig, kom och ta på mig
För jag vill ju bara va din tjej.
Du får ta på mig om du ber mig snällt,
för jag vill ju bara va med dig.
Do you wanna be my fjortisboy?

Hallå, hallå?
Alltså kan du köpa ut åt oss?
Amen alltså jag drack faktiskt hb förra helgen!

Dagens diss!

Jag tror att jag var inne på den sämsta bloggen någonsin ikväll! Personen börjar med att skriva att det kanske är en tjej.. Personen skall vara anonym! Har gjort 5 inlägg.. Skriver precis som Kissie, provocerande och påstår sig vara rik.. SUCK! Nu till det som var det roligaste; "Hon" skrev om hur känd hon hade blivit redan efter första dagen (hon har haft den i 4, tror ja).. Att alla ville adda henne på facebook, hur alla skickar mail till henne osv! Det roliga är ju att hon är anonym så igen vet vad människan heter.. Hon, om det nu är en hon.. Har inte skrivit ut sin mail heller så hur kan alla skicka till henne? Enligt hennes två kommentarer så är hon bara pinsam och sämst :D!
Så denna blogg dissar jag idag:
Var tvungen att censurera den lite, vill inte utsätta mina läsare för en sådan pina det var att läsa.. Sen vill jag självklart inte länka nollan xD Jag e ju den största bloggen häromkring, skämt-å-sido!

Tack till kommentar:

Tack så mycket, älskar era kommentarer!

Kissie/Dessie/Paow @ Aschberg!

Printen är ifrån Aschberg´s program som sändes klockan nio idag! Klickar ni på "Ashberg" kommer ni till TV8:as webbtv!
Jag kollade på denna precis då jag hade annat för mig när det sändes på tv! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga..

Kissie försöker visa en professionell och intelligent sida då hon svarar på ett faktiskt ganska proffsigt sätt. Med denna kommentaren måste ni ha i åtanke hur hon annars skriver av sig! Menar ju inte att hon är raketforskare eller något.. Hon påminner också alla om att man inte får skriva om killar utan de ska heta Mr X! Sedan att man inte skall skriva att man mår dåligt pga bloggen.. MEN VA INTE DET NYA TRENDEN??!?!

Paow sa väll inte något som jag tyckte var så intressant, dock hade hon den rosa tubsaken på sig som vanligt! Lite komiskt.. Som om amir hade haft hans randiga t-shirt på sig i tv :)

Dessie var väll i liga med Paow... Hennes hår vart också lila av allt silverschampo, lyckat :)
Aschberg ställde frågan:
"har ni någonsin varit kära?"
Då säger hon nämnligen: (minns ej exakt) men typ; NEJ, nja, eller jag vet inte..
Sedan i nästa mening säger hon att hon skriver om kärlek i bloggen osv.. ?! Saken är ju den att hon har en kille? haha, undra hur glad han blev av det svaret, HAHA!
Någon som noterade något annat skoj?

Middagsdags!

Ryggbiff, kroketter, beasås, gurka och tomat :) Det var vad jag åt idag! Riktigt gott.. Tror aldrig jag har varit så hungrig i hela mitt liv, allt bara snurrade och jag mådde sjukt illa ! Dock så är man på-g nu igen! Liksom den maten var precis vad jag behövde. :)
Det inhandlades också chips och dippa, nötter och lösgodis :) hehe! Men det skall sparas till senare! Hoppas alla har en underbar kväll!

Gult löshår = Ego-BOOSTER?!

De jag har ringat in är för att visa vilka olika nyanser hon har på löshåret och sitt egna. Löshåret är ju liksom gult medan hennes är vitt ?! Kan inte förstå hur detta kan vara en ego-booster?! Borde ju snarare vara negativt! Jag tycker dårakt inte att detta skulle vara snyggt, tycker ni? Nej du Paow, ta av löshåret eller ha samma nyans på ditt egna och fejkhåret! Ett litet råd bara :)
(Du påstår ju att din pappa är rik så, då borde man ju han kunna ge dig lite pengar så du slipper gå ut så!)
Paow.se

Svar på kommentarer:

Frågan är alltså om detta är jag:
Svar: Jepps! Fast den är sen i sommras :)

En anonym skriver också att Paow skall vara med i tv8 ikväll! Vet dock inte om det är sant eller ej, men han verkar ju samla alla fjortisbloggarna under ett och samma tak ?!?!

Kissie och Dessie i tv?!

Ja, gissa vilka som har skrivit detta ?! Jo, Kissie och Dessie.. Fast det kunde ni väll lista ut redan innan jag hann skriva ut det :)
Detta skall sändas på tv kl 21.00 på kanal 8 ikväll! Så vill ni ha er ett gott skratt idag kan det ju vara ett bra alternativ! Vet inte vad som kommer vara roligast, att de faktiskt är med i tv eller om Dessie ska ha rosa eller vitt läppstift xD Kan ju faktiskt inte förstå varför dessa tv skall vara med över huvudtaget.. Liksom, varför båda? De är ju kopior av varann!! Undra om de svarar lika på frågor också?
kissies.se / Dessie.se

Dagens!

Ja, nu vart maten i magen och man ät mätt och belåten :)
Jag och min vän pallade inte laga mat så vi köpte  pizza istället! Jag har ju jobbat på klinik och sedan gymmat idag så man var ganska sliten! Plus att man kom hem typ 1900! Så nu ska vi planera resten av kvällen.. skriver kanske ett inlägg senare om vad som händer xD!

Skriver självklart något om de vanliga med om det kommer upp något intressant att skriva om :) Kom ihåg att ni fortfarande kan skicka mail till mig och så!

AMEN, en till som är bloggtrött..

Ja, behöver jag ens skriva något om detta.. haha, skrev ju om denna "trend" innan idag xD
Varför måste alla härma alla?!

Sen det där med att blanda privatblogg och en dissblogg.. Har fått en massa fina kommentarer och ja, 80% tycker de funkar galant! Det vill säga att det kommer att fortsätt på detta viset :D

kissie avslöjar

haha ja nu avslöjar kissie sj att hon har 1kg smink på sig så fort hon går ut, för om de går ut 5 foundation tuber på en månad är de extremt, de flesta brukar ha en i upp till 2-3 månader. men ja det är väl för att dölja sina hudproblem och ojämnheter som det krävs så mkt foundation, jag hade dock inte viljat se henne på nära håll.
och ja dom flesta vet ju om att hudproblemen oftast blir sämre när man täpper igen porerna med smink.
ngt att tänka på kissie katten, hade du inte haft så mkt smink och låtit huden andas, hade du kanske kanske inte haft några hudprblem.


dessie talar.

så då är dessie tillbaka efter sin bloggpaus nu då. så här skriver hon sj:

and here we go again.

ingen har nog missat stövlarna som kenza inhandlade för ett tag sedan på din sko.
och för att dom just finns på din sko så är dom alltså massproducerade och till ett billigt pris.
allts kommer många antagligen bära dom just för att kenza har dom.
hon satte så kedjor för att få dom att bli lite mer personliga.

men vem köpte precis likadana skor strax efter jo kissie, ch idag skriver hon om att andra bloggare härmat henne,
ja som vanligt tror hon världen lretsar runt henne , dom finns trots allt o köpa på din sko.
suck
ja och att hon sen pratar om att man inte vågat köpa dessa skor för dom är goth/emo stil.
ja kan man annat än skratta åt denna människa.

kenzas.se




kissies.se

ännu en deppig bloggare.

vad är det som flyger över toppbloggarna?
har alla blivit höst depppiga kanske?
kissie, dessie & nu även kenza har/skall ha blogg paus.
kenzas.se

Update;

Later...

Fråga:

Man får tydligen inte blanda en dissblogg och en där man skriver LITE om sig sj med.. :O?! Det är så alla tycker eller?
(Kommentera nu, de kmr ej synas ändå xD)

"TUMME NER" till alla!

Ja, det verkar ju faktiskt inte som att jag missat mycket i bloggvärlden idag : )
Därav dissar jag ALLA andra bloggar, "TUMME NER" till er!

Kameraköp :)

Hej alla barn!
Har varit borta hela dagen så därför jag varit kass på att uppdatera denna blogg :)
Har bland annat köpt en kamera, Riktigt fint faktiskt! Va inne i en massa affärer och alla sa att denna var bäst när jag förklarade vad jag ville! Sen så hade den ngt i kamerahuset som andra märken har i objektivet, consensus (det vill säga) att objektiven blev billigare Slänger upp en bild från Sonys hemsida:

Skall kolla på en film snart: Law Abiding Citizen! Hoppas att den är bra, berättar för er imorgon :)

Falsksanning.

Ja alla vet antagligen om den andra lilla skvallersidan.. Den heter iaf falsksanning och den är numera avstäng :D hehe, tycker det är lite komiskt xD!
Detta kom från gaybloggen.com

Godmorgon!

Ni har väll inte glömt att ställa tillbaka klockan? Isåfall så påminner jag er ju nu..
Funderar på att köpa en ny systemkamera, en som tar bra macrobilder :) Har tänkt på det skitlänge och ska nog åka in till staden nu och kolla vilka olika alternativ det finns.
Annars vet jag inte så mycket vad som händer idag. Skall kanske till min farmor och äta söndagsmiddag, hon har ju snackat om det riktigt länge nu!

Kollade min mail innan idag med, hade fått ett gammalt bildkollage från en läsare som hon ville visa er alla :)
(Klicka på bilden så kommer ni till henne)

Hello f.w.y readers

Nu när jag har denna bloggen som både privat och som den var innan så kan jag ju visa MIN bloggdator.. Vissa har ju sånna små vita plastleksaker... Jag kör på MacBook Air istället! Sinnes att jag är bättre än de stora på att skryta nu xD Så tex Amir och Kissie kan ju slänga sig i väggen för min bloggsak kostar ju 14000 mer än deras xD haha.. Nej nu ska ja inte bli som dem.. Hade fint alla! Nu ska ja kolla på en film!

Häng med i den nya bloggtrenden!

Tycker alla ska följa den nya trenden bland fjortisbloggarna! "Hota" om blogg paus.. Nu har båda Kissie och Dessie snackat om detta. Synd bara att det inte finns ett uns av sanning!
Här under har ni då Kissies.se ´s inlägg som hon skrev igår.. Dessies har ni ju redan sett här antar jag ;D

"AVSLÖJANDE!" Dusch :)

Minibild på mig efter en dusch :P Denna har dock några år på nacken!
Nu vet ni ju hur jag ser ut xD

Kissie goes crazy PS bananas!

Oj men vad hittar man här.. -_- !? Ja ni ser ju att hennes lår e olika stora.. hackiga lår också :S tror inte att det skall vara så xD Hon har också ritat ett mellanrum i skrevet (kan man skriva så:P)... Vi får väll hoppas att hon någon gång blir tillräckligt självsäker så att hon slipper hålla på.. Hur känner man igen henne om man ser henne live? Den som visas i bloggen är ju totalt omgjord.. menmen?! Många undrar hur man orkar hålla på att hitta fel på alla dessa bloggare, svaret på det är ju att jag bara är tvungen, tycker verkligen att dom är så patetiska. Skrattar ihjäl mig när jag kollar på deras bloggs xD

Kenza / Mirre vs Kissie / Amir

Kenza har ju sagt nej till att medverka i Wipeout innan, dock har hon ändrat sig! Så nu vet ni ju vad vi har att vänta ? En fight mellan Kenza / Mirre och Kissie / Amir :) Kommer faktiskt bli riktigt kul att kolla på, haha :) Slänger upp bilden på Mirre och Kenza på BA! Den togs från kenza.se :) Detta var väll inget skvaller så men ville lägga upp det imed jag har skrivit om att Kenza inte skulle dit innan! Hoppas alla har en bra helg. Kommer inte kunna blogga speciellt mycket :( Eller ja, har tappat suget också men några inlägg per dag ska man väll klara av att ge er :) Ni tycker ju det är så roligt! Man kan ju inte svika alla sina läsare :O / J
Här kommer bilder på de som kommer fightas i wipeout:
VS

Vem av dessa bloggare tror ni vinner?

