Kenza diss, hiss eller miss?

www.kenzas.se - förlåt..
Förlåt.. Vet inte alls vad jag själv tycker om detta.. Kenza är ingen sådan bloggare som jag känner agg emot! Men är det okej att dissa dem ändå? Ge gärna synpunkter om vad ni tycker. om jag bara ska koncentrera mig på blondinerna ?! Men detta var något som jag tyckte ja kände igen, bilden alltså! Både Dessie, Kissie och Kenza har alltså ätit mat från en plastbox idag.. WHY?! Det känns ju onyttigt fast att det är en sallad, tar typ 10min att göra en god sallad med kyckling och så ?! menmen.. de får ju göra som de vill.
Är bloggyrket så pass jobbigt och ansträngande att man inte ens kan skiva en tomat och en gurka själv?
Tar det verkligen så mycket på krafterna att leva livet och göra allt man vill, imed ingen verkar gå i skolan (vissa hr gått ut ja VET)..
Ja, jag vet inte.. blir bara rädd vart dessa nissar är påväg, är pressbyrån nya MC ?

Same same but different..

Dessies bild från 28/9
Kissies från 27/9
-------
Som ni ser har både Kissie och Dessie samma klänningar.. Antar att de är köpte på Gina eller något då det är den affären de har råd att handla i.. Dessie i alla fall! Dessie har som vanligt härmat Kissie, det börjar bli en vana nu tycker jag.. Fattar inte hur hon orkar faktiskt. Är hon så besatt av denna skandalbloggerska att hon måste göra allt som kissie gör? DOM ÄR KANSKE SYSKON SOM EN LÄSARE SA.. OCH LÅNAR VARANDRAS KLÄDER?!

Frågan är och förblir.. Är inte Kissie rädd för Dessie.. En av de få som vill sno hennes liv?!

Kissie vs Foki

V.R. BILD FRÅN FOKIS.SE
V.R. BILD FRÅN KISSIES.SE
-----
Som ni ser på Kissies bild är den som vanligt en aning redigerad.. Hon är verkligen inte så tight som hon vill att vi ska tro.. Synd att hon inte kan dra ner på maten mer, hon hade behövt! Så hade hon sluppit bli kallad för dumma saker här i bloggvärlden! Hon har alltså gjort en "fettsugning" på magen samt på lårets högra sida vid kjolen. Det där med magen, hon är kanske gravid :O? haha
KISSIE´S FAAAAR AWAY FROM AS PERFECT AS SHE WANTS TO BE!

Dissie dieten..

Hej.. jag heter desiree och äter bara en frukt per dag.. Jag undrar verkligen var hon får fram för frukt genom denna bild. det ända som skulle va i närheten är gurkan i burgaren xd haha

"die brat, die".. this aint my words.. its the shirts!

Jag satsar på att han inte alls åker utomlands.. Han har väll bara låst in sig i lyan för att pengarna tagit slut xD as some SHIRT says "die brat, die".. this aint my words.. its the shirts!

UPDATE, Kissies "hemliga" dejt.

Kissies inlägg från 2009-08-09
Ang den hon nu har en "hemlig" dejt med..
Fick ett tips av några läsare om hur Kissie berättar om hur dissad Samuel Haus blev av hennes kompis.. Om man nu lägger upp detta i sin blogg, varför vill man sedan ha hnm själv ? Det har gått så långt att Kissie är bland bottenskrapen och letar :) YOU GO GIRL! Ibland blir man bara stolt över hur de beter sig! HAHA, hon e fan sämst.. Har inte riktigt tid att skriva ngt bra till er.. ville bara dela med mig av detta till de som inte redan visste, eller bara ge er "bevisen"..
byeBYE4nu

UPDATE: Svar på kommentar

Tror faktiskt inte det hörredu! Men det var en fin tanke :) Om du kollar på Kissies bror så går den fantastiska näsan i arv förstår du, du vet den 2meter långa.... Dessie kan alltså inte vara en syster då hennes näsa är normal, haha :) Detta är min spekulation om det hela.. Ni har kanske någon bra ide ?
En annan version.. Vet inte vad jag ska tro längre xD

Dessie vs Knivar.. typ?! haha

Vi alla vet att Dessie inte är den skarpaste kniven i kistan.. Men allvar, vem visste inte att denna funktionen fanns? Har man bloggat i över 2år så borde man väll ha listat ut det vid detta laget, men NEJ! Dessie var antagligen riktigt nöjd över att hon lyckades klura ut detta, brandkåren rykte antagligen ut då det rök väll ur hennes öron efter denna bragden. Det finns verkligen inte mycket man kan göra åt denna sönderblonderade fjortisens kompetens.
AckAck, till och med jag blev trött nu!

Tidsfördriv... haha

Dessie skriver:
- Sen vaknade jag ur drömmen, För vi alla vet ju att jag inte är ett sandkorn jämfört med Paris Hilton
HiHiHi

Dessies kända rappare!

Jag kollade upp med en källa som vill vara anonym vem denna killen var.. Då jag hade för mig att denne kände killen! Vilket var sant! Killen hon skriver om som verkar vara SÅ känd är inte så bra som det låter, varför tror ni han skriver låtar till fjortis dessie :O HAHA! Jag citerar: "Han är en arbetslös rappare som inte tjänar något på sin musik" Det säger väll det mesta eller ? haha.. PINSAMT DESSIE, som vanligt försöker hon verka så jävla bra, dock brukar inte hennes blogg-ord stämma så bra med verkligheten!

Kissies mystiska dejt på fredag!

Kissie skiver alltså på sin blogg om hennes mystiska dejt kan vara.. Jag tänkte berätta för alla mina kära läsare vem detta är! Det är ingen mindre än Samuel Haus, han som spelar tzatsiki eller hur fanken de stavas :D Jag visar er bilden här under så ni får lite bevis också! Men var så goda.. Nu slipper ni tänka på det :D JAG E FAN SNÄLLAST I VÄRLDEN!

Personer tycker till!

Underbart :) TACKAR!

Kissie, Dessie, Paow, Rahlenfeldt = samma person?!

Alla bloggare tar upp ämnet fetma idag.. Kan det kanske vara för att den "kändisen" Anna Anka tog upp det i gårdagens program av h.fruar. ? I think so.. Det hade kanske vatt kul om de hade skrivit om olika saker.. men de tar till och med samma bilder i sina bloggar! Som ni ser här ovan är det ett inlägg från Kissies.se, går ni in på paow.se så står det typ samma text och exakt samma bilder! Dock så lade paow upp sitt inlägg ett X antal timmar före vår kära skandaldrottning! Så Kissie börjar härma paow nu? HAR ALLA BLOGGARE IDE TORKA? förstår dom inte att det inte bara sabbar för deras läsare utan även mina.. Snälla, har erat blekningsmedel trängt in i era hjärnor så ni måste rippa varann rakt av ? Det är min fråga till er alla?!

Jockiboi säger sitt!

Denna korta konversation var vad jag fick fram! Det säger väll en del om den föregående pojken :)
ENJOY

DESSIE vs RADIOPOJKEN

ALLT FRÅN BORTTAGET!!!! HAN VA EN JÄVLA LOSER! så ger inte hnm några besökare iaf!
Får väll nu se hur fake detta är, ska snacka med "Jockiboi" ang detta!
Lägger upp print på var konversation sedan. Vill inte yttra mig innan det har skett!
PEACE!

Alexandra "Kissie" Nilsson HATAR MIN BLOGG :D

Hahaha, en kör läsare har startat en facebook grupp till denna bloggen:

http://fuckwithyou.blogg.se/. Detta var kommentaren som ramlade in direkt. Lite taskit att hon verkligen hatar mig redan. Jag som precis har kommit igång :( ! Men det är väll kul, anledningen till att man startar en sådan blogg är ju för att alla de stora inte ska ha ett speciellt bra tycke om en! Det betyder ju bara att man lyckas!

