Amirs (Gaybloggens) nya design!

Ja ni kan ju själva läsa rubriken :D hehe.. Finns ju inte så mkt att säga.. Han har skrivit om hur han ska få en ny design så ja, detta är ju en "skiss" på den nya verkar det som. Ja, om man går efter vad bildnamnet är i alla fall ! Tids nog märker vi ju om detta är den nya :)

Josef - Paow drama

Jag pallar inte med Paows drama hela tiden. Hon bråkar med allt och alla hela tiden! Detta var dock ganska kul.. Ja de e ju inte Paow som står för de roliga utan Amir :P Snacka om oväntat svar till Josef :D

Kenza - stilmiss!

Inte ofta man kan klaga på Kenzas stil faktiskt! Detta var dock bara för mkt, tkr verkligen att det är fruktansvärt fult med sånna solmärken.. Kunde hon inte gjort något åt det? Det var ju faktiskt ELLE GALAN ?! Jaja, fetedissen till Kenza i alla fall!

Paow f.p. vs Kissie f.p., Who Wins?





Who wins?
(ja, inget ovanligt att Kissie härmar ngn....)

Its all about Kissies.se, the failure!


Detta läste jag på Kissies blogg.. Ja eftersom jag tar upp detta kan ni ju undra varför inte min sida har funkat... Jo, det är one.com som är SÄMST! Om ni skall skaffa er en egen domän så gör det INTE genom one.com som jag och Kissie. De suger verkligen röv. Min sida ligger nere typ 10h i veckan!
Fick ett mail från en läsare inatt. Har ju inte kunnat skriva sedan igår så jag är ju efter som sagt så nu kommer en massa saker samtidigt xD! Men ja, läsaren säger det bra nock:
--------------------



My day, sorry!

Ja, idag skall vi ha spelarfest med fotbollen.. DVS att jag inte kan skriva ngt här! Min tant e sjuk så antagligen kan hon ej skriva åt mig... Men nu vet ni ju detta i alla fall. Man kan ju inte vara bäst på att skriva var dag liksom ?! Ni kan ju kolla bak i arkiven eller ngt... Jag är tbx imorgon!

Hoppas för er skull att hon snart mår bättre så hon kan skriva ngt kuligt till er!

Puss å kram / JOel

Kissie är bara FAIL!

Ja, som ni ser.. Bara FAIL!

Kissie står inte ensam för fösta gången!

För första gången i mitt bloggliv så håller jag delvis med Kissie. Jag har aldrig fattat hur man kan skaffa barn när man är så ung. Det är ju självklart att det blir jobbigare med jobb och skola eller vad man nu gör? Men det är väll ngt som man tänker över INNAN man skaffar barn? Vilka patetiska människor det finns! Ja, de som klagar vill säga!

Paow, har du bulimi eller världens bästa ämnesomsättning?!

Jag lovade ju att skriva om detta verkligen blev av.. så ja, då får ja ju göra det :) Ja nog om det..
En sak som jag alltid undrat över. Hur mkt ljuger dessa bloggare ? Liksom, vem kan äte typ  mat 3ggr om dagen sen fika lika många? Det verkar ju bara va Amir som verkligen gör detta, ja ni fattar varför ;D hehe.. Men som Paow, hon är som en pinne? Antingen har hon bulimi eller så har hon världens bästa ämnesomsättning!

Amirs borttagna inlägg!

Ja, detta hade jag fåt av en läsare för ett tag sedan. Har ej vatt på min dator då jag varit i skolan, tränat osv! Man kan ju fråga sig varför han tog bort inlägget igen? Rädd för att Kissie skulle bli arg kanske ? Det skulle ju inte förvåna en, hahaha! Alla vet ju att kissie inte behöver köpa en hund, hon har ju redan en liten knähund ;D

Detta inlägget lade han upp istället?! Ja, det har inte blivit raderat än i alla fall, men det kommer kanske? Paow skriver inget om detta i sin blogg.. Hon åt med sin mamma?! menmen.. Vi lär ju märka vad som händer så stay tuned!
-------

Paow goes skvallerblogg?!