Dessie fortsättning..

"Hon snackar nu om bloggpaus och pengar. Hon verkar verkligen må dålig... (fortsättning i annat inlägg, som kommer komma efter nyheter 24´as artikel som jag ska lägga upp till er!)"
Sen kommer detta inlägg en stund senare! Helt plötsligt älskar hon hennes bloggliv! Hennes inlägg är lika upp och ner som Kissie skaffar och gör slut med "pojkvänner" !
Sedan också hur mycket hon tycker om att inte gå i skolan... Det är ju nog det sämsta valet man kan göra ? Hon går väll typ i grundskolan:S Tror hon verkligen att hon kan leva på sin urusla blogg i hela sitt liv?! Lite insikt i framtiden borde man ju ha? Tänka ngn gång varför Kenza och BB inte bryr sig om bloggandet längre?!
Sen läser ju 80% av hennes läsare hennes blogg för att hon är en idiot och det är kul att skratta åt henne..

Nyhter24 vs Dessie

Här har ni artikeln om Dessie som var en del av föregående inlägg:

Detta är alltså från Nyheter24.se

Dessies "Bloggpaus"

Efter hon hade skrivit om att hon druckit vin på B.A. skrev jag om det här i bloggen. Skrev också om vad det kunde bli för komplikationer för det hela. Nu så har då nyheter 24 skrivit om det hela, de har också intervjuat Operaterassens VD. Han säger att de inte var någon under 18 som drack och att de hade vakter som hade koll på detta. De som var över 18 hade också armband på sig för att urskiljas från mängden. Hon får ju faktiskt skylla sig själv?! Det är ju självklart att någon skulle snappa upp detta.. Man får ju tänka på vad man skriver i sin blogg när den är såpass stor.. Eller det är bara jag som tycker det verkar vara logiskt? Hon snackar nu om bloggpaus och pengar. Hon verkar verkligen må dålig... (fortsättning i annat inlägg, som kommer komma efter nyheter 24´as artikel som jag ska lägga upp till er!)

Blondinbella/Kissie/Acne

Oj, hade glömt detta inlägget :O Skäms på mig.. hahaha! Men som ni kanske ser är detta ett litet urdrag från Kissies.se. Hon klandrar ner på blondinbellas hy, att hon har acne osv! Tycker dock att det är konstigt då hon flera ggr skrivit om hennes egna hudproblem. Hon ser ju lika dan ut själv?! Skillnaden är att B.B. står för sitt problem och försöker inte dölja det med en cm lager smink! Men som sagt så behöver hon ju klanka ner på andra för att kunna må bra. Är så irriterad på hennes lotsas fasoner. Hon lever verkligen genom sin blogg och blundar för verkligheten. När ska hon inse att hon finns på riktigt och att hennes kroppsproblem inte löser sig för att man fixar dem i PS?
Kopierade Blondinbella.se ´s svar till er. Riktigt bra skrivet, man märker hur mycket mognad och självinsikt det är bakom det inlägget! Inte någon påhittad docka som inte finns egentligen?!

Torka!

Har verkligen skrivtorka.. Vet heller inte riktigt vad jag vill skriva.. Om jag ska skriva om mig själv här också? Har ju en annan blogg också.. Sen fattar ja inte hur man kan ha 500 unika besökare per dag men sen typ 20 som följer en på bloglovin :O Där får ni fan bättra er! Så gå in på: http://www.bloglovin.com/blog/1086594/fuckwithyou eller bara klicka på länken! Sen kan ni skicka mail och allt till mig också :O!?

Till er som ville veta vem jag var i fråga olle så finns jag med i början xD

Paows svar på (kissie) tal!


Kissie lyckas inte så bra med sitt "bloggbråk" ! Paow försöker ju vara mer mogen i sin blogg nu vilket faktiskt märks! Fast ja, inslag av annat finns ju självklart : ) Fast, hon påpekar ju också att hon är smalare än Kissie.. Detta har väll alla redan förstått? Tror inte paow redigerar bort fett på ALLA bilder såsom K. gör.. Vart gång man ser en bild på hennes blogg suckar man bara.. Liksom ITS PS EVERYWHERE!

Kissie drar dagens skämt!

Det är den blåmarkerade texten ni ska kolla in :) Jag antar att hon snackar om sig själv när hon skriver så.. Är det någon som är fejk i denne värld är det väll Kissie?! Hon sola, tar brun utan sol, bleker håret, fyller läpparna och hennes högsta önskan är att få råd att göra silikonbröst?! Detta var ännu ett skämt alá Kissies.se

Sanningen om dessie!

Detta är vad  Dessies syster tycker om henne :O Hon verkar inte vara spå poppis i familjen precis....

Dessies modellbild!

Tror detta är en bild från b.a. :) Riktigt fin faktiskt.. Tror faktiskt att detta är den snyggaste bilden jag har sett på Dessie, hon som brukar skryta om hur snygg hon alltid är :)
Fick bilden av en kär läsare, klickar ni på bilden kommer ni dit!

Kissie vs Paow?!

Ja Kissie försöker starta lite bråk med Paow? I hennes inlägg om "detta händer inte" finns det en bild på Paow. Det är hon i grått som jag menar om du som läser inte visste det :D Den andre e hennes x-kompis som sprider massa skvaller om just kissie! Ni ser bilden från paow.se underst i inlägget.. Ja, man kan ju fråga sig varför hon vill starta bråk med en mycket mindre blogg? Det är ju paow som hade tjänat på det ? Men Men, vi får väll se vad som händer nu :)

Vill ni veta hur jag ser ut :D?

HaHa, har fått ett X-antal samtal och sms angående att jag är med i fråga olle dokumentären som gick ikväll.. Kollade precis på det och ja, där var man! hahahahhaa.. SÅ nu kan ju jag med säga att jag är kändis, eller?

Kissies Xboy blogg xD

Kissies x killes blogg är: http://norrena.se/
De va tydligen de som ville veta :D
ENJOY

KissieplusDessie=sant!

Viste ni om att Kissie och Dessie är ihop?
Det var ju därför som Kissie var tvungen att göra slut med killen :(!
Man märker ju på deras inlägg att de är en och samma person... Vilket ni ser här under! Nej det är inte samma print som jag lagt upp två gånger.. Det är från två olika bloggar! Så jävla pinsamt. NI ÄR INTE SAMMA PERSON, TA INTE INLÄGG RAKT AV! Hur kan ni va så jävla blåsta :( Blir verkligen rörd.. kissie härmar dessie, dessie härmar kissie, kissie härmar.. osvosvosv...

Detta är från Dessie.se (skrev före Kissie enligt tiden..)
Detta är från Kissie.se (Härmade dessie?)

Kissies X..

Ja för er som inte visste redan så har ju Kissie som sagt gjort slut med sin kille som hon sägs ha varit ihop med i två år.. Fick ett mail där de två fanns med på bild så tänkte lägga upp den! Han hade också lagt upp ett inlägg om hur ledsen han är över allt osvosv.. Vill ni läsa det så kommentera så skriver jag hans blogg! Men för er som inte har sett eller om ni vill se den igen kommer en bild på dem ihop här:

Gym :)

Nu skall jag snart åka till gymmet :)
Har inte hittat något kul att förmedla till er idag....
Men har ni tips eller något liknande kan nu gärna skicka till mig, du skriver i menyn :D

Vinnare!

Va en jävligt lätt tävling xD ! så tog tre stycken random som vinnare.. (Det var också dem jag godkände kommentaren på..)
De tre vinnarna är:
http://amandaej.blogg.se/
http://juliahduvet.devote.se/
http://minischulman.blogg.se/
Grattis till er, och sorry för att ni andra inte fick vara med.. Men det kommer fler gånger :)

God natt, läses imorgon!

Kissie skvaller!

Kissies X-kompis som lägger upp skvaller och skit om henne då och då har gjort det igen! Som alltid lägger jag upp det till er :D
Enjoy:


DAGENS QUIZ!

Gissa vem Amir har startat bloggbråk med? Den som vinner får en länkning xD haha

SUPERsize Amir!

Hittade dessa bilder här: xxxxxxx
Så ja, ni som snackar om att han är lite tjock NU och borde banta osv.. Borde ju faktiskt inte klaga så mycket.. Det ser ju ut som om han gått ner en del :D hahaha!
Ville VERKLIGEN att mina älskade läsare skulle se detta xD

Ville bara säga att...

... JAG HADE RÄTT :D
jag är bäst...

Kissie och Amir i WIPEOUT!

Kollade detta inlägget på Kissies.se! Funderade direkt på att det var wipeout hon snackade om! :) Det är ju tydligen både hon och Gaybloggen.com som skall medverka i något program. Imed han med skriver om det i sin blogg också (som ni ser på printen)! Varför jag nu kom att tänka på wipeout har med en tredje print att göra. Nämnligen ett inlägg som jag läste på Kenzas.se för ett tag sedan... Så fick söka upp det på google till er så ni inte tror jag hittar på. :D Som ni läser i hennes inlägg så tackade hon nej till detta erbjudande. Om det nu är det dessa blondinerna skall vara med i vill säga.. Då har de tagit hennes plats kan man säga! För de krävs ju faktiskt ett par fjortisbloggare för att nå upp till Kenzas nivå, eller hur? Sen att det har tagit en stund för dem att får erbjudandet är väll antagligen för att de har frågat en massa andra under tiden men alla har tackat nej :( ! Tur att det finns så desperata människor i denna bloggvärld! Men vi kan ju hoppas på att jag har rätt så fick ni ju veta detta i alla fall :)
Kissies inlägg:
Gaybloggens inlägg:
Kenzas inlägg:

This is what i think...

Detta är en av de få bloggarna som jag anser vettig eller vad man ska kalla det!
När de då skriver sånna här inlägg blir jag bara helt till mig, Älskar att läsa dessa saker! Därför jag driver en blogg som skriver på det sättet jag gör. För jag vet att det är kul läsning :) Bloggen jag ger "tummen upp" till Är alltså: tyras.se !

Dessie vs Paow AGAIN!

Ja då va vi här igen! Dessie och paow.. Detta är ju antagligen bara något som de fått för sig.. DÅ de alltid småbråkar med varann och sedan två dagar senare är dom bästisar igen! Va ju inte så längesedan som de la upp en video ihop om att de alltid skulle va vänner osv osv.. Förstår inte hur man orkar?! Om det nu är för att få läsare så förstår jag ändå inte:S Antingen är man ju vänner eller inte, man går ju inte fram och tillbaka hela tiden. Speciellt inte med blogg inlägg! Så ja, antagligen ska ni ta detta med en nypa salt :) Här nedan har ni inlägg som de skrev till varann under gårdagen/natten!

Dessie - Paow
Paow - Dessie
Dessie - Paow
Allt e taget från Paow och Dessie fattar ni nock!

Glöm inte att nu kan skicka med till mig :) Och att ni kan lägga till mig på Bloglovin :)

Dessies alkoholrykte....

Vart inne på lilla dessies blogg precis.. Tänkte då på detta inlägget..
Har de 15-års gräns på Café Opera? Nej, tror inte det.. Är väll verkligen inte så smart att skriva något sådant i en såpass stor blogg. Stället kan ju förlora sitt alkoholtillstånd för att minderåriga förtärt alkohol i deras lokaler! Tror dock att de skulle fått en "smäll på fingrarna". Man slutar aldrig förvånas över vissas inkompetens.