Så måste tacka Alex Bring Palm för denna kära printscreen :)

And the shit just goes on and on..

Dessie.se
Vet inte om ni har läst om detta.. jag har i alla fall imed jag är så illa tvungen att ha lite "koll" ! Detta lilla bråk är en gammal historia som Dessie och jockiboi planerade ihop via msn! Har tagit en gammal print från jockiboi.se som ni ser här nedan! (Rad 4). Så fattar inte varför hon nu tar upp detta IGEN! Lite idetorka kanske.. Kissie har ju inte skrivit ngt kul idag så dessie vet kanske inte vad hon ska skriva om i sin egen. HAHA, BUSTED!

Krillebooi hatar man hnm ?

Krillebooi i mörkt hår..
Älska eller HATA ?
Alla hans älsklingar dissar ju i alla fall mörkt hår.... Han själv också om jag inte minns rätt.. Men det kan inte vara lätt att vara "bi" med personlighetsklyvningar.. Man vet aldrig vad man vill lixom! Korv eller brödet? Vissa gillar båda xD

Usch och blää

Dessie.se
Detta fann jag ganska roligt också då Dessie själv igår i sin "hissa och dissa" förklarade hur värdelöst det var att va med i the voice.. Men nu har hon ändrat sig tydligen.. Men som hon själv säger så är allt på hennes blogg fake då det bara är hennes "blogg image" ! Hon skriver alltså bara sånt som hon tror kan generera läsare. Usch och blää xD

ÄR DESSIE EN KO :O?!

Dessie.se
Är det bara jag, eller är dessie verkligen mega ko-bent? Eller så redigerar hon lika kass som hon är pantad xD HAHA.. retard-pose xD

DESSIE DISSAR KISSIE!

"Gina Tricots beiga leggings Dah.. Jag köpte dem för typ 2 månader sen, och det är ju typ en evighet sen!? Men jag använder inte kläder jag har haft längre än 2 månader, så dem har jag slängt! Men folk som köper sånna typ den här månaden och har på sig dem nu, euw..? För dem är verkligen fula, jag menar typ wannabe chinos?" Dessie.se
Kolla in vad dagens look är på Kissie! Antar att ni också ser att hon just har de leggings som Dessie pratar om.. Hon snackar också om the voice bland annat och vi alla vet ju att samma blonda dam varit med där också!

XOXO

Vinner jag, HAHAHA?

DESSIE, SUCK!

Hon babblar FORTFARANDE om den jäkla mjukisdräkts iden. Den har verkligen funnits i 47år. Nu tänker jag inte ens lägga mer energi på detta då jag bara suckar var gång jag läser om detta!
---
Ni läser detta inlägget hon har skrivit här uppe. Det är alltså taget från Dessie.se! Hoppas att det inte är någon som fattat att om ni läser Kissies blogg sendan Dessies så är det av samma skrot och korn! Saken är ju den att Dessie härmar Kissie hela tiden. Skriver sedan o hur andra härmar henne.. Om det nu är så så härmar de en redan härmad stil.. Eller så är det bara från kissie de har fått de, vilket verkar mer troligt imed hon alltid kört med den stilen och är en av de populäraste bloggarna i SV!
---
Kan väll också be om ursäkt för min urusla uppdatering! Mitt internet har krånglat och nu är jag hos en vän så därför kan jag blogga till er! Så bli inte sura på mig, gör så gott jag kan! PROMISE!


AMIR -> :,(

Detta var vad Rahlenfeldt skrev på hans blogg.. Försöker han slå sig in i skvallerträsket ? Eller han har fattat att hans blogg suger så fruktansvärt mycket? Eller dte är bara jag som tycker det är segt att läsa om att han festat.. Han skriver verkligen INGET intressant, sen så kan han ju fråga sig varför ALDRIG de unika antalet besökare ökar.... Fast, han har dock rätt i det han skiver! Till och med jag fick mig ett gott skratt när jag såg detta.. Var också inne på gaybloggen.se och kollade upp va han tycker om Anna Anka. Tror att denna bilden här nedan förklarar mer än väl att krillebooi faktiskt hade rätt! HAHA! Stackars bögen, han kanske skulle följa sin bästis kostråd.. Så Amir läser du detta, printa Kissies matdagbok och se om du kan nå upp till idolens krav!

BLOND - HJÄRNA = KISSIE

Kissies.se
Tycker verkligen det är kul.. Hon skriver här ovan om hur hon "slipper undan" maten.. Hade jag haft en dotter/son som hade en såpass stor blogg hade jag läst dennes blogg! Eller till och med hennes päron Skiter i den, HAHA!? Antingen är det såhär eller så är hon lika trög som en mosad fluga! :D

KOMMENTARER'S KOMMENTARER

Lite Kommentarer som kommit in här på bloggen ang det jag har skrivit, (hoppas detta är okej annars får ja la ta bort de)!
Alex B PalmMin mossa är tandläkare, dentawork har tidigare rappoterat in missfärgade tänder :D hahaha ! tänk kissie i vit fläckiga tänder :P
N.bitch: de är ju inte ens på alla gym man får gymkort under 15?
Kan hon inte bara färga utväxten om hon får så mycke pengar? och om hon är naturligt blond borde hon vell inte få så mycke utväxt:S
-----
Alltid kul att läsa det ni skriver!
Vi kan ju alla hoppas att Kissies tänder blir prickiga då! Fast tror inte hon läser denna bloggen så då får hon ju skylla sig själv, moahaha!
Nej det är sant att det finns många gym där man måste vara över 15! Men på SATS behöver man inte det i alla fall.. Men tror att en förälder ska skriva upp en eller något. Hon ville ju att mammsen skulle köpa det så xD Dessie vi snackar om! Sen så snackar alla jävla lotsasblondiner om hur mycket pengar de har.. Alla är också "naturligt" blonda.. Håller med om att de är jävligt konstigt att alla får sån fruktansvärd utväxt.. Kissie.se skrev att hon äntligen skulle bleka sin äntligen så då slipper vi de :)




KISSIE <3 DENTAWORKS

Kissies.se
"Hejsan, jag heter Alexandra och är A-kändis.. Jag tjänar också en miljon om dagen!"
En fråga.. Har man inte råd att bleka sina tänder på en klinik där man får en personlig bettskena och inte något sånthär reklam skräp! Så babe, show me the money xD
Over ´n out

DESSIE LILLA!

Dessie.se
Hon skriver precis som att SATS är det dyraste gymmet i norden... Det kostar kring 300/månaden om du vill kunna träna på ett specifikt gym.. Sen så är ju denna lilla flickan typ 14 så då kan man ju träna som barn.. Vilken blir ännu billigare :) Så lilla gumman, skriv inte som om du ör störst bäst och vackrast, CUZ YOU AINT!
------
Men som Paow säger: "Angående med soc-bidrag osv. Nej, det var bostadsbidrag vad min mamma berättade för mig. Vet inte ens vad det är, men det är helt ärligt bara synd om Dessie. Till och med hennes egna syster säger det. Tycker synd om henne. Men som sagt, nu tänker jag inte skriva mer om dig. För jag har försökt visa för både dig och mina läsare att jag verkligen inte gillar dig."

DIE BRAT DIE!

Jag håller tummarna för att det inte är som han säger.. "jag har inte accepterat frågorna i kommentar sidan" (Rätta lite) Det är mycket roligare om INGEN har skrivit något, That would make my day! PROMISE.. För hoppas alla vet vad jag tycker om rahlenfeldt.blogg.se ! Typ den, eller jag.. det är den sämsta och tradigaste bloggen EVER!
PEACE!