Paow goes skvallerblogg? :D
Sen ger hon Kissie lite cred också, hon behöver kanske få en kompis nu när hon dissar sina gamla




"Paow låten"

Antingen är det Paow som har flest "fans" eller så är det bara så att de andra inte bryr sig om sina.. Vad tror ni ?

Krillebooi is low class!

För de som inte vet det redan så bor jag ju i Kristianstad.. Därav inlägget som ni kanske förstår :) En annan sak med etta är vart han är och äter, Favoriten. Det är den fattigaste restaurangen i hela stan. Ni vet, ett sådant kebabställe där det typ kostar 30kr för en rätt med läsk. Trodde han hade mer "klass" än så.. Tänkte bara att ni som inte bor i kstad ville veta detta :)

Paow <3 Josef - NO MORE!

Paow har skrivit ett inlägg om hur falsk Josef är. Hon skriver med att hon är en lögnare och snackar skit om alla beroende vilka han är med! Här har ni de:

Josef gör svar på tal:

THIS IS DALUM SINGI´N HEARTLESS!


Party party!

Idag är det lips-party hos jesper! Nu ska vi snart äta sen e de party.. å ja lips som ni fattar! Har inte riktigt id att skriva om ngt kul skvaller och så men hittar ni ngt så vet ni att det kan skickas till min mail :D Så gör de om ni hittar ngt, OKEJ?

PUSS PÅ ER

Amir visar kissies riktiga läppstorlek!

Hello, elin skickade ett litet tips till mig som vart ganska kul :D Ser ni vad som är skillnaden på Kissie om man kollar på en bild ifrån Kissies blogg vs en bild från Amirs blogg?
JO, Hennes läppar är ej retuscherade på Amirs.. LITE KUL KANSKE :D?!

Kissie luras på bloppis/förfalskar kläder!

Om ni går in på Kissies blogg nu så ser ni att hon har en "bloppis".. Om man kollar där så ser man denna klänning. Jag tyckte att jag kände igen den sedan en annan bloppis som hon hade i NOVEMBER! (forts under)
----------------

Som ni ser här så kostar den nu 450kr.. Men på hennes bloppis som var i november så kostade den inte lika mkt! Som ni ser här under så kostade den då 300kr.. Alltså, hon har höjt priset på en klänning som ingen ville ha. Smart drag där!
Den är också sjukt lik en klänning som GinaT säljer. Ja, ni kan ju själva kolla underst! Den är ju i en annan färg, men ja.. Kan det vara så att Kissie sytt dit märket själv? Man skulle ju inte bli förvånad precis.. Det är ju typ bara axelbanden som är lite olika.. men ja, som sagt. Man skulle INTE bli förvånad..
------------------

GINAS KLÄNNING:


Dessie kan ej leva utan sex..

Ja, det har man ju fattat sedan länge ;D Men ja, det är ju alltid kul med lite bekräftelse, tycker ni inte?

Kissie´s bröst-bortförklaringar börjar komma!

Bortförklaringarna börjar komma nu, oväntat.. NEJ! Alla kunde ju gissa att det för eller senare skulle börja dyka upp olika bortförklaringar.. Detta är ju den första, vilken är nästa må tro? Vad tror ni, kommer denna bröst historien få ett slut?

Kissie ej poppis bland Paradise hotell deltagare!

Jackie (som kommer ifrån min "hemstad"):


Luiza:

its all about ME!


Jepps, nu har ja skrivit en massa på mitt arbete :) Duktigt va ? Sen, kl 00.00 får jag money :) Bra va.. Riktigt underbart. Annars idag har jag bara tränat och vatt i skolan, ganska segt faktiskt menmen. Imorgon ska vi ha mini klass-fest med vissa utvalda, liksom alla kan ju inte få komma? Om ngn skulle vara bättre än mig på lips tex, då är man ju inte välkommen direkt ;D hahaha! PUSS OCH SÅDANT!

Dessie osminkad.

Vad har hänt med "jag är alltid snygg och behöver inte smink" ? Då hade man ju inte behövt täcka över sitt ansikte på bilder när man väl är osminkad!