Paow har också snackat om detta i sin blogg.. Hon är bland annat sur för att vissa tror att Paow och Dessie är samma person. Hon påpekar också hur hon INTE var med henne under större delen av galan och att hon sa till henne att INTE sitta på scenen under prisutdelningen...

hår.

de flesta av bloggarna går ju till bobby för att fixa håret.
och nu släpps reklamen för hand egna märke.
självklart skriver bloggarna om att dom har ju fått prova de så länge men inte fått skriva ngt om det.
men ja ialf nu kan alla ha samma shampoo som blondinbella & gaybloggen har  :)

kissies personliga tränare.

ja återigen motsäger hon sig själv.
fam nilsson med de perfekta dnat borde väl inte behöva träna för att hålla sig i form?
lika lite som man behöver gå på diet?
så ja nu skall kissie få hjälp med kost o träning :O
'
kissies.se

dessie tipsar, men använder inte sj.

ja nu tipsar dessie om hur du får större snyggare bröst med en silikon bh men själv så har hon enbart använt den på blogg awards och aldrig förut ?
hm jag vet inte hur många som tror på hennes påstående ?
de var lika dant med de så kallade kyckling filerna man lägger i bhn som hon själv inte använder.
haha
dessies.se

kissie tar emot pris.

ja lalla vet vi ju att kissie kammade hem priset som kaxigast i bloggvärlden.
här ser vi hennne ta emot priset, o vem står längst bort o ser lite smått sur ut?
jo allas vår dessie -avudsjuk kanske haha
linnlowes.com

Fusket på Blogawards!

Fick denna printen på min mail, TACK TILL DIG SANNA! Tycker verkligen det är helt sinnes om nu detta är sant :O
Tycker faktiskt inte att det verkar konstigt då Kenza har flera hundra tusen fler läsare / vecka!

Krillebooi kan också PS!

Sen kommer bilden från hans blogg här under.. Man ser att han fräsch´at till sig. Såsom tagit bort påsarna under ögonen.. Hans kvinnliga vän har också fått en näsoperation, dom är ju helt gratis i PS :)

"Bög som knullar gubbar för pengar"?

Detta inlägget lades upp på gaybloggen.com innan idag! Fick den av en läsare som ville vara anonym av någon anledning :) ! Jag vet ju en bög eller ja bi.. som var på galan igår och som jag hört knarkrykten kring.. Har dock inte velat skriva om det då det inte är så poppis att anklaga folk för det.. Samma person var för ett tag sedan utomlands, också då med "ett gäng gubbar".. Men som sagt, lägger ju inte upp allt som jag hör här på bloggen.. Eller ja, nu kom det ju fram ändå:) Den jag menar är alltså Krillebooi (Rahlenfeldt) ! Att anklaga någon för att ta emot pengar och sedan låta gubbar leka med en är ganska grova anklagelser.. Får se om det får några konsekvenser!? Jag vill faktiskt inte ens säga min åsikt om detta, ville bara upplysa er om inlägget och ge er lite extra fakta och min gissning om vem det är. Här nedan har ni tex "beviset" på resan som gjordes:

Kissies nyansproblem!

(kass print som jag tog..)
Glöm nu inte det jag skrev i föregående inlägg om länkningar och så! I detta fall Veronica :)

Vet inte hur mycket jag behöver förklara för er med denna bilden.. Den talar för sig själv! Det är i alla fall från inlägget: "Besök hos Ansiktsklinken.. Igen!". Hon skriver ju dagligen om hur bra bränna hon har, att hon hatar bleka människor! Det verkar ju inte som att hon är så speciellt brun själv.. Hennes foundation verkar ju dock vara ett x antal nyanser för mörk! Man ser i denna filmen där de har torkat bort bedövningskrämen att det har försvunnit en jäkla massa färg i ansiktet! Fast att hon är falsk är väll något som inte förvånar er längre.. Hennes spel har ju dock funkat änsålänge! Hon solar ju antagligen inte så ofta som hon säger heller.. Eller så har hon en handduk över ansiktet när hon solar! Ni får själva välja vilket alternativ ni gillar bäst :)

Är Kissie gravid?!

Har fått lite olika mail ang denna tös! Så tänkte göra ett kombinerat inlägg :) Hoppas detta är okej för alla..
Först vill jag bara tacka alla som skickar mail och kommenterar, ni är underbara! Men glöm inte att skriva er bloggadress om ni vill bli länkade, vissa vill ju vara anonyma så man vet ju aldrig! Så om tex Moova, veronica och Charlotte vill bli länkade så kommentera eller något så läggs de in asap :D
Länk till charlotte.
Länk till moova.

Många har antagligen funderat över att denna klänningen inte kan ha kostat 20000kr eller vad den nu skulle kosta, har för mig att det var något i den storleksordningen! Okej, det är ed hardy/Christian Audigier (antar jag) men kollar man på klänningar från denne man kostar de 3-5000! Så är ytterst tveksam på att denna klänningen var den dyraste på galan. Mogi (hon som har sjukt balla videoinlägg) bar en klänning för 14 000! Tycker dock att hon bär upp den bra :) Dessie skrev ett inlägg innan på dagen att hon inte skulle äta för att kunna se snygg ut i klänning.. Verkar inte som Kissie tänkte på detta ?! Hon har ju en liten gravidmage på bilden, så antingen har hon varit på buffé med all hennes favoritmat eller så har hon och killen haft en trevlig stund för 3-4 månader sedan :) Hoppas ni förstår vad jag menar :)!
Nej jag har fler inlägg att skriva om denna tös så ska inte spinna loss för mycket i detta! Tack än en gång till er som hjälper mig att uppmärksamma saker och ting! :)

Kissie tycker till!

"Tänk er, för 3 år sen gick jag på Bellas bloggträff för att lära mig blogga.. Igår fick hon säga på scenen "jag var en gång Sveriges största bloggerska", jo why? För jag har tagit över platsen! Helt sjukt eller hur? Alla sa att det inte skulle gå men jag är.. JAG! Inte någon fjortis i 15 årsåldern som snor någon annans stil, utan jag! Jag är helt unik (vilket dom sa i min presentation igår när jag skulle få ta priset HAHA)!" - Alexandra "kissie" Nilsson

Man kan ju undra vem Kissie tänkte på när hon skrev detta inlägget... Dessie såklart! Hon vill  förstås också skryta om hur hon har lyckats.. blablabla..! Fast det är ju faktiskt sant. Sen kan man ju diskutera att både Kenza och Blondinbella inte bryr sig mycket om bloggandet längre, de har gått vidare och massa så ju! Så man kan ju säga att de har gått ifrån tronen med vilje :) Men någon gång inser alla fjortisbloggarna att det är dags att gå vidare och lämna detta livet bakom sig, ja.. eller något :)

Dessie försöker ngt..

Detta skrev alltså paow igår natt... Då vart hon hemma från festen! Tyckte detta verkade lustigt då jag precis innan hade vart inne på dessies och läst.. Hon var ju hemma från festen klockan runt 6! Hade hon ställt klockan på väckning för att verka cool?! Eller var det helt enkelt så att Paow gick hem tidigare... We´ll never know :D
Tyckte bara att det verkligen skulle vara typiskt om hon typ kollade på tv eller vad som till klockan blev sex för att lägga in det så sent! Sen får vi ju inte glömma att en fest för en 15-åring är ju saft och bullar, så inte konstigt att hon klarar det xD

Dessie, hatad av alla!

Taget härifrån.
Har läst en jävla massa bloggar nu på morgonen för ja, det är söndag och jag har inget att göra.. Hamnade på denna sidan och läste lite intervjuer.. Dessa orden du läser under är från Dessie :) De hade till och med stavat fel till hennes namn (dock ändrat nu ser ja)!
Hon öppnar sig riktigt, hahahaha!
Har också samlat på mig lite bilder och så som jag kommer lägga upp successivt idag. Har lite tankar runt det hela :) Men, fanns ingen egentlig mening med detta inlägg, ville mest visa er detta citat från vår alla Dessie!

Dyslekksii... (Eller hur stavas det Kissie)

"Serisöst, thank you Tina I seriously love you right know! Dom som skulle skjussa oss ikväll sa nej, vet ni varför? Jo för Amirs läggning?! Helt sjukt, så gissa om vi fick panik... Så underbara Tina från peoplesuniform fixade oss en limo på mindre än 30 min, helt underbar! Thank you so mutch! You are amasing!" - Alexandra "kissie" Nilsson
Ja, finn 6 fel?
För sent att skriva någon grov diss för att hon stavar som en spann vatten så det får bli en lek av det:)!
Tack till Anna (du skrev ej din blogg så kan ej länka) för att du mailade, fortsätt läsa min blogg och allt sådant!

Grattis till er :) (Inte till Kissie dock)

Mogi vann årets videobloggare!
Här hämtade jag detta!

Kissie, Paow, Sex, Krille, Dessie, Tvättbjörn, osv.. ? !

Är det bara jag eller ser dom förjävliga ut? Dessie har drabbats av sin vanliga hudsjukdom och ser ut som en tvättbjörn i ansiktet medan Paow.. ja, jag kommer inte ens på något att jämföra med!?

Vill önska Kenza och Foki lycka till ikväll :) Sedan vill jag skicka mitt hat till Dessie, Kissie och alla de andra som jag känner oerhörd agg emot!

Kissie mot Emelie !

Många vet att det är Emelie som brukar sprida en massa smaskit skvaller om Kissie. Har faktiskt väntat på att Kissie ska reagera och "hämnas" med något inlägg... Och igår hände det, inte lite heller! Hon Skrev en hel novell om hur mycket hon hatar denna tjejer och hur äcklig hon tycker att hon är.. Fast ja, jag hade med varit sur om någon spred sanningen om mig (om jag var Kissie då). Hon har ju gjort allt för sin image.. Men alla vi andra älskar det! Bloggen som Emelie har heter: http://lemondream.blogg.se/ ! Inlägget kissie skrev ser ni här nedan. Under är Emelies svar till henne! ENJOY! (Ska på kalasande ikväll med så vet inte hur det blir med uppdateringen men ska göra mitt bästa)

Svaret Kissie fick:

Det gick inte så bra / Kissie

Känner mig tvingad att lägga upp något till er idag.. Så var tvungen att besöka kissies blogg fast att vi inte skulle.. Eller ja, många skrev rundor att det skulle vara så.. Som alla redan antog så skulle det gå åt helvete.. Fattar inte vems urusla ide detta var imed att hon bara skulle dra de till sin fördel.. Hade nu ingen vatt inne på hennes hade hon skrivit att hon hade 100 000 besökare ändå.. menmen.. Som sagt, nu håller vi alla tummarna på att Kissie inte vinner något imorgon och att hon skämmer ut sig på något sätt!
Hade bäst! Drick inte för mkt! (duktig jag är som bloggar från festen xD )

Godmiddag :)

Ja, har faktiskt inget speciellt att säga till er.. Men kan ju alltid önska er en bra fredag :)

Fuska inte med naglarna flicka lilla!

dessie.se
Det är väll sånt här man får räkna med när man göra sina naglar själv, eller?

Kissie, you make me sick!