KISSIES FASTIGHETSFÖRMEDLING

Varför snackar alla om det här med att Amir inte har ett hem? Är det den nya innesaken på bloggar att man ska ha en fastighetsförmedling ? Rädda Amir fonden, finns de ? Annars dröjer det väll verkligen inte lång tid innan denna startas! SUCK

Gaybloggen.com

Skrev om detta för ett par dagar sedan! Att man skulle anmäla sig till en sådan bara på skoj! Bara för att se hur en fakedeltagare hade klarat sig i tävlingen. Men skulle ju klart inte ta det seriöst då jag har respektive! Men som sagt, bara för att se hur man hade klarat sig, HAHAHA

PINSAMT!

Okej, vart ska man börja? för det första så har fjortisar haft långt blont hår i år och dar! Men som sagt DU ÄR EN FJORTIS! Och hon snackr om en "DYR" frisör.. Bobby kostar ju typ 300kr, vilket inte är ett skit! Så undra hur mycket pengar Dessie verkligen har då hon tycker 300kr är DYRT?! Hm, pinsamt! Och assistent, INSE... du har ingen assistent!
PUSS BABES!

KISSIE HAR FÄRGAT NÄSAN?

Är det bara jag eller har hon en helt vit näsa ?

Sorry, dåligt update idag!


KISSIE, KISSIE, PISSIE

(kissies.se)
Hur kan man skriva "något måste man få med sig hem" i en blogg som har ett x antal tusen läsare per dag? Okej att Kissie med är kåt men allvar, man förnedrar inte sig själv genom att skriva i bloggen. Men ja, det är ju hennes bekymmer eller hur! Sedan när hon stolt skriver om sitt playahead sammarbete, Va de inte någon som rådissade dem i veckan ? Eller jag har fel... Nej vänta jag har aldrig fel xD
Kom ihåg att ni kan maila mig om tips etc till höger i menyn!
PEACE OUT

PAOW.XXX

Man ska ju börja sin nya blogg på ett bra sätt va? Varför inte köra med en utvikningsbild.. Men ja, vi alla vet ju hur många kåta pojkar det finns där ute. Skulle kanske med lägga ut sånna här bilder så jag fick flera läsare? hade ni gillat de? Hennes dragkedja verkar vara sönder också för den är ju nerdragen till magen? Så det är kanske därför hon behöver lägga ut dessa bilder för att få fler läsare -> mer pengar -> ny dress som är hel :)
Puss och kram vi syns på stan!

DISSA/ÄLSKA?!

Jag mår jävligt bra och har en blogg själv som är topp 20! Sen vet ju inte ni vem jag e... men det hör ju till! Detta skriver jag till en kommentar jag fick. Detta är alltå min andra blogg som är en skvallerblogg... och ni har inte en aning om vem jag är! Därför är det kul när ni dissar mig och älska mig på samma gång!
PUSS BABES!
DENNA SOM SKREV TILL MIG:

TACK!

Jag vet att det är dålig update idag men seriöst, jag har med ett liv? Datorn e med på festen så att säga.. Sen så har det inte kommit upp ngt att "skvallra" om idag! Men som sagt det är fredag och alla festar idag så ja.. Hoppas ni kan lösa gamla inlägg och så om ni nu är hemma och tråkar!
Vill också tacka för de fina mail jag fått, printar ett till er som en Alex Bring Palm har skrivit.. Hoppas detat är okej för honom! Annars för han stämma mig eller något så tar jag bort inlägget!
ENJOY!

SÅ JÄVLA LÅGT, hur orkar man?

ALLVAR, denna personen vill verkligen bara ha uppmärksamhet! Vi alla har fattat att du är hemlös (om du nu är det eller bara vill att läsare ska tycka synd om dig)! Fattar inte hur man orkar tragga för att få läsare.. Skriv en roligare blogg och inte bara hur du fikar med dina tjejkompisar? SLUTA VA SPINDELN I NÄTET med brudar kring dig, eller ja sluta inte va med dina kompisar.. men du måste ha något roligare att skriva om! Vad är nästa steg i bloggvärlden? att man har någon obotlig sjukdom eller något, eller vänta.. DET KOMMER KOMMA!

FÖRLÅT!

Mina kära läsare! Hittar verkligen inget kul jag kan skriva till er.. Så blir glad om jag får tips eller något liknande :) skriv i kommentar eller till min mail?!
Tack på förhand!
PS. till läsaren som lämnade damp-kommentar: JAG FÅR SKRIVA HUR JAG VILL, MY BLOGG MY RULES! OK?

LÄSARE TYCKER TILL nr 2!

En till läsare har sagt sitt ang "KISSIES HEMLIGHET"
Ja då vart det tydligen inte P.H. heller.. Då är det ju bara min uppfattning som inte har dissats än eller hur:)

KISSIE TROR FÖR MKT!

Kissies.se
Vill bara att alla ska veta att när en sådan tidning vill ha med dig i den är det verkligen INGA pengar att hämta. Inte ens för en vanlig Svensson! PROMISE YOU, I KNOW. Så blossa inte upp detta och bli imponerade, vill ni vara med så är det bara att skicka in en bild till redaktionen så får du kanske vara med, men som sagt, räknar inte med något cashflow precis.
Puss

HISSAR / DISSAR

Idag ska jag dissa två saker!
Nummer 1:
Varför: Jo detta tror jag är det tråkigaste bloggen på hela blogg.se! Han skriver aldrig något, och när han väl gör det är det typ: "Idag ska jag träffa xxx, vi ska shoppa sen festa! Hörs sen" OJ VAD JÄVLA KUL att läsa liksom!? Jag tycker verkligen inte det i alla fall!
Nummer 2:
Varför: Tyckte bara hela hennes nya design var så FRUKTANSVÄRT tradig. Hade jag varit en av de största inom denna www värld (i sv iaf) Så hade jag ju i alla fall gjort en ordentlig header, den hon har nu hade jag kunnat göra bättre i paint. Så behöver du hjälp paow (vilket du gör) så hör av dig till mig!
--
I know you love me!

"HEJ HEJ HEJ, JAG ÄR BARA 14ÅR!"

Dessie.se
Allvar. Denna lilla flicka är 13år. Jag orkar inte ens skriva en hel novell om hur mycket fel detta var, HUR KAN HON ENS VA POPULÄR. Hon är ju som alla andra 12-14 åringar som snor dricka av pappa för att va full på MC! ÖRK! Säger bara pinsamt!
Eller snarare, ger er detta urdraget från en låt, kan ni gissa vilken det är så får nu en kram här i bloggen!?
ENJOY:
Hej, nu ska jag berätta en saga om,
en liten gullig tjej som fyllt 14,
hon är säkert allra vackrast på jorden och,
tappar aldrig partyhumöret.
Hon brukar smyga ut och supa
och har ju nästan alltid kul.
Snart är det dags att dra ut på en fest och jag smiter ut bakvägen
Det är ju bäst så man inte blir sedd,
min pappa dödar mig.

JAG ORKAR INTE ENS..

Ja, ni fattar nog varför jag har denna rubriken.. Och hoppas att ni har förståelse att jag inte ens orkar kommentera denna jävla mjukisdress trend, DET VAR VÄLL JAG SOM STARTADE DEN?

ON THE WAY UPPP!

Tack alla gulliga små läsare! Glöm inte att ni kan maila mig och så till höger :)
I know you love me so spread my words!

LÄSARE TYCKER TILL!

Detta var kanske en mer realistisk version ang "kissies hemlighet" men jag tyckte min vart roligare! Men du har antagligen rätt, kära läsare :)

KISSIES HEMLIGHET!

Jag vet ju inte hur ni tolkar Kissies hemlighet?
Här får ni min tolkning:
Kissie har äntligen sparat pengar, För dessa ska hon åka till karibien.. Där ska hon ÄNTLIGEN operera sina omtalade bröst, antar jag.. hon pratar ju om det var dig i sin blogg.. Sedan ska hon låta ett fan filma allt med sin mobilkamera och lägga ut som ett videoblogg-inlägg?
Vilket resulterar i hemligheten som hennes läsare kommer att få!
Jag tror jag har rätt, eller?
HIHI! Iknow you love me!