Kenzas skattesmäll + svar!

Det stod om Kenza idag i Expressen.. Ganska intressant läsning så printade den till er.. (K´s svar underst!)



Kenza kände tydligen att ho skulle svara på det hela med detta:

Apple iPad, läckt.

Vad tycker ni? Själv tycker jag verkligen att det är dyrt för en... Ja... vad är det, en meda iphone? HAHA.. Men men, för den som har för mkt pengar (om man kan de) är ju detta något man kan ha på toan eller något?!

/http://www.alltomprylar.se/

Dessie diss-miss. Glömmer ändra datum xD

Ja, att Dessie är en blåst blondin är ju ingen nyhet.. Men vafan, när man skall klistra ihop två inlägg så kan man väll göra så att datumen stämmer eller ? Hon försöker visa hur hon dissar en kille som vill träffas.. Det roliga är ju att hennes inlägg är skrivet innan (killen?) en har skickat till henne. HAHA, SÄMST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alla vet ju att hon tar all p*nis hon kan få.. FAIL PÅ HENNE !!!

Kissie FAIL!

Ja detta är ju verkligen ingen stor sak! Men hon skriver att hon har köpt UGGs när hon köpt ett helt annat märke :D Jag har ju faktiskt precis lika dana som de kissie köpte. Liksom, jag startade ju den trenden ? haha.. FAIL PÅ KISSIE AGAIN!


Bevisar Kissie något?

Hejsan alla barn. Nu är jag hemma igen, dock inte länge för träning om 10min sedan plugg! Men men, hinner lägga upp ett litet mail jag fick. Låter henne tala för sig själv:
-
"Förstår inte ens varför jag fortsätter gå in på hennes blogg, antar att jag bara behöver ett gott skratt emellanåt, hon har ju en tendens att bjuda på ett och annat haha! Men på det här sk kvittot hon har fått från kliniken, för det första: Varför har hon censurerat klinikens namn när hon i flera tidigare inlägg har sagt namnet? Och är det bara jag som tycker att summan ser liiiite fejk ut? 9an ser verkligen inte ut att passa in ;)" - Linnea

Fokis/DennisM vs Prylsidor?

Fick ett tips om detta.. Eller ja, det var att Foki hade skrivit om ngt hon hittat.. Men nu när alla snackar om hur hon inte är så orginell som man trodde så kan man ju ta det ett steg längre. Läsarna skriver om hur hon härmar DennisM. Jag läser själv en massa prylbloggar, är helt prylgalen så ja.. Vad ska man göra? Det roliga nu i detta är ju att alla prylsidor jag läser har skrivit om detta också? Tror ni nite det kan vara så att båda får de ifrån någon av dessa sidor? En tanke bara.. Har ju med en MacBook Air så jag kom ihåg detta inlägg :) Sjukt kul sak ju.. Man borde kanske skriva lite om prylar med.. fast ja, det skulle aldrig vara en chans att jag skulle orka skriva om det också :D hehe.. menmen :D Nu ska ja te högskolan, hade bäst!

This is me, NOW!

Tror inte någon kan förstå hur trött jag är just nu.. En pizza TACK! Fy fan, jävla cirkelpass :S
Känns som om det är ngt som hänger över mig, vet inte vad med fy fan vad jobbigt allt är just nu.. Men Men jag kommer väll på vad det är:) Kan ju va att min lilla fröken gjorde ett helt SINNES prov till oss i fredags, vem vet? Tack för de provet, it made my day. Sen att de har tagit bort vårat old schema så man kan ej se när omprovet är om det nu skulle bli aktuellt. Eller så kanske det är att man har ett brev till Tanzania som skall vara klart till ons å ett arbete till fredag. Sist men inte minst kan det ju vara att vi inte får skriva in oss på nästa kurs för att de e så sega med rättning.. Så ja, no money this month either!

Kissie diss / IQ boooster sökes!