Fick ett tips av en läsare vid namn Ellinor idag. Hoppas hon fick det hon önskade sig :)
Nu har man kommit hem igen.. OCH vad möter man? Jo, ett inlägg från Kissie där hon talar om "överklassen"! Har alltid trott att man måste vara en del av den för att förstå, inte någon wannabee?! Jag talade om för er innan om hennes "skal". Vet inte om man ska skratta åt henne eller tycka synd om henne.. Tänk hur dåligt hon måste må som känner sig tvingad att leka någon annan. Typ som om jag skulle gå runt och leka James Bond! Men ja, hon försöker som sagt lura i sina läsare att hon har så fruktansvärt mycket pengar.. Det har hon ju dock inte, hennes familj är så långt ifrån överklass man kan komma.. Undra om de ens når medelklass?! Stackarn.. Men som sagt, ska man tycka synd om henne eller ska man skratta åt henne? Den dagen då hon inser att hennes image är i det förflutna och hennes jag kommer upp till ytan igen. Kommer inte det bli ett straff nog?
Spinner lite ifrån ämnet, sorry! Men ja. Hon dissar som sagt G.T i sitt inlägg, hur hon slutat att handla där osv.. Men saken är ju den att det är ju där hon handlar.. Kanske inte ska lägga upp saker från shoppingen på gina i bloggen om du ska dissa det ett par dagar senare.. HAHA, loser. Den lilla lotsasflickan handlar alltså på gina och försöker som vanligt bara vara den hon önskar sig vara!

http://kissies.se/2009/october/fran-dagens-shopping.html#comment

Dissie, din blåste fan!

Dessie.se
Skulle detta vara en outfit för 3000kr ? haha, tror jag ska öppna en affär vid dig då så man kan tjäna storkovan! Du betalar väll 700kr för en burk cola med eller ? haha, din blåste FAN!

Kissie..

Fråga: Redigerar du dina bilder?
Sv: Nej, det har jag aldrig gjort!
-------------------
Sanning var det ja.. haha, IN MY ASS att du talar sanning där! Eller ja, det är kanske bara lotsas personen du själv klär på dig som sanningen skall gälla? Alltså en påhittad person som täcker din osäkerhet.

Tiden är knapp..

Skall iväg nu, vet alltså inte om jag kan uppdatera mer idag.. Men får väll försöka xD

Kissie <3 Kenza

Ja, detta står just i detta nu på Kissies.se ! Man kan ju undra vem hon menar, eller ja.. det är ganska självklart! Kenza dissade ju Kissie i ett inlägg igår (har inlägget längre ner), så detta är lite hämnd! Finns inte mycket mer jag kan säga än att jag står på Kenzas sida i denna striden :) YOU GO GIRL! Sen om hon skulle vara årets alkis.. Om nu det passar henne så bra, varför är inte du med i typ: årets PS h*ra ?
--------------
Innerst inne tror jag att kissie bara är avundsjuk på Kenza för att hon faktiskt ser bra ut. Hon behöver heller inte göra massa ingrepp för att se bra ut. Inget PS heller.. Det sorgliga är att Kissie gör ingrepp, leker i PS etcetcetc.. men inte ens då ser hon OK ut.. SHE´S WHITE TRASH for life!

Dessie "dieten"

dessie.se
Saken är ju den att NÅGON gång måste hon väll inse att alla vet att hon äter.. Förstår inte ens hur hon orkar tragga om detta fortfarande! ALLA E TRÖTTA PÅ DIG och ditt ljugande om allt. Undra om något är sant av det hon skriver i bloggen?!
Från filmen dessies syster gjorde.. Klickar ni på Dessie i kategorin så finner ni den där!
Systern - Dom kanske är så blåsta och tror att du bantar?
Dessie - Ah, ja tydligen.. Blåsta fuckers, jag har så jävla blåsta läsare

Krillebooi tipsar!

Oväntat att krillebooi tar dessa var natt innan han ska sova. När det ända man gör är att dricka sprit så kan det hända att man får ont i huvudet då och då.. Speciellt på morgonen då hans promille nivå är för låg! Detta är alltså hans tips till alla alkoholister där ut! Ta två stycken Ipren innan du går och lägger dig!

Kissie HAR tyckt till..

"Fixering...Det är så hämskt att man kan bli så bestatt av någonting så man kan dö. Det är svårt att förstå hur man kan vara så besatt av sin kropp, eller är det svårt? För mig är det faktiskt inte det, att förstå hur man kan må så dåligt över att man inte är nöjd med sin kropp är nog lättare än man tror. Är du själv nöjd? Ja(?), då grattis du är unik och en av få! Nej? Då är du som mig och måånga andra tjejer och killar där ute. 
Vad gör man då åt detta, svälter sig själv och tränar timmar efter timmar är vad några gör. Vad gör du? Plastikoperation då..? Det går fort ju! Hatar att jag faktiskt ens har tänkt den tanken men så är det, för många. Funderar fortfarande på att göra ett ingräpp, men inte just nu för sekunden. Synd att det ska vara så eller hur?
Jag skrev detta tidigare "Varför inte älska dig själv, du ska ju ändå leva med dig själv restan av livet?", ja så kan man inte bara vara nöjd? Det är ju igentligen du som ska vara nöjd med dig själv, ingen annan!
" Kissie 2år sedan.

Lite ironiskt imed att hon i detta nu är påväg till Uppsala för att göra läppförstoring för 5e gången denna månaden.. Lite kul det hade varit om typ läppen spricker eller något i den stilen :) Muahahaha

FUCKWITHTIME

Ja, hinner inte blogga mer idag skulle jag tro.. Eller ja, har en massa annat att koncentrera mig på nu under kvällens sista timmar! (Kanske ngt senare.. kanske..) Men är i alla fall tillbaka imorgon, den som väntar på något gott.. osv.. brukar man ju säga!
önska mig lycka till imorgon.. ja, ni vet ju inte varför iof, men gör det bara! OKEJ?

SPREAD MY WORDS !

Kenza tycker..

HAHA, detta inlägget från kenza är riktigt kul! Hon härmar fjortisarna lite.. eller ja, hon gör narr av dem! Hon försöker också visa hur lite hon bryr sig om de medan de andra beter sig som om det är en oscar-gala (stavning?) eller något.. Jag tycker hon lyckas :) GOOD JOB KENZA!

Nagelvård.

Ja, det är alltid snacka om hur Kissie och Dessie härmar varann.. Men snälla, kan man inte ens missa att fixa naglarna på samma dag ? Eller kanske att ta samma bilder ? Eller jag kanske bara begär alldeles för mycket av dessa flickor :(
Tänker inte ens lägga in någon bild på dem i ren och skär PROTEST!

This is just wrong on so many levels!

Detta är bara fel.

Dessies blogg awards klänning!

Detta är vad Dessie ska köpa till denna prisutdelning eller vad man kallar det. Jag har gjort en ganska kvalificerad gissning på vilken klänning hon kommer att ha på sig! Hon handlar ju alltid på Gina så det är ju en självklarhet att det är därifrån klänningen kommer att komma.. Sen henne prisklass borde ju vara kring 2-500 kr. Så denna klänning är vad jag tror hon kommer att ha:
200kr.. Så kommer hon ha råd till ett par skor med! Nu är det bara att vänta och se hur rätt jag kan ha. Skulle faktiskt inte ens bli förvånad om jag har rätt. Hon får ju typ fortfarande veckopeng av sin mamma så nu har hon sparat den hela året inför detta! :)
Notera också att namnet på klänningen är Debbie party, ganska nära Dessie med ;D Sen gillar hon ju att lotsas vara full och det tycker väll hon är party.. Så där har ni det, varför detta kommer bli hennes klänning.. Liksom: Dessie Party xD

Dessies hudsjukdom!

dessie.se
Jag hoppas faktiskt att du har redigerat denna bild.. Hur ser du ut i ansiktet? Ett kort och koncist inlägg och råd till dig: Om denna bild ej är redigerad uppsök en hudspecialist, du verkar ha någon konstig sjukdom!

Grattis Paow ?!

Ja denna lilla flicka fyller ju faktiskt år idag så ett grattis kan hon ju få av mig, och en dag utan trakasserier från mig :) VAR SÅ GOD !

Läsare gästbloggar!

Det var en läsare som gärna ville gästblogga så här har ni det! Har någon annan något att säga, tips eller vad som.. maila: [email protected] (NI KAN ALLTSÅ INTE DÖMMA MIG I DETTA INLÄGG!)

Alex Bring Palm gästbloggar;

Alexandra a.k.a Kissie.. Alla vet vi redan att du är en stor idiot som enbart lever på sitt stora ego. Inte nog med det... Du kan inte ens stava till fördomar. Min lilla syster är 11 år gammal till och med hon formulerar sig bättre skriftligt än vad du gör, dock väldigt pinsamt. Om man nu leder Sveriges mest hatade blogg / "största" så kan man trots ditt rollspel föregå med gott exempel för Sveriges barn och ungdomar. Alla dom.. Alla vi som "älskar dig" är på en åldergrupp mellan 11-18. Rädda liv istället din dumma jävel! Rädda liv när du väl kan göra det! Hade jag varit dig Alexandra, så hade jag börjat läsa Foki's blogg lite oftare, eller försökt härma den. Varför bli stor på fördomar när man kan bli stor av kärlek?! Du gör dig ännu trögare när du går ut i din blogg och säger att bloggen bara är ett ända stort skämt. Sen att du tjänar "sjukt" mycket pengar? Du får en och annan tusenlapp i månaden gumman.. Du får pengar för att vara trög och dum, ser nästan likheten som att sälja sin egen kropp. Man blottar sig själv och sen själ. Du blir känd att själv göra dig trög & denna bloggen blir känd på att du gillar gör dig trög. Drar jag någon gång till Stockholm, så ska en trimmer alltid vara tills hands. För SKULLE jag se dig, så rycker ditt hår och det är ett löfte xD ! Hade jag varit en tjej dock, så hade jag sänkt dig. (Till alla läsare utav denna blogg! Sluta besök: Kissie, Dessie, Krillebooi, Paow & Gaybloggen. Kommer det något bra så läggs det upp här omedelbart!)

Tackar för mig over n´out ;D

SATS?

rahlenfeldt.blogg.se
Vad är uppe med att träna på SATS? Är det så speciellt... Nu ska ju alla bloggarna träna där, eller ja. ALLA har haft konversationer med sina föräldrar skriva i bloggen! Konstiga är hur alla mammor också har sagt att de inte fattar varför de ska träna då "bloggaren" är så fast och fin redan.. TYP.. Men ja, bara så ni vet.. Vill ni träffa topp 5 fjortisbloggare, börja träna på SATS. Då kommer du träffa någon, garanterat! Frågan är ju hur mycket de kommer att vara där xD menmen.. Nya innesaken med andra ord! Detta är ju bara ännu ett exempel på hur alla bloggare bara måste göra lika dant, haha. patetiskt! Vågar INGEN göra ngt annorlunda, bara en liten sak.. kanske som att inte lotsas banta eller inte tragga om sats?

Kissies kärlekar..

Kissies.se (hade glömt lägga upp detta, låg i utkorgen...)
Snälla, du har inte gjort någon operation..
Du köpte gele PUSH UP kuddar på lindex bara.. Eller det är de hon menar? Sen kan man ju alltid köpa en strl för liten Bh och trycka upp dem så långt man kan.. De ser ju maffiga ut då! Så nja, när du ser ut så utan bh och inlägg kan du ju komma med att du har fixat dem, eller ? SÄMST!

Sorry lovers!

Har inte haft tid att leta runder efter efter massa spännande saker till er ikväll! Men NI LÄMNAR VÄLL INTE MIG FÖR DETTA ? :O Har ni tips eller liknande så kan ni bara skicka till mig så länkar jag er och skriver ett inlägg! Ni kan som sagt skriva till mig här till höger! :) Har ni prints eller liknande skicka till [email protected]

Till och med 12-åringar dissar Dessie :)

Tyckte verkligen detta var så ironiskt :) HAHA. Till och med en 12-åring dissar henne :D Jag tror faktiskt att 70% av de som faktiskt läser hennes blogg gör detta för att skratta och håna henne! Eller ? Kanske gör alla det ? Sen att hon räknar sig själv som en 18-åring? HAHA, Kolla på bilden ovan.. Tycker du sen att hon ser ut som 18 kan ni ju kommentera det. Skulle jag se denna flicka hade jag undrat om hon gått ut grundskolan?! Ser till och med ut som ett typ mimmi linne hon har på sig? Jo, det är jävligt många som är över 14 som har det :) speciellt när man försöker va snygg på bild xD Sen att hon skriver om att hon skriver om "hämnd" i slutet, haha.. vad skulle hon kunna göra ? Det bevisar ju bara vilken fjortis hon är.. Eller ja.. allt hon skriver, gör och ser ut SKRIKER ju fjortis!