IDÉER?

Har ni några idéer på vad ja ska skriva om eller så får ni gärna maila mig här bredvid! Skicka skvaller, nr till storbloggarna eller ja, what ever you want! xD

2 "BILDER" SÄGER MER ÄN 2000ORD!

UNDERBAR läsning, fast alla viste ju att det var såhär men ändå.. "skade"glädje är skönt!
Eller jockiboi.se som skrivit detta kanske kör en egen "fuling" för att få mer läsare???

"FEJKANSIKTEN?!"

VS
Okej, jag vet att typ alla sminkar sig. I alla fall av det kvinnliga könet, men även vissa killar. Så ni behöver inte dampa på mig! Men nu när ja kollar på Kissies bilder som finns på (kissies.se) så måste jag bara uttrycka mina känslor. (fick även en kommentar ang detta så ja, enjoy!) Hon skriver att det inte är någon märkvärdig skillnad på osminkad och sminkad. Personligen såg jag inte ens vem det var först, eller ja.. kollar man på *uk*ugar-läpparna så kunde man ju ana! Men hade jag sett denna personen ute på staden hade jag inte haft en aning om vem personen var! HAHA! Men som allt annat dessa blondiner fejkar såsom hårläng, hårfärg, naglar, brun utan sol (lr solarie) och sist men inte MINST läppar. så är det ju kanske självklart att de målar på några millimeter spackel i ansiktet innan de formar det på morgonen. Om man är naturligt vacker behöver man typ bara ta lite för att kanske få ögonen att synas mera eller något.. Men ja, JAG BLIR INTE FÖRVÅNAD att denna sak måste knåda sina fingrar ömma var morgon, allt annat hon skriver och hur hon ser ut är ju fejk så.. PUST!
i know you love me!

DESSIES FEJKHÅR

Notera att Dessie är en av de plastblondinerna som påstår att de är "naturligt" blonda. Men om jag inte är helkass på det här med hår så förstörs inte ett "perfekt blont hår". Utan ett blont hår som är fejk förstörs om det regnar/avgaser osv. Då porerna är öppna typ. Så ännu en gång motbevisar hon sig själv att hon skulle vara naturell.. HON ÄR SOM ALLA ANDRA FEJK!

KISSIE SMUTSKASTAR SIG SJÄLV!

(Bild från club top notch)
Ja ni kanske inte tycker att det är något konstigt med denna bilden.. Men om ni kommer ihåg så skrev jag om hur Kissie dissade denna sortens klubbar i ett inlägg (typ igår?!) Men sedan ska hon själv medverka. Lite komiskt att hon snackade en sån massa skit om sig själv, HAHA?
I samma inlägg skriver hon om hur mobbade vissa sidor är, tex playahead. Men de har ju till och med köpt hennes blogg eller vad man ska kalla det. Så ja, hon snackar en massa skit om sig själv är det jag kommer fram till! Detta står längst ned på Kissies.se: Copyright © 2009. Kissies is a part of PLAYAHEAD NETWORKS.
BYEBYE4now

SANNINGEN BAKOM KISSIE

Detta inlägg är taget ifrån en av Kissies föredetta kompisar! Tyckte verkligen det var intressant läsning! Hennes blogg är: www.lemondream.blogg.se ! Jag kan ju inte säga så mycket om detta så det är bara att läsa och njuta!
Som ni läser är ju inte Kissie bättre än någon annan liten uppmärksamhets sökande fjortis!
I know you love me!

KISSIE <3 PS

(Kissies.se)
Då var hon igång igen. Allas vår "kära" Kissie.. Ja ni har ju sett detta hundra gånger innan, hon gör ju såhär med var bild! Det ni ser är att hon skuggat i klyftan så hon ska få fastare (större) bröst. Sedan har hon ju såklart gjort det gamla vanliga med att ta bort lite fett så hon får smalare lämmar! Ja, ville hjälpa dem som inte ser detta ännu en gång :) VAR SÅ GODA!
Iknow you love me!

AMIR HEMLÖS ?!

Detta var vad jag möttes av nu när jag skulle in på Amirs blogg. Kan ju faktiskt inte mer än att tycka synd om honom, ingen vill väll vara hemlös vem de nu än må vara! Så tänker inte spekulera i hur han har det hemma för det måste finnas gränser, även för oss! Det jag reagerade på var varför han inte sov hos steffi mera? Han hade ju "flyttat" dig och hade eget rum? Så jag fick fundera lite tills jag kom in på Paows. Läste där att hon och Krille var där ikväll.. Då fattade man ju plötslugt varför "det inte gick ikväll" Stackarn! Undra hur bra vän hon där steffi är om hon nu slänger ut sin hemlöse vän för att vara med hans ärkefiende ? Hm, detta kan man ju fundera på.. Allt är fejk as ususal? eller är detta på riktigt ? Hur som helst, paow är med krille. dom är hos steffi dit amir flytt, amir "åter på gatan" är han den nya svaga igelkotten alla andra spelar fotboll med? eller ? Skriv gärna era tankar!
I know you love me!
(Bilden från paow)

P + K = pr-trick again?

Nu visar Krille också vem han mött upp? De skulle kanske inte spä på sin romans utan bara flippa med alla som vanligt så att de skulle få fler läsare ? Jag tror faktiskt det sistnämnda, eller? Men man vet ju aldrig.. Fast imed han skriver på sin blogg om hur han gästbloggar hos Poaw så kan man ju inte annat än att säga att detta var ännu ett pr-trick. Snart så börjar de väll bråka också, haha.. Levver vad tror ni ?
Detta stod på Krilles blogg:
Detta stod på Paows blogg:

KISSIE BEGÅR MISSTAG, as usual

Kul när en kaxig liten flicka som Kissie får kapitulera för en gångs skull! Man kan ju undra vad för mail hon fick av club glamor som gjorde att hon beslutade sig att göra detta ? Sen att hon lägger till en bubbla om att hon kanske är snäll.. tror inte hon är snällare än en xxxxx som gör allt för ett fix. Eller ni läsare tror att hon helt plötsligt blivit snäll? Eller tror ni att hon fick ett "hot" mail från klubben ?
i know you love me /FWY

DE SOM ALLT HANDLAR OM..

En läsare ville att jag skulle lägga upp bilder på de ja skriver om. Eller ja, vilka ja skriver om oftast! Så kopierade deras headers till er som nu inte har riktig koll, hoppas att detta hjälpte lite!
ENJOY!

BILD PÅ KRILLE OCH PAOW <3 hehe


I WAS RIGHT

Paow skulle träffa Krille på staden alltså Rahlenfeldt. Jag tror jag är bäst xD
I know you love me!

DESSIE GÖR ALLT FÖR SINA LÄSARE.

Gulligt att dessie i ett inlägg innan idag skriver om hur hon inte startat bråket med paow på  skoj. Sedan skriver att hon gör allt för att få fler läsare (inprincip). det gör det ju inte mer tydligt att de ville få lite fler läsare. vem skulle jag kunna starta bråk med tro? Sen påstår hon att hon är smart också, haha. dagens skämt!

Paow <3 Krille

vad är det dessie skriver om? ska paow träffa krille igen? vi alla har ju sett hångelbilderna från i somras och att de har haft en romans. Men jag trodde iallafall att den tiden var förbi? Ska se om jag kan luska fram någon av de gamla bilderna, eller någon kan skicka länk till mig?

KISSIE DRAMA

Har inte följt bloggvärlden speciellt länge, men tydligen finns skvallertackor här med! Man ska inte tro allt man läser och hör, vet du inte de lilla kissie?! Bilderna ville jag inte ens ha med i inlägget för de va ganska äckliga. Men kan nog slå vad allt jag äger (vilket är jäkligt mycket) på att K också har gjort dumma saker på fyllan. Hon skrev ju till och med för ngn helg sedan när hon vatt på en klubb att hon blivit bjuden så mycket att hon spydde?! HAR INGEN BILDER PÅ DE, SKICKA? Så ja, alla kan ha en dålig dag.. Mer det jag ville komma fram till!