Detta är ju verkligen inget speciellt alls :D men imed jag känner att jag måste skriva ngt så får ja dissa Kissis IQ lite! Vi alla vet ju redan att hon inte är den skarpaste kniven i lådan. Men HALLÅ! Hur skulle "vi" kunna se att hon lagt ut 39000 kr? Det är ju inte så att vi kan kolla hennes konto. Vi får ju bara vänta och se om skiten blir av som hon traggat om i hundra år nu. Hon har ju lagt upp 5inlägg om brösten idag ? Lite överdrivet kanske ? Men men.. Synd att man inte kan köpa lite "IQ-poäng" istället.. Då hade hon kanske vatt kapabel till att öppna en dörr till och med? Men man ska ju inte hoppas förmycket! Det krävs ju faktiskt ett IQ på 10 för att kunna öppna just en dörr. så ja, men hade hon haft tur hade hon ju kommit upp till den siffran. En vanlig person har ju mellan 90-110! Så till er som inte visste detta redan; Man lär sig något nytt var dag!

Kissie/Paow/Dessie/K.Booii/Amir osv osv..

Finns inget kul att skriva om.. Tappa inte hoppet:)
Ser ni ngt kul kan ni maila mig på: [email protected]
.
18.00 kondition
20.00 styrka

Kissie skämmer ut sig..

En läsare ville att jag skulle slänga upp denna video..
Vad kan man säga om den ?
- SUCK!

Paow svar på tal!

Ja, skrev ett inlägg innan idag om hur P och D blev mobbade i buss osv. Nu ger hon svar på tal! Orkar ej skriva ngt speciellt då jag är dödstrött :D Men ja, enjoy:

This is me now!

vi är på kalas hos min mor just nu :)

Min helg "i" bilder!


Ja, då vart man hemma igen som ni säkert märkt :) Haft en riktigt rolig helg i blekinge med Josefin, Tovaoch Daniel. Var i en stuga nere vid vattnet.. Tänkte visa er de bilder som togs, för ja. Ni gillar ju när jag visar bilder :) Vi åkte upp i fredags, ganska sent så vi vart framme kl 10 typ! Det dracks lite och kollades på film! I lördags började allt med att vi åkte till affären, jag och daniel tippade! Dock så va hästarna sämst, lr ja vissa :) Men de äter vi upp sen i veckan, MUMS! Ja, vi drack väll hela dagen så frammåt kvällen var man ganska glad :) HAHA! Som tur är känner man ju ingen där så ja :D Vi körde nästan fast också men som tur är så e jag biff och puttade upp bilen från snön ;D Ja det var en snabb historia i hur min helg såg ut, och här kommer bilderna:





Trouble in parradise Kissie and Amir style!

Ja, I mitt förra inlägg skrev jag lite om P/D´s helg.. Nu var det ju så att de va på samma fest :) Har förminskat Kissies och Amirs inlägg så att detta inlägget inte tar all plats. I dessa små inlägg så står det alltså om Deras helg.. Hur den blev sabbad av en brud som var helt sinnes, eller ja.. så skriver Kissie i alla fall! Hon har också hängt ut tjejen i bloggen med bild.. Det roliga är att bilden är redigerad. Hon skriver och visar det i sin blogg.. Kopierade hennes inlägg och ja, ni ser dem under minibilderna :) Där skriver hon också hur kvällen såg ut, ja, hennes synvinkel av allt i alla fall.. Den är ganska olik kissies om man säger så :) hehe.. Amir skriver med lite om natten, jag har markerat det med blått så ni kan hitta de :)Så ja, nedan kan ni läsa kissies och amirs syn på det hela och sedan under deras kan ni läsa de jag tror var det som hände på riktigt :)ENJOY!
-
.


Trouble in parradise Paow and Dessie style!

Det verkar inte som att Paow och Dessie är så poppis precis. Paow skriver om hur personer på bussen försökte få dem att gå av. Samt att hennes väska försvann.. Tycker ni inte synd om fjortisarna?

Dessie lägger ut bild på killen som tog väskan. Ser faktiskt inget fel med de, tar man någons väska å sedan springer iväg med den. Tror ni inte polisen tycker Dessie är jobbig nu? Hon skriver ju i bloggen att hon anmäler saker var och vartannan dag.. När de ser att hon ringer så blir den säkert bara runtkopplad så de ska slippa henne, tror ni inte de xD?