Kissie skvaller!

Hennes x-kompis har skrivit lite nytt om Kissie såg jag för innan idag så slänger upp det till er!
Enjoy:

Bloglovin

Alla kära läsare, lägg nu till mig på bloglovin :) Det är inte alls jobbigt, bra tryck på knappen till höger!
Tackar på förhand

Kissie goes suicide doctor!

Kissie.se
Jäkla tur att man inte lyssnar på NRJ! Hade jag fått höra henne var vecka så hade man ju fått slänga ut stereon genom fönstret eller klösa ut ens öron.. Det roliga är ju att hon snackar om hur känd hon är, haha! Men om man ser på det såhär: Kenza - MTV, Blondinbella - MTV och sen Kissie - NRJ ?! Någon som ser vilka/vilka som är "A"kändis/ar ? Ja, inte är det den sistnämnda i alla fall.. När ska hon inse att hon aldrig kommer komma förbi dessa två. Kanske med läsarantalet men aldrig annars.. Både Blondindbella och Kenza har ju "lämnat" bloggandet och satsar utanför, just för att de får bra erbjudanden och inser att det är en framtid i det. Då är det ju klart att de förlorar några hundra 13-14 åringar som tycker att Kissie är skitrolig att läsa eller ngt. Så då byter de ju.. Sen kan jag ju inte förstå hur Kissie kan få ge råd till människor? Kan man hitta någon mer ytlig och osäker person ? Utanför bloggen är hon ju en hjälplös liten flicka som inte riktigt vet hur hon ska bete sig.. Detta är väll den sämsta att fråga om råd!? Så snälla ni, ring mig istället.. Om ni har problem vill säga.. Jag kan ju inte va sämre än Kissie i alla fall! Ja EPIC FAIL PÅ NRJ! (vi alla får hoppas att inget litet barn tar självmord nu, efter att fått råd från K)

Paow <3 Krille ? Update

Paow.se
Jag skrev ju om detta för en timme sedan! Antar att det inte blev något par av dem, eller hur tolkar ni det? Eller så vill hon bara göra läsarna nyfikna på vilken "skitsak" det handlar om ! Kan väll tänka mig att krille inte är den seriösa killen precis, hehe! Inte vad jag har hört i alla fall :D Men tjejer gillar ju att försöka forma killen som de vill... Undra vad nästa steg är, Krille gästbloggar hos paow och vise versa.. Det brukar ju vara de vanliga för att sno lite av varandras läsare..

Paow <3 Krille ?

Rahlenfeldt.blogg.se
Ärdet bara jag som tycker att paow och Boooii träffas mer och mer ? Man läser allt som oftast hur de ska gå på bio och äta middag ihop. Det verkar ju aldrig vara någon annan med heller! Vi alla vet ju att de har haft en sommarflört men ja, det verkar ju som om det blir seriösare! Kanske detta inte har varit reklamtrick ändå!? Men ja, tycker faktiskt att de passar ihop. HAHa! Eller så är det såhär att Krille vill spela in en porrfilm (till) och behöver en att agera med :) Ja, man vet ju faktiskt aldrig i denna världen! Vad tror ni mina små läsare?

Show must go on?

Ja nu skulle jag bara kolla bloggen lite snabbt innan jag skulle sova! Vet att jag har haft en liten svacka nu.. men ja, jag är så trött på bloggarna bara! Men jag gör mitt bästa för er skull :) Förslag på förbättringar ? Tips eller något ? skicka gör du till höger i menyn!

Härmaporna slår till igen xD

Självklart från Kissie och Dessie!
När jag läste om detta på Kissies blogg precis tänkte jag att jag hade läst detta innan idag. På en annan blogg.. Det tog väll ca 2sekunder innan man kom på vart då. Man hade ju läst precis samma sak på Dessies blogg! Det är verkligen helt sinnes vad de härmas hela tiden, Kan ingen komma på något själv? De har ju dock tagit olika bilder, alltid en merit i mina ögon. Finns ju inte så mycket man kan hoppas på vad det gäller dessa två. Det räcker att läsa dem i ca en vecka. Sen har man läst för båda bloggarna i flera år fram imed de skriver om samma saker som går i en 7dagars cirkel. Samma saker om och om och om och om IGEN! Man blir så jäkla trött! Ja över denna texten är Kissies inlägg och under är dessies! Men som sagt, ni behöver bara läsa den ena för ja, de är ju som sagt exakt lika! (Jag gråter inombords nu)

HISSAR / DISSAR

Jag vet att jag har hissat denna tös innan! Men vad kan man göra, när man är nära att självdö efter att ha läst blondinernas bloggar så hoppar man in på denna.. Då blir man bara så glad för att det faktiskt finns vettiga människor i denna bloggvärld! En som inte bara skriver om fest och sprit. Tack till fokis.se! (Tog hennes inlägg som jag tycker ska sprida en våg av inspiration till alla ni fjortisbloggare som måste hitta på ett liv för att ha ngt att skriva!
Enjoy:

KISSIES PS FIX OCH TRICKS.

kissie.se
Som vanligt när denna flicka lägger upp bilder så ser man skit överallt! Pilarna som är till vänster är på de konstiga missfärgningarna på armen hon har? Missat med brun utan sol kanske, haha :) Sen har hon suddat bort sina kärlekshantag, som vanligt... sen suddat lite på andra armen också ja! Ja, synd att man kan ha så dåligt självförtroende att man måste hålla på i PS en kvart innan man lägger upp en bild!
Hade ngn läsare som hade skickat till henne när hon skulle svara till 118 100. Denne hade frågat om hon någon gång hade redigerat en bild på bloggen. Hennes ärliga svar (för de måste ju va ärliga där) var: NEJ, jag har aldrig gjort det! så ja, hon ljuger ju för sig själv också verkar det som.. Eller så har hon gjort de så många ggr att hon glömmer hur hon ser ut....

Paows censurering!

paow.se
Ni kanske har sett Amirs badrums bild från igår ? Där han visar alla sina produkter? Har ni inte det så kolla, han har i alla fall vårtmedel i skåpet, ganska kul faktiskt :) Kanske något liknande som Paow försöker dölja för oss med denna bilden hon la upp igår? Hon vill inte visa mer än sin rumpa verkar det som. Tradigt! Alla tänker ju nu, Vad är det för smaskigheter som finns där bakom censuren :)? Kanske ngt stort svart med tillhörande batterier! Vem vet, vem vet?

Detta är kärlek!

HAHA, detta är bara de första kommentarerna som Dessie.se har fått där "hennes kille" skriver. SÅ jävla underart att det verkligen inte är NÅGON som tror på henne, hahaha! ganska kul att läsa de typ 30kommentarer som kommit in när alla skriver som de här ovan! HAHAHA, så jäkla pinsam människan är :) Detta är fan kärlek på högsta nivån! Hon har ju själv redan erkänt att hon kryddar som fan och gör allt för att få läsare till sin blogg!
Godnatt lovers! Glöm inte att ni kan maila tips och allt till mig på: [email protected] . har också denna som en msn om ni har ngt att säga xD!

Kissie pratar sanning:)

Ja, här skriver i alla fall Kissie om hur rolig hennes blogg hade blivit om hon inte hittade på 99,99% av sakerna som står i den. Alltså sämst! :)

Kissie The BIG Fat LIAR!

Fick ett mail av en tjej som var anonym. Hon skrev om vad den t-tröjjan kostade som Kissie skulle få. Och det var ju långt ifrån 10000 kan jag säga. Fast alla förstod nog att det var ganska överdrivet för en sönderklippt ed hardy! Men ändå. Dessa tröjjorna kostar mellan 4-6000kr! Alltså hälften av vad Kissie sade. Varför skriver man en sån uppenbar lögn ? Ja, nu vet ni sanningen i alla fall. Ni som inte visste det innan.
Tack för mailet xxxxx!
kissies.se THE BIG FAT LIAR!

Citat svar !

"Självklart är jag först också ;) Bästa blondin bloggarn va? =)" Desireé "dessie" Nilsson..
Mitt svar: Nej.

Kissie/dessie matproblem

kissies.se
Paow skryter om hur hon är född smal och kan äta typ vad som.
Amir äter vad som helst och skiter i vad konsekvenserna blir.
Dubletterna Kissie/Dessie påstår att de inte äter något och lever på vatten (typ).
Sen när de är ute och äter med sin kompisar köper de ändå värsta tallriken med mat som de sedan bara ska ta kort på.. Varför ens säga att man bantar när det är så jävla självklart att man inte gör det ? Får man så mkt läsare av det? Då kan jag ju säga att jag med bantar från och med nu! Jag ska äta ett riskorn per dag och dricka ett glas mjölk. Detta är det jag ska leva på!
..... Så nu får vi se hur många läsare jag får nu när jag med bantar :)
förstår inte bara varför man lägger upp bilder på mat och skriver "INTE MIN" ?!?! Om det nu inte är din, skit i att ta bild på skiten då.

Dagens privata info ;D

Ja, igår berättade jag ju vad jag skulle hitta på under kvällen så tänkte göra det idag med så ni kommer mig lite närmare eller vad man ska säga :)
Idag blir det kalasande för min del, kommer inte ha dator med mig så ni vet.. Men jag kommer skriva något kul till er imorgon såklart. Vad skulle ni göra utan mig :D

Dessie hittar på ännu en "fest kväll"!

Dessie.se
Lite olika saker :) För det första skriver hon om hur hennes kille köpt punkisar (högst 3,5or) till henne.. PINSAMT?! haha.. Men ja, hon är ju typ 11 och behöver antagligen bara lukta på ngt med alkohol så spelar hon bara full sen :)! Men ja, det är ju billigt i alla fall.
För det andra skriver hon om hur det är 30pers på festen... Men på bilderna är där typ 7st sammanlagt. Eller så tog hon bara inte några bilder alls imed kameran dog ju när de åt fyllemat på natten.. Så ja, 30st var det nog inte.. men hon går ju inte i skolan och har inte några hjärnceller så ja, vad kan man förvänta sig. Hon tror ju att hon tjänar 20 000 när det egentligen är en 20-lapp som hon får av mamma i veckopeng :)
För det tredje, den dagliga "härma kissie" saken.. Innan idag skrev Kissie om hur hon NÄSTAN fick kalla på vakterna för att få bort ett fan. Så självklart va Dessie tvungen att skriva att hon fick kalla på vakten. Så jävla genomskinligt och pinsamt som vanligt!

Kissie får sig en spark i ansiktet!

Kissies.se
Måste bara skriva av mig. Kan ju först säga att det är tur att man inte träffar denna enormt blåsta, fula, falska, påhittade NOLLAN var dag. Jag tror jag hade hamnat i fängelse då, eller snarare jag vet! (varför fattar ni nog) Jag orkar snart inte driva denna bloggen längre. Vissa driver mig till vansinne!!!!! Förstår verkligen inte hur inkompetent en människa kan bli? Hur lågt man kan sjunka? Varför "snackar" ingen vett med dessa människor ? Jag hade inte kunnat stå emot frestelsen.. Ja nu ska jag inte skriva av mig mera för då blir jag väll anmäld xD!
-----------
Hon skriver på bilden om hur söta dom är.. Men HUR många ggr har hon inte skrivit i sin blogg om hur mycket hon HATAR feta människor. Sen umgås hon med dem, tjejen på bilden och amir tex? Är det bara för att alla andra lämnat henne? HOPPAS DET! För alla hennes gamla kompisar är ju de som nu förser folk med skvaller här på nätet! SÅ JÄVLA UNDERBART! Sen finns det ju ett talesätt som Kissie verkar försöka sig på, det lyder: Om man umgås med en person som inte är lika attraktiv som en själv, blir man själv attraktivare. SYND BARA ATT DETTA INTE GÄLLER DIG DIN FALSKE SATE!!!!!!!!!!!!
(lite trött på dem som kanske märks..)