DESSIES SYSTER TYCKER TILL.

Detta är Dessies syster som skriver om vad hon tycker om att P och D är vänner igen. Ja finns väll inte så mycket att skriva om de så ja, läs själva och njut.

PANIK

hittar inget kul att skriva om.. Så ni kan maila mig om ni har tips eller någon fråga till höger på bloggen!

GRATISJACKA, OH FNA!

"Idag efter läkarbesöket sprang jag ner till affären och hämtade ut mitt paket. Det var en as snygg jacka från Modekungen.se . Den var as skön och skit bekväm. Har länge letat efter en liknande jacka men aldrig riktigt hittat någon som jag tyckt om. Men jag verkligen ääälskar denna.

Däremot har
Modekungen.se skit mycket annat snyggt också. Och vet ni? Bara för att ni är så jävla bäst så om ni beställer något innan fredag så skriv i modekungenpunktse i kassen när ni ska betala så får nu 10% rabatt.  Men bara till fredag den 25/9!"
----------------------
Nu va vi här igen. Detta citat kommer ifrån Amandavardet.se. Igår skrev jag om hur Dessie fick gratisnaglar jämtemot att hon skrev en massa om dem i bloggen, hur bra de är och så vidare. De skriver typ lika dant om hur mega bra produkten är. Så ja, här har ni ett exempel till på hur bloggarna gör för att få sina köra gratisstuff!
PEACE and love

PAOW + DESSIE = SANT!

Jag skrev om detta innan idag! VISTE väll att de skulle bli "ett par" igen. Jag orkar inte spekulera i varför de nu ska va vänner i en vecka eller två sen bloggbråka igen?! men ja, de orkar ju antagligen.. Kanske är det för att Paow blivit av med Amir? vem vet!
från paow.se. Man ser att hon är med Dessie på hennes örhängen, dessie visade ju dem i sin blogg innan idag.. De stora pärlörhängena! Fast sen lade Dessie.se ut en videoblogg som bekräftade denna spekulation så därav detta uppdaterade inlägg!
Paow passar också på att skaka lite på pattarna och ta på sig själv, lika så dessie.. dock så verkar paow ha lite mer att ta på om man säger så :) haha!
Detta kommer förmodligen vara det sista inlägget ikväll just so you know!
I know you love me / FWY

GRATISNAGLAR, OH FAN?!

Detta inlägg är som ni alla nog vet ifrån dessie.se! Finns så enormt mycket att kommentera om alla hennes inlägg så jag vet inte var jag ska börja, ett inlägg i taget får de vara! Hoppas ni nöjer er med det.
Tycker det är så rolig läsning när hon verkligen ord-bajsar om hur bra detta nagelföretag är. Kan det vara tydligare att hon får gratis naglar i utbyte mot att hon ska snacka om dem i bloggen? Fast att hon gör sånna här saker är ju verkligen inget nytt! Fast ja, jag hade väll heller inte sagt nej till gratis saker om jag ska vara ärlig! Men nu är det ju inte mig vi ska snacka om i denna bloggen eller hur?

KISSIE ö-kändis?

Kan ens en bloggare eller en "tidningskändis" vara en a-kändis? Det trodde verkligen inte jag i alla fall. Ska man vara i den klassen får man ju göra något vettigt som att vara bra i en roll eller liknande, inte bara slappa framför sin dator och fika me **** personer?! Gillar dock hur hon dissar ?Dessie? ang playahead, det är så jävla sant, love it! Men som sagt, bloggorskor e ju inte ens med i kategorin kändisar. det är vad jag anser i alla fall!
PEACE AND LOVE TOO ALL!

KISSIE VS CARRIE

Ja är det inte de ena är det de andra.. Nu är detta ett kissie-förtroende halsband.. Om jag inte är helt fel på det så hade Carrie i sex and the city ett sådant halsband.. I alla fall första gången jag såg det. Men jag vill också komma på något som är mitt! Typ jeans, jag tycker alla ska ha jeans så ni kan bli lika bra som mig! Eller nej, ni hör ju själva hur det låter, hahaha! Vill ju inte va lika pinsam som Alexandra!
Här har ni bild på Carrie i S.A.T.C! Man ser knappt vad det är denna kvinna har kring halsen men ja, antar att ni kan förstå vart jag vill komma med detta bildbevis :) Nu vågar hon ju i alla fall skriva vart hon köper dem, innan var det ju med en hemlighet.. Fast den höll ju inte så länge, eller hur ? (www.mittnamnhalsband.se)
enjoy:
Google gave me this!

AMANDAVEMÄRDET.SE

"lalaal ni vill väll inte att Amandavardet ska vinna va?" 

"Hahah hon dissar sigsjälv så hårt. Mellan raderna så syns det hur jävla osäker och rädd hon är för att jag ska slå henne. Och lilla gumman du bör vara rädd för jag är mycket kändare än dig! Du kanske har mer läsare men jag är kändare. That's just it! Rockstar boyfriend har jag ju också! hahaha mer än vad du någonsin kommer få. Alla har dig bara som ett litet K*ull och sedan dissar! Hahahh och du vet att det stämmer!"
Läste nyss Amandavardets blogg.
Och hon hade såklart skrivit ett nytt tråkigt pinsamt sär inlägg om Paow.
Hur kan hon ha så många läsare, eller det är bara jag som tröttnar? Tror faktiskt hon är psykiskt störd.
Hoppas hon knäcker sina fingrar så man slipper hennes tragg, sen kan jag ju bara skita i hennes blogg i och försej men ja, urartar lite nu!
Hoppas verkligen inte hon tror att hon ser bra ut för ja, vi alla vet att hon verkligen inte gör det! Sen kan hon ju komma med sin "rockstar" pojke eller vad hon kallar a-lagaren hon agar om nätterna :)
Nej förlåt alla, men tycker bara hon överdriver så fruktansvärt mycket!



LIKA SOM BÄR

Ja vi vet ju hur Kissie är Dessies hemliga förebild. Men de gör till och med lika dana scheman! Tyckte det var lite ironiskt och ville självklart dela med mig! Ni kan ju gissa vems som är vems så skriver ja svaret nedan de båda :D
Nr1=Kissie Nr2=Dessie

P&D FRED?

Ja det är en omöjlighet att hänga med i svängarna!? Men läser man detta som precis kommit upp på Dessie.se och Paow.se så kan man ju undra om de helt plötsligt älskar varann igen, Paow har ju tappat bögen så hon behöver ju en ersättare eller vad säger ni ? haha. patetiskt :D Men vi alla vet ju hur de fungerar, ena dagen är man bästa vänner sen andra dagen hatar man varann.. Och allt detta för att den ena har 3st fler läsare!
Dessie.se
Paow.se

P&D MONEY

"Min mamma är bara för skön ibland, hon har verkligen koll. Hon garvade lite åt Amandavardet och frågade mig om Dessie verkligen tjänar 20,000 i månaden. Självklart inte, hon frågade hur mkt jag skulle få ut, och kom fram till att det skulle vara 8,989 kr. Inte så jättemycket, men överlever i alla fall på det."
Paow.se
Sedan kommer Dessies svar i hennes blogg:
Ja ni ser ju själva. . . the show just go ON AND ON AND ON, and i get so tired because i have te keep you posted!

KISSIES PS FIX OCH TRICKS.

Ja, nu var vi här igen. Hoppas alla lärt sig vidd detta laget om hur K. fixar med alla sin bilder.. Så ni som är avundsjuka på något, gör som K. redigera bort det i PS. Så ni inte tar livet av er eller något sådant för att ni har lite kärlekshantag. Ritar pilar så ni lär er se felen (man ser att det är utsmetat om man jämför med väggens färg, sen att det är för jämt osv) xD ENJOY bitches!