Kissie raggar företag!

Ja nu ser ju själva att hon skrivit ett liknande innan.. Kul att kissie är den ända av de stora bloggarna som måste göra reklam för sig själv såhär.. Har ju sagt det innan och säger et igen, INGET företag vill ha kissie som "ansikte utåt". Roligaste var ju hennes julkalender där hon skulle lotta ut saker var dag.. Det var dock inget företag som ville sponsra henne med saker så det blev tips istället.. HAHA, så sämst!

Update från stugan

Sitter här i stugan å dricker vin och myser med alla närvarande!! Hoppas ni kan läsa mina gamla inlägg och skicka mail till mig tills ja kommer hem:) okej? Lova de! Update från iPhone så inget skvaller idag!! Puss på er alla livet leker och ja kmr vinna 2700000 idag. Grattis te mig!!

OBS! MIN HELG!

JA MINA KÄRA LÄSARE, DET VAR DETTA JAG HANN LÄGGA UPP IKVÄLL. SJUKT STRESSAD!!!!! SKA IVÄG IDAG OCH KOMMER HEM PÅ SÖNDAG EFTERMIDDAG SÅ DÅ KOMMER INLÄGGEN! SÅ SKICKA MASSA MAIL OCH SÅDANT TILL MIG NU! SÅ KOMMER DET EN MASSA KUL PÅ SÖNDAG! HA EN UNDERBAR HELG, DET SKA JA HA! BERÄTTAR OM ALLT NÄR JA KOMMER HEM, SKULLE VATT IVÄG KL 20.00!

HA EN UNDERBAR HELG / JOEL  "FUCKWITHYOU.SE"

Kissies lögner om smyckespriser!


Detta var mailet jag fick om Kissies smycken.. En anna skrev bland kommentarerna att de kostade

Halsbandet: ca 60 kr, Örhängerna: ca 60 kr, Armbandet: ca 149kr - 60+60+149= 269kr
Det är dessa smycket tjejen menar:

KISSE BUSTED!!!!!!!!


Kissie dissar Foki!

Sjukt kul att Kissie skriver skit och dissar Foki för att hon använder PS.. HAHA, ja det är faktiskt ganska kul, tycker ni inte ? Alla vet ju att Kissie är PS drottning här omkring..

Krillebooi en manshora :O?!

Dagens fråga kan ju vara om vart Krille får sina pengar ifrån.. Amir och Kissie brukar säga att han är en manshora till gubbar.. Och vissa som har varit hos honom säger att det är olika lägenheter var gång.. Man vet ju inte vad man ska tro.. Han kanske måste städa i lägenheterna för att få bo där också ?

Dessies romantiska låt, O-M-G!


.

Kissie plagiat #91!

Ja, ganska lika inlägg eller vad tycker ni.. Dessie vart först med detta inlägget och Kissie kom sedan. Tror faktiskt att det e så att lilla katten har slut på ideer.. Eller vad tror ni?



This morning

Önska mig lycka till ;D

This is what i "Love" about facebook!

Klicka på dem alla och läs, ni kommer dö av garv, LOVAR!


Foki får skvallerblogg nedlagd, sam avslöjar personen bakom den #2!

Foki skrev ju ett inlägg och sade vem som var skaparen bakom hotgossip.. Hon har också gjort så att den blivit nedlagd. Bra för mig va :D haha.. Nej nu ska man inte vara skadeglad, jag har ju fått mina varningar jag med.. Nu fick jag i ala fall mail infrån Jennifer! Hon hade lagt märke till ett avslöjande inlägg från den utpeckade bloggerskan! Ja, hon formulerade det ganska bra själv så här har ni:
"Hej !

Kollade in psychedelique's blogg och såg hennes senaste inlägg :)
I dethär inlägget försa hon sej mer än vad någon annan gjort i blogg-
världen tidigare, I think :)

1. Sättet hon skriver på i spalt ett är som om hon vore HotGossip,
men i spalt två nekar hon fullständigt !

Enjoy the funny försägning :D
"


(man ser lite dåligt men ja, ni får skärpa blicken :D )

Läsare säger sitt!