BIO

Idag ska jag se på bio :) Kolla, en privat sak som jag delar med mig till er! Hoppas ni skriver ner detta nu : ) Kan inte kalasa idag då jag ska iväg tidigt TIDIGT imorgon!
PEACE :)
Vill ni skicka ngt mail till mig med bilder eller något är min mail: [email protected]

Kissie är INTE oskuld!

Taget från Kissies X kompis som flera gånger förr:) tack till dig!
Ja som hon skriver här vekar det ju inte som att Alexandra och Kissie är samma person. Kissie har enormt självförtroende, sparar sig tills hon är gift. Ja mår allmänt jävligt bra! Medan Alexandra (hon som skriver bloggen) egentligen har riktigt dåligt självförtroende, söker ngt att bevisa hos olika killar var helg och som sagt då INTE oskuld! Ja detta var ju något vi alla kunde tänka oss men ja, det är ändå kul att få detta bekräftat! Sen kan jag ju säga såhär med, hade jag sett ut som henne hade jag också tagit på mig en superdräkt och skrivit om hur bra jag är på en blogg.. Då hade man ju kanske mått bra under tiden man skrev i alla fall! Så ja, man kan ju inte klandra tösen!
Hoppas ni också hade trevlig läsning!

Kissies halloween dräkt!

kissies.se
Jag vet den perfekta dräkten till Kissie :) Kan ni gissa vad? Det är verkligen den alldeles mega grymma dräkten. Man kommer inte ens se att det är kissie för hon kommer smälta in i denna karaktär så som INGEN annan kan göra. Ni måste bara hålla med mig! KOLLA BARA :
Bäst eller hur ?
I KNOW

Svar till era frågor!

#1: Läs svar till #7! :)
#2: Lite hemligheter får jag allt behålla! :)
#3: Jag hade en vanlig blogg innan, men tyckte att det var segt att bara skriva om sig själv! Så följde jag en tjej som hade en just skvaller/diss blogg. Men sen lade hon ner så tänkte jag att ja skulle göra en själv. Har alltid varit bra på att va lite elak.. Så det kändes faktiskt naturligt. Så ja, jag får ut nöje av det hela. Sen att jag vet att ni skrattar lika mycket som mig :) Jag har väll funderat på om man skulle skriva om mig också men vet inte vad ni hade tyckt om det..
#4: Det bästa med att blogga är att få kommentarerna, sen när man ser hur många det faktiskt är som läser ens blogg. Inte för att jag har tusentals men kring 500 unika per dag. Sen ibland är det nere på 300, men det är ju sånt ni ska hjälpa mig med! :)
#5: Jadu, jobbar mkt med min dator på fritiden så jag kollar på de andras lite då och då.. Hittar jag då något som jag tycker är kul så lägger jag upp det. Allt för er ju :) Sen om jag inte har tid så gör som sagt min hjälpreda det!
#6: Jag kan väll ta mig en titt hörredu!
#7: Hejsan du! Det är en kille som har startat bloggen men han har en liten hjälpreda som skriver ibland gör bloggdesign osv.. Denna hjälpreda är en tjej.

Blondinbella's lögn!

Från: DN

....En annan är att Isabella Löwengrip hävdat, i en intervju med DI Weekend, att hon drar in mellan 300.000 och 400.000 kronor i månaden i annonsintäkter.

Men nu ser det ut som att den unga bloggaren tagit i lite i överkant. Omsättningen för det förlängda räkenskapsåret som började den 16 augusti 2007 och slutade den sista december 2008 är totalt 433.000 kronor. Det är 26.000 kronor per månad. Bolaget har haft en anställd och personalkostnaderna uppgår till knappt 200.000 kronor, enligt bokslutet.

Vinsten efter skatt är 113.000, knappt 7.000 kronor i månaden. Bra fickpengar för en 18-åring. Men knappast de miljonvinster som Isabella Löwengrip talat om i intervjuer.

----

Ja vissa vill att man ska skriva om ngn annan än de vanliga fjortisarna så här har ni det :) ENJOY PEOPLE!


Kissies läppar

Personligen gillar jag stora läppar, detta tycker jag dock inte är speciellt snyggt! Och om hon nu har så väldigt mycket pengar, varför fixar hon inte sin näsa? Den är ju större än halva ansiktet, eller lääääängre i alla fall! Så ja, man har ju sett bilder på henne osminkad och vi alla som sett det kan ju säga att det INTE är en vacker syn. haha! Så akta er, ni som ska krama denna donna så att ni inte får ett ansiktsavtryck på er tröjja! Imed hon spacklar på en cm smink över sin acnedrabbade hud! Så ja, som sagt.. Hon är så LÅÅÅÅNGT ifrån perfekt som hon verkar tro! Men som sagt, jag hade sparat min pengar till en nosejob om jag stått i hennes skor! Som tur gör jag ju inte det så det slipper ja, jag har faktiskt en normal näsa och har aldrig finnar... för er som ville veta!

Besvikelse

Finner inga ord, besvikelsen är abnorm! Dessie ska på B.A.

FRÅGESTUNDEN!

(godkänner alla kommentarer ikväll så kommer era svar imorgon!)

Fest lr FEST?

Kissies.se
Ena stunden skriver hon och amir om hur de ska ha mys hemma hos Kissie, andra är de ute och festar!? Kan det vara så att detta bara var något som hon skrev eller hade hon fest hemma på sitt rum :)? hehe. Ja sanningen får man kanske aldrig veta! Vem vet vad som hade hänt mellan A och A om de blev fulla tsm där i hennes rum ;D
(JA DETTA VA INNAN HON LA UPP FESTBILDER!, så klaga ej!)

Bästa kommentaren någonsin!

HAHA, här fick jag verkligen mig ett gott skratt :) Synd bara att personen var anonym! Annars hade jag fanken länkat! Vill du att jag ska vara helt ärlig så hade jag verkligen inte velat vara som henne. Jag anser skola och sådant ganska viktigt fast att jag kanske har min ekonomi säkrad redan?! Medan hon verkar tro att man kan leva på en blogg hela livet. Jag har också en "seriös" blogg.. Jag skriver ju dock om mitt liv i den och inte bara ljuger och hittar på saker som D och många andra storbloggare gör.. Så ja, jag kan helt ärligt inte komma på en sak som jag känner avund för?! Men alla kommentarer är roliga imed det det betyder att du läser min blogg.. Man ska ju alltid älska sina läsare eller hur! Så TACK för att du läser min blogg, fortsätt med det :)

Hiss/Diss?

Hejsan alla nissar!
Vad tycker ni om Amirs "nya" läppar?
Jag vet inte riktigt vad jag tycker i alla fall?! Lite upp till var och en, bara det inte går till överdrift, KISSIE.. :)
gaybloggen.com

Kissie strul med dam?

Fick ett tips från "Rob" om att Kissie var med på denna videon, ca 0.22 in i filmen. Tyckte faktiskt att det var jävligt likt! Men som han själv sa: "Hon går ju inte på clubfester" ! Men ni får döma själva :) Detta är också Dessies favoritställe har jag hört! Men ja, det verkar vara lite mycket "korvfest" för min smak, men alla tycker olika :) (Lite likt va de iaf, men hoppas ni fick er ett skratt, ja fick d iaf! :D)
ENJOY!
Tack för tipset!

Krillebooi gör ett försök!

Rahlenfeldt.blogg.se
Ja, vad ska jag säga nu då! Skriver ju inte så mycket om denna pojke då hans blogg är totalt värdelös! Men nu verkar han i alla fall göra ett försök för att det skulle vara lite kul läsning. Att han nu har blivit porrskådis! Antar att det är gayporr men vem vet! Jag skulle då inte vilja vara den som får ett X antal snoppar instoppade därbak. Men alla tycker ju olika, detta är ju som tur är ett fritt land :) hehe! Får ju se om denna så kallade tävlingen kommer upp snart eller om detta bara är lite trams från hans sida..
Och ja, snälla.. börja sola naken!

Läsare tycker till ang "myttaren dessie"

Ja, detta är då alla vår dessies syster! Hon stödjer i alla fall sin syster att det är sant! Vet inte vad jag ska tycka om detta?
det är i alla fall sjukt ball att Dessies syster följer min blogg, tackar för de xD

Myttaren Dessie

Dessie.se
Jag tror faktiskt inte ens att detta är sant. Lögner är ju något hon är bra på att komma på! Och sen skulle det aldrig räcka för att det skulle leda till något inom rättsväsendet! Så ja, de kvittar ju för den "tjejen som inte finns" för de kmr ju inte hända ngt...
Varför skulle man göra något sådant drastisk för en länkning, Speciellt emot dessie? Då hade man ju valt en av de största bloggarna :) Eller det är bara jag som tycker att detta verkar vara en bättre förklaring och att Dessie bara försökte ragga besökare som vanligt ? EN liten fjortislögnare är vad hon är..

Dessie dissad på Blogg Awards

Dessie.se
Som de flesta redan vet så är ju INTE Dessie bjuden till Blogg Awards! Men det är väll ganska självklart att hon inte skulle vara det! Varför bjuda en typ 14åring som bara härmar en annan större bloggare i allt hon skriver? Antar att man måste hitta en egen stil för att ha en chans där.. Men vad vet jag ?
-------
Ser också att det ploppar upp en jäkla massa skvallerbloggar nu! hehe.. inte för att min e så gammal men ändå :) min är ju bäst så xD
PEACE OUT BITCHES, spread my words

Svar till "var inte fam Nilsson perfekta?"

Need i say more?

Amir blir dissad xD

gaybloggen.com
Det var säkert många som inte riktigt visste vem det var Amir skrev om.. Men här nedan har ni killen. Ni har också hans "svar på tal" inlägg. Ganska kul läsning, tycker han äger amir lite faktiskt :) hehe! Men hoppas ni gillade läsningen lika mkt som jag gjorde!
http://signeratjansson.blogg.se/

Godmorgon på er XD

Har en liten fråga till er!
Hade ni intresserat er av att få fråga mig massa frågor?
Alltså en frågestund...
?

var inte fam nilsson perfekta?


(kissies.se)
hade inte fam nilsson perfekt dna?
om hon nu är perfekt o smal varför då gå på diet?
jo för hon erkänner sj att hon haft strl m och nu xxs
så mkt var de med perfekt dna va.
busted


dessies stil idag.

hennes nya klänning, hon undrar om vi inte tycker hon är snygg.
jag tycker nog inte att den sitter riktigt som en klänning skall el vad tror ni?
inte tyckerjag de är snyggt när den sitter så över hyllan ialf.
man ser ju hur klänningen sitter åt o tycker upp så i profil skulle hon nog se ganska platt ut mitt på bröstet.
och frågan vi även ställt är ju om dessie är kobent ,  det är väl ganska konstaterat nu- hon är kobent.
 






dessie tycker hon är punkig idag, sj ser jag inte vart de punkiga är med en vit tisha ,jeans leggings o stövlar?





dessie dissar jeans leggings för att dom sitter för högt upp.. och om hon nu hatar dom varför använder hon dom då?
är de fröken dubbelmoral som är igång igen kanske!?

de ser ju även ut som hon brutit lite fler naglar kanske borde testa acryl nästa gång !?

men det är ju inte meningen att man skall ha dom som vanliga jeans utan för att ha under en lång tröja/linne
men ja detta har väl dessie missuppfattat som det mesta annat denna damen talar om.
och även på denna bilden ser man hur kobent hon är.


amir-inte hemlös längre?

dom flesta minns nog när han skrev om att han blivit hemlös & sov hos vänner.
nu bor han hos morföräldrarna.
men har han nu hittat något eget?
som passar herrens krav, de kunde ju inte vara var som helt o inte för dyrt osv osv..
vi får hålla koll om de blir ngn flytt för vår käre vän.