DETTA STÖR MIG, så pass att jag inte ens finner ord!

Får försöka skriva någo rad så ni fattar hur jag menar i alla fall. En normal människa har empati, jag har i och försej inte speciellt mycket som ni kanske fattar imed jag har denna bloggen men ändå. Hade jag fått ett mail av en stackare som vill försöka sälja sin produkt så ska man ju inte vara sinnes kaxig tillbaka. Eller så printade hon bara detta utkast och skickade ett annat ? Det skulle verkligen inte förvåna mig! Eller vad tror ni?
DAGENS LEKTION: Empati betecknar förmågan att ha medvetande om andra personers känslor och att handla i enlighet med detta.

AMIRS HEMLIGA INLÄGG (ang Paow)

Om ni är inne på Amirs blogg nu (gaybloggen.com) så är det bland annat detta ni möter. Förstår om alla mina köra läsare blir nyfikna då och undrar vad som en gång i tiden stod där?! Så här har ni:
(Sorry om bilden e mini men hoppas ni har lika bra ögon som mig :) )
Han snackar om "hur dåligt han mått hela sommaren" men om man läser hans blogg verkar det som att han har haft hur roligt som helst. Han skriver om sin "älskling" och att de ska "mysa" men nu så har det tydligen förändrats helt.. För de som inte fattat än så är det Paow han snackar om. Har gamla inlägg om alla dessa dispyter! Bjuder på en bild som jag hittade från i somras på hans sida så kan du ju själv tyda hur TRÅKIGT han har.. Själv tycker jag att han ser ut att njuta ganska mycket:
(gaybloggen.com)
ELLER?

KISSIES NEW BOYFRIEND

Jag har snackat om detta innan. Hur dessa personer orkar jaga killar och tjejer på bloggen. Känns bara så jäkla pinsamt. Eller så är det bara jag som tycker det redan är klyschigt redan? Sedan hur hon kommenterar alla också med hur dåliga de är typ, patetiskt. Hon gillar tydligen pinnar som är tatuerade ?! Hade verkligen vatt kul att träffa denna damen i verkligheten, undra om man som jag tror hade dunkat hennes huvud in i en vägg och gått där ifrån?! Eller hade man fallit för hennes inre, för de yttre fallar väll ingen i smaken, Pinocchio liksom ?
Frukost kallar.

DESSIE -"LÄSER NI INTE SKVALLERBLOGGAR?"

"Läser ni inte skvallerbloggar? Dah.. Dem har ju faktiskt räknat upp alla killar jag varit tillsammans med det här året (Alltså 2 killar!) Men de har också lagt upp alla bilder på fyllekyssar..? Ni går ju på allting man lurar i er ;) För tror ni seriöst att OM jag hade haft pojkvän, att jag då skulle kysst killar då ibland? Ens pussat de på kinden? Eller ens raggat upp någon? Hello, wake up call..

Ni är ju fan mer dumma i huvudet än vad jag är ;) Haha.. Men ska göra det klart för er, jag har aldrig varit tillsammans med en kille i 8 månader, det var ironi! (Om ni nu vet vad det också betyder?) "
- Dessie.se
Ja här har ni bevis på att ni verkligen ska läsa skvallerbloggar och inte lyssna så mycket på dessa flickor. Bara för att hon har trogna anhängare som tror att hennes ord är lag så kallar hon er idioter och ber er läsa skvallerbloggar. Ja de är ju snällt sagt! Så gör som Dessie säger och lämna henne och läsa här istället så får ni reda på sanningen om denna lilla sak! Ja det var väll detta jag ville säga!
Kommer inte uppdatera mer idag bara så ni vet. Men ni kan ju kolla gamla inlägg om ni inte läst!
Som de andra säger: I know you love me, Over and out!

KISSIE.SE

Ja detta är då headern på hennes nya blogg. Tycker faktiskt att bloggen ser stilren ut men verkligen inte mer, ingen WOW-effekt precis. Fast vad finns det inte att störa sig på hennes blogg.. Kommer bli tunnhårig på grund av denna bruden. Hemskt. Men ja vet faktiskt inte vad jag ska säga? Hissa eller Dissa, vad säger ni ?
---
Sedan till hur hon hela tiden traggar om att hon är nummer 1. Hon är ju där och vänder ibland, tyvärr. För hon kommer ju aldrig att bli större än Kenza/Blondinbella i folkmun. Det hoppas jag verkligen inte i alla fall. Den dagen denna lilla fjortis wannabie barbie eller vad man kan kalla henne verkligen kan kalla sig nummer ett ska jag springa naken på stureplan! Sen får man väll skriva ut sina känslor så att folk ska förstå att man inte kan låta henne vara bäst i denna www-blogg värld :) Sen att antagligen 89% av hennes läsare är för att skratta åt henne är ju en annan sak, som hon själv säger "ni hatar mig, jag hatar er, men ni gör mig känd =pengar"
Vad säger ni damer och herrar?

KISSIE PS-DROTTNINGEN

Någon gång hoppas jag att Kissie kan lära mig alla PS trick. Jag menar denna bilden är från hennes blogg från en fest i helgen. Standrd för hennes bilder: 1-hennes hud är utsmetad och jämn. 2-förstorade ögon. 3-bröstförstoring. 4-"försmalnande" (finns de ordet) av olika kroppsdelar. 5-näsan brukar vara förminskad också, menar ben/armar i föregående punkt.
Ja detta är väll de saker som man ser tydligast som ni kan tänka på var gång ni ser en bild av denna sak. Hoppas alla gillar min blogg, har ni synpunkter, frågor ja what ever skicka mail eller skriv en rad!
PEACE

KISSIE xD

Hur kan en flicka som "tjänar så mycket" inte ha råd att köpa en vanlig cola? Utan är på typ "araban på hörnet" för att köpa sin lilla läsk. Men men, sanningen kommer alltid fram och biter en i rumpan! Eller hur Kissie?

PAOW, CENTRET I ALLA BRÅK

Varför bråkar alla med varann i bloggvärlden. Svårt att hänga med ju! Men i alla fall. Matcherna som det handlar om är ju: Paow vs Dessie, Paow vs Bögen, Paow vs Amanda. HAHA. snacka om att sticka lill-tån i alla fällor! Vet inte vad jag ska säga riktigt. det hade börjat med att P var kompis med D och Bögen var kompis med K också. sedan blev det bara paow och bögen. Mitt i allt kommer amanda som också är en gammal kompis. Ja som ni redan fattat är det en jävla röra så man knappt vet ut eller in. Just nu är det ju så att bögen gått tbx till Dessie och Paow bråkar med alla. Fat håller med henne, Amir som han heter byter ju vänner som vinden vänder, han verkar riktigt falsk faktiskt. Vad tycker ni andra kära läsare som försöker hänga med i svängarna?
-----
Förlåt för alla tradiga textrutor men ville bara ge er en lite inblick om allt som händer i denna värld. De har verkligen inget bättre för sig än att klaga och fika känns det som! (ALLA TEXTRUTOR FINNER NU NEDAN)

DESSIE ANG PAOW


AMANDA ANG PAOW


PAOW ANGÅENDE AMIR


AMIRS SYN PÅ DET HELA.


KISSIE JAG VILL BLI DIN! - JAG DÖR!

Hur pinsamma kan killar bli? Gå in på youtube och kolla in denna låten, han skämmer verkligen ut sig. Man vet verkligen inte om man ska skratta eller gråta!
Det jobbiga är att personen använt den bilden som Kissie har gjort om mest av alla. Bara kolla näsan, den har ju krympt ett X antal storlekar!
ENJOY!

THE FIGHT IS ON!

Kriget mellan Amanda och Paow fortsätter. Vem tror ni kommer vinna? Ser ut som att Paow håller på att få in det vinnande slaget, eller kan Amanda parera?
:D

HMM..

"hejsan, jag röker inte"

PAOW RÖKNING?