Ankläppar-why?

varför vill man ha ankläpp?

juset det att dom är tjocka vid pilarna, whats the deal?
varför vill man spruta in så de blir så,? -i dont get it. haha
sen vissa putar ju bara på¨sina bilder medans andra faktiskt tar steget o sprutar in.
imorgon skall kissie & amir gör de igen -vi får väl se hur de resultatet blir.


(Rahlenfeldt.blogg.se)

(kissies.se)

(dessies.se)


kommer dom sluta spruta in saker i läpparna el kommer dom att sluta så här?
det sägs ju vara svårt när man väl har börjat.


Förebild = :,(

Blev mörkrädd när jag läste detta! Hur kan man tillåta en liten flicka att ha en sådan förebild? Hade det varit min syster hade jag låst in henne i ett rum och bränt allt hon kunde följa bloggen med! Sedan gett henne en bibel istället! För ja, kan man vara en sämre förebild? Människan har ju inte ens ett eget tänkande? skiter i skola och allt vad utbildning heter? Ja, listan är som ni vet LÅÅÅNG!

I need you help!

Kissies.se
Vill ha lite hjälp av er, mina kära läsare! Ni är ju en del så någon av er borde kunna hjälpa mig!
Ni kan ju ta reda på lite smaskigheter från Kissie på 118800 ikväll, för de får ju inte ljuga när de svarar på frågor..
Och en sak till, är det ingen där ute som kan skvallra till mig om vem Kissies kille är ?
Ni kan mail allt ni har på hjärtat till höger!
ByeBye bitches

Krillebooi <3 Paow 4evah

Rahlenfeldt.blogg.se
Dessa två turtur duvor träffades som ni säkert redan vet igår.. Jag skrev för ett tag sedan om hur dessa hade en sommarflört eller vad man ska kalla det! Den håller kanske på att utvecklas eller ja, vem vet! I denna världen vet man ju aldrig.. Förstår ju om Krillebooi försöker ragga läsare då han har världens tradigaste blogg! HOPPAS att det bara är jag som läser den.
Så dagens ni måste är: NI FÅR ALDRIG MER LÄSA HANS BLOGG, jag säger ju till er om det händer ngt kul där ändå :)

dessie vs paow

hårförlängning.
ja vem av dom vinner när de gäller fulast & sämst gjorda förlängning?
vad jag vet så vill man väl inte att de skall skrika HÅRFÖRLÄNGNING utan att de skall se naturligt ut.
och inte synas på flera meters håll att man har just hårförlängning el?

tv:paow -eget hår är uppklippt o löshåret hellångt
th: dessie- samma sak här

(paow.se)


håret är inte samma färg
man ser tydligt vart egna håret slutar
löshåret är rakt avklippt medns de egna är uppklippt :S

(dessies.se)

(dessies.se)

(dessies.se)

(dessies.se)



dom har ungefär samma problem med sina förlängningar.
egna håret är uppklippt
löshår helt rakt
fel färg

(paow.se)

(paow.se)

(paow.se)

(dessies.se)

Kissie får saker?

Kissies.se
Ja vi får väll se om det dyker upp något nytt reklaminlägg inom snar framtid! Vi kan ju hoppas att denna webbutik har tillräckligt med heder för att inte ge bort sina varor! Hade jag haft en affär hade jag inte velat att Kissie skulle bära dem? Verkligen inte om hon hade fått dem gratis! Men jag vet inte, kanske bara jag som har lite heder och stolthet och hade kunnat sätta ner foten:)
ELLER?

Kissie skvaller!

Taget från: www.lemondream.blogg.se
Hoppas hon inte blir arg på mig!
Ja detta är då skrivet av en av Kissies gamla kompisar vad jag har fattat det som ! Ja, det finns väll inte mycket mer att tilläga! Hon är bra på att skriva det själv! :)
ENJOY nu ska ja sova!

Nilsson - Perfection.. HELL NO!

Kissies.se
Kissies bror snackar om hur lyckligt lottade dom är.. Hur han kan äta pizza osv var dag! Men hur kan han då räkna med Kissie i detta ? Som ni ser här nedan så äter hon ju inget? Hur svårt är det att väga kring 50 då? Om hon nu kommer att äta något så tar hennes kropp upp det direkt och då ska vi se vem som får vågen att stiga !
Så ja, låt henne äta som en vanlig människa, lr ja.. bara någon som inte svälter sig själv kommer hon bli en liten tjockis skulle jag tro :) HIHIHI! Det stämmer alltså inte riktigt det där med att alla Nilsson = perfekta.. kanske hennes pappa och bror isåfall!

Nagel

Dessie.se
Ja en kär läsare tipsade om detta :D
Vart är nageln?
HAHA, kan inte ens hålla naglarna i styr, ILLA :D (HON HAR TYDLIGEN SKRIVIT OM DETTA SJÄLV....)
Snackade ju också om denna bilden innan, så nu kan ni ju se den också :) ENJOY

DAGENS MÅ-ILLA DISS!

Herre min skapare. Varför slår in dessie och kissie ihop sina bloggar? de skriver PRECIS lika dant, lägger upp PRECIS lika dana bilder. Så vad finns det för mening ? Orkar inte ens ta print från dessie.. Nu vet ju hur bilden ser ut och vad som står under.. för det står exakt samma sak som på ovanstående bilden från kissies.se..
Så ja, hoppas ni e nöjda. Ännu en gång kan man tro att ni är samma person, samma blonda person, utan hjärna och någon som helst fantasi.. SUCK, you make me sick! :D
DETTA BLIR FAN DAGENS DISS TYCKER JAG

"Positiv" feed-back!

dessie.se
Äntligen lite respons från lilla dessie :) Eller hur ska man tolka det ?

Paow!

Dessie.se
Ja detta är alltså orginalbilden som Paow censurerade lite! Det var en bild för ett tag sedan där hon hade kaninöron på sig! Där blev det en massa snacka om att hennes löshår såg FUCKED ut! Så ja, jag kan väll förstå att hon censurerade denna bilden. Under denna text ser ni alltså bilden från Paow.se ! Men flickebarnet kan inte ens hålla sitt hår i styr, löshår är kanske inget för dig ? Eller?
Paows bild ;D

kissie, tar de ett steg längre.

kissie skall förstora läpparna igen men denna gången med amir.
behövs det ?
är de sant som det är sagt att om man väl börjat kan man inte sluta?
att man själv inte ser att de inte är snyggt längre, att det blir som en drog?
uppenbarligen behöver kissie inte spruta in ngt mer i sina läppar men hon gör det ändå! :o
läpparna är ju redan överdrivet stora och ser ut att kunna spricka när som helst.
Kissies.se
ja och sen är de åter ps drottningen som är i farten. huden ser lite skumm ut inte sant. framförallt vid markeringen.
hon påstår ju att hon inte har hudproblem längre, men ja de ser lite fläckigt ut i redigeringen,
ja o som vanligt är ju huden fixat i ps.
ps drottningen fortsätter :)

dessie-dubbelmoral?

Båda bilder från: Dessie.se
naturlig blabla?! inte nu ? blabla.. mammatrosor.. blabla?
dubbelmoral FTW el?
dessie skriver jämt om att hon är så naturlig o kan vara osminkad för att hon är så snygg alltid.
men varför då kryssa över fejjan på vissa bilder o skriva osminkad??
vad är de igentligen som döljer sig bakom krysset?
och hur trovärdigt är de att hon är osminkad på de bilder hon faktiskt lägger upp som osminkad!?
inte speciellt stor nej!
pinsamt.
och ja vad kan vi säga om trorsorna sitter dom inte lite väl högt på denna bilden?
kör dessie med mamma trosor,
el har hon bara dragit upp dom för att dom skall synas så mkt som möjligt i hopp om att bilden skall bli sexig.
antar att det kan vara vilket som men lutar nog mest åt alternativ två när det är vår kära dessie vi pratar om.

naturlig&  osminkad -i dont think so!
som hon själv erkänner så har hon klet på läppar ialf & resten är fixat i ps.
Tack till Charlotte som anammade detta till mig. PEACE!

Rosa helikopter!

kissies.se
----
Har inte så mycket att säga om denna bilen.. Tänkte mer säga vad jag tror att Amir och K ska åka med till b.a den 17e:)
En rosa limmo kan jag tro :) ENJOY!

Godnatt readers!

Supernatural nu, bara så ni vet! Mer update imorgon..
/FWY

Youtube.com

http://www.youtube.com/user/fuckwithyoubloggse
Check it out babes, okey?

Svar på kommentarer

#1: Okej, ja får väll kanske säga ngt om den NÅGON GÅNG!
#2: Jag är en kille xD, fast det kan ju ni aldrig veta om det verkligen är sant :) hihi
#3: Okej, Nej jag vet inte.. Är inte så bra på sånt fix och trix :) Men nuförtiden kan man ju göra allt så det skulle ju inte förvåna mig precis!
#4: Ja du kan ju aldrig vara 100% säker.. får väll ha en frågestund snart där jag måste svara på allt! ELLER vad tycker ni?
#5: Okej, vad bra.. för jag vet inte om jag orkar ha koll på alla i bloggvärlden, det tar faktiskt ganska lång tid.. Men har ni tips/skvaller så kan ni maila mig i menyn till höger!
#6: Ja, ovanstående passar väll in här med :)

Frågetecken

kissies.se
dessie.se
------
Yes.. då var det dags igen! Kan ni säga till mig vem som härmar vem ? Det är ju så jälva sjukt att man inte ens kan göra ett eget schema.. Antar att det är dessie som är den skyldige som vanligt! Oväntat att hon inte fick komma på blogawards, hon härmar ju som jag sagt tusen ggr innan bara kissie! Varför ha med två lika dana bloggar liksom?
Så snälla, snälla, SNÄLLA! Kom på ngt eget i alla fall en dag!

Dagens fråga?!

Tycker ni andra med detta eller ?
/FWY

Old news..

dessie.se
JA, dessie svarar till en läsare..
Tycker bara att denna bilden är så fruktansvärt rolig! Speciellt den tanten i (blommig tant blus) :) haha..
Sen skryter hon om att hon har falsklegg, smart drag.. Men förvånad kan jag inte bli längre tror jag, inte sedan jag började läsa dessa bloggar!
Men det är ju bra att hon inte är känd så hon kan använda sig av sitt legg, för hade hon vart känd så hade ju det genererat att människor faktiskt visste vem hon var! eller ?
Dessie, you got fucked... AGAIN! xD

Suck på Dessie, AGAIN!

Dessie.se
Lilla gumman, klipp dig och skaffa ett jobb! typ..
Du tror verkligen att allt cirkulerar kring dig, det är ju du som är den lilla härmapan :) Fast innerst inne vet du ju det, annars så vet du ju det snart.. För du läser ju min blogg :) Eller i alla fall din syster så då kan ju hon säga det till dig, eller hur! Så sluta böla och kör ditt race.. För allvarligt.. Du handlar dina kläder på Gina.. Typ som alla flickor i detta land gör, så ja. Sy dina egna kläder eller handla i någon exklusiv affär om du nu vill vara så speciell.. OKEJ? Eller du är för blond för att fatta detta?!

Paows raderade inlägg!

Fick detta av en läsare..
Det ni ser framför er är alltså det raderade inlägget som paow skrev :) Men jag gör ju allt för er så här har ni det! Hoppas ni blev glada såhär på söndagen !

Dessies syster, :D

Hoppas inte hon eller hennes syster blir sura på mig nu :) haha, men tyckte bara det var så kul att Dessies syster faktiskt läser min blogg :) Det var allt jag ville säga om detta !

Dissie, haha.. Fattar ni ironin?

Dessie har inte uppdaterat idag.. Är hon död tro ? Eller hon har inte hittat någon att skriva av ?
Hon e med en loser idag!

Host...

Gaybloggen.com
Det är det understrukna jag vill klaga på :)
Det finns säkert en jäkla massa som faktiskt har råd med detta.. Vissa är dock nöjda med sitt utseende, men inte alla... HOST!
Fast ja, jag är ju inte emot det.. hade vatt kul att testa lite :) men ja pallar inte HAHA:D
PEACE OUT BITCHESSs

Die Kissie Die xD

Gumman, du kan ju drömma att du kommer få en designad klänning från C A .. Isåfall är det ju något massproducerat som alla kan köpa! Och snälla, hur vågar du dissa V S ? om du hade sett ut henne hade du kanske inte behövt vara oskuld, inser du hur ful du är? okej, nu är du känd.. killar vill ligga med en kändis.. INSE!
Så puss puss loser!
Ps. hon får mer betalt per dag än vad du tjänar på en livstid så ja, jag hade med klätt mig så om ja tjänat så mkt på det :D

Put the X in your nose!

Kissies.se
Bra Kissie.. Jag hade med gjort ett stort X över din näsa :D hehe. Fast det är kanske lite taskit emot dig själv.. Men om jag hade varit du, drömt om en bröstoperation.. så hade jag GLÖMT de, å gjort en nasfix istället :)
BYEBYE BITCHES!

DONT FORGET!

Glöm nu inte att ni kan maila mig tips och allt möjligt i den högra menyn!

YOU ALL LOVE ME!


Sorry folk!

Det finns inget nytt att säga till er all :) Hoppas ni inte hatar mig för detta, lr ja! de e klart ni inte gör de.. jag gör ju detta för er! :D:D
Hoppas ni har lika kul som jag har just nu!
Hörs imorgon! Puss till er!

Dessie "blur-tool" master!

Dessie din dumma blondin.. DET STAVAS FÖR HELVETE D-U-S-C-H !
du borde verkigen GÅ I SKOLAN!
Ja nu är det en redigeringsbild igen! Ja ni ser ju till och med att det är rött utsmetat på bröstet... Och allt e utsmetat som sagt.. INGEN har så jämn hud så.. Kanske den barbien hon önskade att hon var men ja, ingen människa! Sen snälla.. sluta puta med läpparna så de håller på att ramla av, köp sånna e OK.. men fan, sluta puta!
-----
Privat info kommer nu, så ha framme papper och penna!
Skall på kalas.. Men skriver kanske ngt ändå om samtalsämnet kommer upp...
BYEBYE!

Dessie/smygfilmat lyrics

Detta klippet lade Dessie.se upp får ngn timme sedan. Man kanske ska lyssna på vad hon säger med! Så jag har gett det en chans under klippet! Hon är verkligen tacksam över sina läsare! Kan inte förstå att det finns en massa som gillar henne. Hade jag vatt en av hennes "riktiga" läsare hade ja smällt henne på käften!
ENJOY!
Syster - Dessie
Dessie - mm
S - Va gör du?
D - Ja ska äta!
S - Klockan e snart e typ halv två!!!
D - Men jag är törstig.
S - Bantar inte du ?
D - MUMMEL?!
D - Jag äter ju men sen spyr ju upp det direkt efter!
S - Dom kanske är så blåsta och tror att du bantar?
D - Ah, ja tydligen.. Blåsta fuckers, jag har så jävla blåsta läsare
Resten e tråk!

Dessie, klippet som försvann!

Jag vet, detta klippet är gammalt! Men kände mig tvungen att lägga upp detta klippet när jag såg du nu.. Det är dessie som pratar om sex å allt möjligt. ENJOY!

Dessie.. suck :)

Dess.se
Undrar ni med hur många gånger hon har lovat att skriva om dem för att få en gratis väska?
Sen den väskan hon skulle flasha med på stureplan?! Tror inte det räcker med en väska från bagsandfashion för att lyckas med det.. LOSER xD Om du nu tjänar så mycket har du väll råd att köpa en väska som du verkligen kan skryta med?! Till och med jag har råd med det...

Äntligen, här är KENZAS kille!

Det är många som undrat vem Kenzas hemliga kille är.. Och jag är glad för att kunna presentera honom, Alexander Subosic ! Han är ju 7 år äldre än Kenza själv och om jag  får säga vad jag tycker har ju han lyckats jävligt bra! K är ganska far far away från hans nivå. Men K snackar hela tiden om att alla ska låta vem hon är ihop med vara så nu släpper jag detta och visar lite respekt!

Dissie dissar sig själv..

Dessie.se
Detta skrev Dessie i sin blogg (igår) ?!..
"Gina Tricots beiga leggings Dah.. Jag köpte dem för typ 2 månader sen, och det är ju typ en evighet sen!? Men jag använder inte kläder jag har haft längre än 2 månader, så dem har jag slängt! Men folk som köper sånna typ den här månaden och har på sig dem nu, euw..? För dem är verkligen fula, jag menar typ wannabe chinos?" Dessie.se
Är det bara jag eller ser inte det ut som leggingsen hon har på sig i dagens outfit? eller det är sån skillnad på jeans leggings å de hon dissade! För de ser ju lika dana ut i alla fall.. Så Lilla blonda dessie.. När du gör dina dissar, försök att inte dissa dig själv i alla fall! Det är fan bara pinsamt!
DU ÄR PINSAM!

The first "thumbs up" in my history goes to FOKI!

Detta är alltså den FÖRSTA gången jag får använda min "tumme upp" bild.
Så får väll öppna mitt hjärta för en gångs skull för den blogg jag verkligen inte KAN hitta något att klaga på!
Alltså www.fokis.se !
Hoppas hon känner sig så hedrad som hon borde då detta går emot mina principer med bloggen.. Hade ju dock gjort en tumme upp bild så ja, kanske tänkte att den någon gång skulle komma fram!
Kan ju lämna en motivering till varför jag tycker så gott om denna blogg:
Hon skriver mycket om roliga prylar, det älskar jag! Sjukt kul att kolla på vad (japanerna inget menat mot ngn!) hittar på för något kul! Men bara så allmänt, älskar sånt!
Sen har jag försökt att hitta ngt negativt att skriva om den, har ju självklart kollat igenom alla bloggar ang detta, och Foki vart nog den som stod ut mot mängden mest utav alla! Det finns verkligen inte något negativt att säga om denna tös. Sen hennes röst ska vi ju inte ens tala om, som om en docka fått liv :) Så jävla sött, haha.. Blir verkligen helt glad av att kolla på hennes video bloggar!
Denna bloggen känns också så äkta, inte så jävla plastig som Kissie, Dessie, Paow, Krillebooi & Amir...
Så all the blogg cred goes to you FOKI. Keep uo the good work!
Önskar henne lycka till på blogawards!

Härmar Kissie Dessie nu :O?

Jag vet att jag brukar klaga på hur Dessie hela tiden drömmer om att vara som Kissie. Att hon härmar hennes varje steg! Detta verkar dock inte vara sant i alla lägen, tro mig.. jag är lika chockad som er! Men Det var ett läsar mail som fick upp mina ögon för detta.. Att Dessie vart först med ca 30 min med att lägga upp "vad skulle du ändra på mig" i bloggen. Denna hemska tanke.. Det är dock sant!
Blir faktiskt inte förvånad om det var Miss D. Nilsson her self som skickade mailet :D haha!
Dessie.se kl 16:04
Kissies.se kl 16:32

Dessie vs xxx

dessie.se
Kolla dig själv i spegeln, ta på dig ett knogjärn.. slå dig sedan i ansiktet tills du inte ser fjortisen framför dig längre, OKEJ?

Nej kissie, NEJ!

Kissie.se
Hur blond kan man vara.. Antar att detta funkar precis lika bra som piller för större bröst eller sexpack. Men jag har aldrig träffat någon som har kunnat sitta på röven, ta ett piller och vips blev man brun, fick större bröst, sen värdens tightaste kropp! Tänk, då hade ju alla gym i världen kursat och hur många plastikkirurger som helst hade fått säga upp sig! Så tror faktiskt att om någon nu hade kunnat fixa fram detta pillret hade denne blivit mördad! HAHA:D Så nej kissie, dessa piller funkar INTE!

Amandaduharölmage

Amandavardet.blogg.se ' s nya header!
Är det bara jag som ser hennes mage på denna bilden? Förstår verkligen inte att man kan ha en sådan bild som header.. Men det är väll skönt att vissa är så självsäkra att man inte bryr sig om sånna här saker.. Kissie hade ju till exempel suddat ut magen inom två röda :) haha! Kommer mer ikväll. Kommer inte på något att säga till er :)
Glöm inte att ni kan maila mig till höger om ni har något att berätta!

Dessie erkänner och går nu ut offentliget?

Jag har alltså fått detta skickat till mig av en läsare.. Så urarta inte på mig angående det här, ni alla väljer själva vad ni ska tro och inte tro!
(ORGINALPRINTEN)
(JA KLIPPTE UT DE "INTRESSANTA")
Det som står är alltså:
Deseree Nilsson - "Great! Så du vet också om att jag runkat av (******) ? =D Har jättebråttom ;..."
Det är alltså den ökände Jokiboi det handlar om.. Cirkulerar ju en massa bilder på deras olika konversationer på msn och så vidare..
-----
Dessie erkänner och går nu ut offentliget !
Alla har vi undrat angående den här "runk-historian" om den är sann eller inte. Denna bilden säger allt. Ett erkännade på facebook. Facebook + print = underbart ! För då kommer den dolda sanningen fram. Tack vare alla mina trogna blogg-läsare som följer denna blogg har lyckats få tag på denna bild. Personen har bett om att få vara anonym, eftersom han e
Alla har vi undrat angående den här "runk-historian" om den är sann eller inte. Denna bilden säger allt. Ett erkännade på facebook. Facebook + print = underbart ! För då kommer den dolda sanningen fram. Tack vare alla mina trogna blogg-läsare som följer denna blogg har lyckats få tag på denna bild. Personen har bett om att få vara anonym, eftersom han eller hon känner både Alexandra "Kissie" & Dessie. Folk är mer trogna mot mig och min blogg än mot sina egna polare verkar det som, men vad vet jag.. Tycker bara det är kul att driva en skvaller/diss blogg :D
Tycker jag får fler och fler tips om att detta verkligen är sant så får väll buga mig under faktan..

Kissies verkliga jag..

Kissie säger att hon är en a-kändis.. Men undra om någon i denna värld hade kunnat nämna en a/b/c kändis som skulle dricka vin ur bara bag-in-box påsen ? HAHA, seriöst.. du skämmer ut dig själv. Du är lika myckte a-kändis som att det är du som skriver denna bloggen! whatever, blir bara så trött på hur en människa kan ljuga så pass mycket för sig själv?!
Denna bilden är från åre09:
Detta var alltså inte ens ett år sedan.. Vad har hänt sedan dess.. På denna bilden är hon mullig och ser allmänt trashig ut.. Eller visst fan, nu så redigerar hon ju alla sina bilder till tusen! Skönt att vi kan se din riktiga sida ibland :)

RSS 2.0