Som alla antagligen fattar så har jag varit tvungen att följa alla storbloggarna, typ dessie/kissie/paow och allt vad de kallar sig! Och det är då vid ett flertal tillfällen man läst om hur vissa personer bara håller cigg i handen till andra eller har feströkt osv. Detta hittade jag på en filmsnutt där Paow och Dessie fortfarande är kompisar. Båda två röker.. Det roliga är hur de är kompisar lite då och då förstår inte hur man kan gå så fram och tillbaka mellan olika kompisar! Just nu är det ju bråk mellan Amanda och Paow.. Det kan ja skriva om sen.. Hinner inte nu, har skola you know.
Men åter till ämnet. Är ganska säker på att Paow säger att hon inte röker och bara håller allas cigg tydligen. Därför fick jag fram denna underbara bild där hon till och med har den i munnen. Fast vem vet, hon kanske bara håller den varm eller något :) haha.
Hade bra bitches

JOCKIBOI <3 RAHLENFELDT = SANT?

Har mycket att säga om denna bilden.. Men man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, vilket i detta fall möjligtvis kan stämma! Detta kommer ifrån jockiboi, ja ni läser rätt BOI. Precis som vår kära herre han lagt in på bloggen. Nu har ju just också denna killen kommit in i bloggtoppen och det verkar ju inte vara bättre än att man förvandlas till BI när man kommit över 20 strecket (bloggtoppen). Men de märker väll jag när jag kommit dit eller hur ? Tycker bara så mycket i denna blogg-värld är så fruktansvärt patetiskt, kanske därför jag gillar de? eller kanske rent ut av därför det är så fruktansvärt kul att snacka skit om "eliten"...

PAOW GÖR VAD?!

Jag har stört mig på hur hennes min är på denna bilden sedan jag var inne på hennes blogg första gången. KOlla hennes läppar liksom?! Kan tro att hon har en B.P. instoppad, nej oj förlåt där var jag taskig.. MY BAD, i know you love me anyway!

DESSIE WITH HER S.G.

En sak som jag har märkt på sånna som försöker "va något" i storstaden så är det att man måste ha solglasögon alltid. Är det bara för att dom tycker de är så dyra (SOM TYP ALLA GÖR) att de måste användas hela året runt?! Eller vad är det liksom, finns ju en massa olagligheter som gör att man får röda ögon, förändrade pupiller etc. Men det kan ni spekulera i lika bra som mig ! ok? Kommer ihåg hur jag gick fram till en "inne kille" under tennisveckan i Båstad (som alla vet antar ja men ändå). Jag frågade honom varför i hela livet han hade solglasögon på sig mitt i natten. Han hade inget svar på detta och jag gick skrattandes därifrån med en drink i handen. Antar att detta är det svar skulle få av Dessie, hon vet nog knappt vad hon själv heter. Eller vad tror ni ?

DESSIE SATTE TRENDEN ? not.

Denna bilden laddar jag upp bara för att ni ska kolla Dessies skor. Igår (tror jag) skrev jag om trenden som Kissie startade.. Seriöst alla har sånna skor, men var det Dessie som startade trenden? Enligt henne är det så med all säkerhet !

KISSIE GOES AGAIN!

Det här med att Kissie hela tiden traggar om hur blond, rik och trög hon är e ju ingen nyhet.. Men om man nu har 80000 läsare om dagen borde man inte skriva lite varierat då så man kan tillfredsställa en större publik? Sen, tjänar Kissie 1000kr per "idiot" som RÅKAR klicka in på hennes blogg så får jag 150 för var peppande kommentar :) Så fortsätt med det gullungar.

AMANDAVEMÄRDET?


Nya offret :) Har dock inte hittat något saftig att skriva om annat än att hon och Paow anklagar varandra för en massa trams hela tiden. Någon har sex med 25åringar, en annan har en glugg och stor panna. Vem e vem xD?

MAIL SÄNT!


KISSIE UGGSEN?!

Det roliga är hur Kissie vill ta CRED för allt? Dessa skorna hade tjejerna i min klass för 4år sedan men Kissie hade dem förra året och då är det hennes trend? Då kan det ju lika gärna va min trend som hon härmar?!?!?!, VÄX UPP, världen cirkulerar verkligen inte runt dig! Det är som om jag hade lagt upp dagens bild å sagt att allt jag hade på mig var en F.W.Y trend? men ja.. seriöst, du är sämst och självgod:) Alla fattar antagligen hur rätt jag har! :D:D
(orkar inte vara mer kreativ, festen kallar igen!)
Upsaderar från festen för er skull, hope you like it!
Spread the word too all your friends!

DESSIE, KONDOMER / KLAMYDIA :D

Tycker faktiskt att det är skrämmande att en 15 åring skriver så mycket om sex. Är man typ inte ens byxmyndig då? Men imed hon vet så fruktansvärt mycket om kondomer så samt KLAMYDIA så kan man ju fråga sog vad hon vet om saken. Hon verkar ju veta hur farligt det är med klamydia så antingen har hon fått reklam som en annan eller så har hon upplevt det, BY HER SELF xD? vem vet ?
Upsaderar från festen för er skull, hope you like it!
Spread the word too all your friends!

PAOW AGAIN?!

Amanda försöker dissa en av hennes "kompisar", får ju säga så imed de byter vänner som en annan byter bh. Ja ni fattar.. Men allvar, amanda.. du har en lång panna, acceptera! Alla vet de, du vet de.. Ett tips på dina tänder, jag känner en som kan fixa fasader, hör av dig!
Upsaderar från festen för er skull, hope you like it!
Spread the word too all your friends!

PAOW DISSAR?!

Det roliga är när små damer skryter om hur deras pappor har pengar. Jag har med en massa pengar men jag köpte en lägenhet i storstaden och lagar mat istället. Men man kan ju göra som man vill.. hade ju kunnat bo hemma och köpa min mat ute var dag istället, det är ju upp till var och en, eller hur? Sen att snacka skit om hur en annans föräldrar är verkligen LOW! Till och med för Paow som jag "hyllade" för ngn dag sedan. Hoppas ni med tycker detta är dagens FAIL!!!!
Upsaderar från festen för er skull, hope you like it!
Spread the word too all your friends!

F.W.Y Have a life 2 you know!

Sorry alla mina så babes! Hinner inte lägga upp massa godsaker ikväll. Måste iväg! Men imorgon lovar jag att vara aktiv efter ja kommit hem kring 5! kanske hinner ngt ikväll eller imorgon bitti xD för er skull isåfall!

DISSA KANSKE HISSA

Är så fruktansvärt trätt på att fjortisarna skall visa brösten och söker uppmärksamhet, klart det är kanske ögongodis för vissa killar men dessa är ju knappt lagliga ännu :) hehe. Här bjuder jag på Paow och Dessie. Hoppas ni kan se skillnad, båda är ju blonda, försöker se ut som bloggvärlden vill att de ska se ut! Kommer vara kass på att uppdatera idag, skall nämligen iväg, hoppas ni förlåter mig!
Men på tal om detta.. Det är denna attityd jag dissar denna veckan, har inte hittat något att hissa så det får va så for now!
(Dessie)
(Paow)

BESVIKELSE

Bilden svarar för sig själv, skärpning!

KISSIE PÅ THE VOICE!

Lyckades ta en riktigt fin print screen bild på Kissies uppträdande på the voice!
Måste faktiskt tyvärr erkänna att jag är positivt överraskad hur annorlunda hon är, eller ja. För hennes eget bästa.. Tror alla förstår vad jag menar när jag säger detta! Hade hon vart så blåst som hon påstår sig vara i bloggen för att tjäna så mycket som möjligt så hade hon ju inte kunnat klara sig ute i världen. Hon hade ju inte kunnat ta på sig sina skor ens. Tänk sedan på vintern när man inte kan gå i underklder längre så hade hon frusit ihjäl, herre min skapare vilken katastrof det hade varit, tycker ni inte?

DISSIE FÖRSÖKER I ALLA FALL.

Detta var det roligaste jag har sett på länge.. Hon pratar om några bh-inlägg som är "bra" men som hon inte själv har testat. hahaha. Komiskt! Det är ju som att skriva en recension om en bok som man inte ens själv har läst. Men är man inte så skarp så är det kanske inte så lätt att förstå! Så vi alla kan ju fatta varandras händer och skänka en tanke åt denna flicka.
Kan bara säga en sak om detta. FAIL!

KISSIES UPPDELNING AV TID.

"Folk tror ju att jag bloggar om precis ALLT, men det stämmer inte. 50 % av det som händer i mitt liv skrivs inte ner i bloggen, I love mitt privatliv och det ska inte stå med i någons blogg!" Kissies.se
Ja nu är det ju såhär att 50% skriver hon ner i bloggen, de andra 50% av tiden skriver hon i bloggen om hennes hemliga liv som egentligen inte finns.

EHM......

Dessie.se
Vi vet redan att du inte är den skarpaste kniven i kistan xD

GAYBLOGGAREN PÅ-G IGEN!

Gaybloggen.com
Jag förstår inte heller hur vissa människor byter vänner som en annan byter underkläder.. Ena stunden är det smutskastning och andra är det hålla handen som gäller. Fast vad vet jag, de försöker ju bara bli så kända som möjligt. Har jag inte helt fel för mig så var mannen som äger bloggen vän med Kenza innan, eller ja umgicks i alla fall.. Jag hade stannat på det spåret om jag var du, då hade du ju haft hedern kvar i alla fall :)
AMEN TOO THAT ALL MY SISTER AND BROTHERS!
Och allt snack om att färga håret brunt, om ni nu tjänar så jäkla mycket så kan det ju inte vara så svårt.. Har läst i ett par av dessa bloggar om hur de ska göra det. Ska ja skicka pengar till er så ni kan köpa färg? Hur svårt kan det vara...
This is all for now!

YOUVE WON A SHOT WITH.. i get so tired of all the "shots"!

Rahlenfeldt.blogg.se
Ja nu är det ju såhär att jag måste ju följa alla de "roliga" bloggarna, eller ja.. De man kan ha roligt med och åt! Det här med att man kan vinna chanser att träffa den den den och den.. Varför måste alla köra på det spåret?! Denna gången var det Krilleboooiii eller vad han kallar sig, eller oj förlåt, Nu ska han ju köra en mer mogen stil så han är ju ingen booii längre, MY BAD! Men ni fattar nog vem jag snackar om, annars ser ni bloggen här ovan, där jag också lånade bilden! Tackar för den pojken "min". Jag kanske skulle satsat på att vinna alla de tävlingarna som dessie, kissie, pussie, catty och allt vad det heter har sen kunde ja skrivit om allt till er ! Det hade ni gillat hoppas jag. Men ni kan ta det lungt, inom snar framtid kör alla en omgång till och då har jag chansen :)

YOURE NOT THAT HOT, YOU KNOW..

"Vi var inne i en mobilaffär och försökte få uppmärksamheten av en säljarna.. Skitsnygg, och han spanade så in mig ;) Så snygging, jag vet att du läser det här.. Maila mig (mailen finns till vänster om bloggen)!" Kissies.se
Alltså allvarligt, vet inte om det är mig det är fel på eller vad. Men jag tycker verkligen inte att hon har något som är vackert på kroppen. Möjligen om hon lyckas klä sig fint någon gång.. Men det kan ju vi alla lyckas med eller ?
Hoppas verkligen inte att denna killen mailar henne, då är han bara pinsam.
PEACE

KISSIE MÖRDAR VAKNA MED THE VOICE

Kissie skall ju tydligen vara med i detta programmet imorgon kl 07.15. Patetiskt försök att de tar in henne för att få fler som kollar. Undra om det finns någon som kollar på programmet av en underhållande aspekt? Tror inte det. Du vaknar på morgonen, slår på tv'n för att du inte ska somna om.. Tvingar dig själv att gå upp.. Dricker något, äter något.. Sen bär det av till jobb eller skola, what ever! Men en timme senare har du inte ens en aning om vad det verkligen var som gick på tv. Men det är klart, skulle jag visa Kissiemjaou på tv hade jag också lagt det på en sändning som INGEN egentligen kollar på :)

DUBBELMORAL 2000

"Jag känner mig supernöjd för jag är faktiskt påväg till skolan nu, så jag är snart i gullmarsplan.. Suck! Även jag, en kändis bloggare måste sköta skolan hörrni ;) Vill ju inte precis sluta som Ken Ring gjorde.. Haha.. Trots att jag är blond och ser blåst ut så är jag faktiskt rätt smart!" Dessie.se
Förstår inte riktigt hur denna tösen tänker, ena dagen skiter hon i skolan för att hon måste ju ändå ha sin sömn och typ "fuck everything else" attityd.. Sen andra dagen så är det de viktigaste man kan göra osv. Precis som att man ska sluta dricka cola ena dagen sen köper ett flak nästa, dubbelmoral 2000 eller vad ?!

DE HAR VÄRLDENS FULASTE FRISYRER

Nyheter24 har listat världens fulaste frisyrer - Och tittar man riktigt noga på denna lista så kan man se att det är en av "våra egna" som ligger på¨en klar första plats. Med moteveringen "Är det verkligen normalt att ha kritvitt hår när man är fjortin" så vinner Dessie denna ärofyllda plats! Hon har ju till och med haft ett samarbete tilsammans med just n24, tror inte hon var så speciellt poppis! Men från deras sida, Hämnden är ljuv!

1. Dessie. Är det verkligen normalt att ha kritvitt hår när man bara är fjorton?



Ps. i know that this is old news but i think that its funny anyway so you just have too deal with it! Ds.
thx: http://nyheter24.se/noje/skonhet/313027-de-har-varldens-fulast-frisyrer

THE ONE, THE ONLY RAHLENFELDT

Ja då har man kommit till denna lilla pojken som bor i Stockholm.. Det är ju såhär att han pratar precis som om han är en infödd "brat" men NEJ, han är nämnligen från den lilla hålan (i jämförelse) Ystad. Ganska kul när man tänker på det.. Man passar alltid på att vara bi också för att få lite extra uppmärksamhet. Innan han bodde i storstaden så var han också en riktigt tönt, men det är ju skönt att man bara kan fly och starta om på nytt. Detta är ju ett bevis på att man verkligen kan göra det!
PEACE BITCHES, man vet aldrig om de blir skvaller om dig nästa gång xD XOXOXO

THE CRED GOES TOO PAOW!

Äntligen en som inte vill vara den som kom på denna dress-code!

DEN OMTALADE DRESSEN SOM ALLA VILL HA "STREET CRED" FÖR.

Det roliga med Dessie/Kissie är att båda tror att de kom på de jävla modet med en mjukisdress. Sånna fanns ju innan de var påtänkta så varför för de diskussionen.. Sen så har ju redan Kissie en vit fress så Dessie tar ju det från henne och gör det till "sin" (DEN 15ÅR gamla trenden) grej!

CONTACT ME HERE!

KONTAKTA MIG HÄR!

[email protected]

Namn:
Epost:
Ämne:
Meddelande:

PINOCCHIO IN ACTION

Detta är ännu en bild på "underbara" Pinocchio, eller vänta MY BAD.. Kissie heter hon ju..
(You see where its from)

KISSIE VISAR SITT VERKLIGA JAG?!

Det är inte bara kissie som är riktigt bra på PS :) HIHI
(bilder från google and kissies.se xD )

DESSIE VISAR DET HON HAVER!

HEJ HEJ HEJ JAG ÄR BARA 14ÅR KOM OCH SE PÅ MIG, KOM OCH TA PÅ MIG!
Vem är inte tight när man inte sagt välkommen ännu xD?!

RSS 2.0