Elin kör sanningens ord:

Dessie, en bild säger mer än 1000ord!

Rubriken säger allt..

Kissies censurerade ansikte!

Ja, alla vet ju att hon inte kommer att bli brunett.. Jag är tveksam på att hon ens ska förstora brösten, men de är väll alla ? Men men, inte det ja skulle skriva om :) Tänkte visa er vem det är Kissie har censurerat.. Kan ni gissa ? Det borde ni kunna? Svaret e underst!

SVAR: Natacha Peyre, tjejen Kissie är mest avundsjuk på verkar det som.. Eller?
.


Foki får skvallerblogg nedlagd, sam avslöjar personen bakom den!

Jag fick detta mailat till mig.. Läsaren skrev att det kom från en annan skvallerblogg.. men ja, skit samma :D För er som inte läser den så ser ju ni den här.. så ja, skit samma!
Det undre inlägget är det som Foki skrev på hennes blogg. Dock så raderade hon det sedan, ja hon kan ju få förklara själv: "Angående inlägget som försvann. (För er som såg det.)
Trots alla elakheter som kommer från den personen och det faktum att hon behandlar andra människor som skit, så fick jag dåligt samvete för det lilla jag skrev om henne. Jag insåg hur onödigt det är att bry sig om det hon håller på med, så jag bestämde mig för att ta bort informationen som jag hade publicerat.
" - Fokis.se


Går man in på bloggen som Foki säger var hotgossip så möts man av detta:
.

Foki var alltså trött på att det skrevs om henne i bloggvärlden. Detta gjorde att hon skrev till blogg.se och gjorde så att hotgossips blev avstängd! Detta hände också Falsksanning men ja, det finns ju fler bloggsidor som man kan skriva på!

Hur ser ni inläggen?

Fick denna kommentaren inatt.. Jag kopierade inlägget så som det ser ut i firefox/safari.. Hur ser det ut för er andra ?
.

.

Dessie gör som så MÅNGA andra, kör på rosett!

Ja, jag har skrivit om denna rosett saken hur många ggr som helst.. Först Foki sen Paow sen Kissie.. Å ja, först nu Dessie. Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni ? HAHA, vissa är lite slow;)

Kissie - "Amir" kan aldrig tjäna pengar..

Kissie snackar skit om feta igen.. Blundar hon var dag när hon är med Amir? ANtagligen.. Han lever ju på sin blogglön så han tjänar ju på det, fast att han e fet.. Snällt att snacka så om någon som man är med var dag.. Nej, stackars alla som känner henne. Konstigt att alla flyr ifrån henne? NEJ DET ÄR DET EJ!

Ja här är amir.. Han är brunett och fet, men tjänar pengar på det? Oj, Hur mkt fel kan man ha i ett och samma inlägg kissie?
.

Kissie lurar sig till gratis saker!

Ja ni kanske kommer ihåg inlägget nedan som Kissie skrev.. Fick dessa bilderna skickade till mig innan (trodde min mail vart sönder så kassa ni e på att skicka :P HHAHA) Men i alla fall. Man blir bara mer och mer äcklad av Kissie, hoppas någon kan ge henne en stor loska i ansiktet istället. Då kan jag länka er å ge er vad ni vill ha :P HAHA:D Under kissies miniatyr inlägg ser ni bruden som skickade sakernas inlägg om det hela.. Hon har ju precis blivit mamma med läste jag! Grattis :D



DETTA E HENNES BLOGG (http://litenmami.blogg.se/) KOLLA IN DEN!

KISSIE HADE SEX MED...

... ALLT och ALLA :D
.
Åter igen en dag med plugg å skit. Riktigt segt faktiskt! Å alla andra e sega med, därav min sega update!
Konstigt att jag fått fler läsare men mindre kommentarer och mail? Hur går det ihop ?
/Joel

Krillebooii svar på tal till STÖLDEN!

Detta är ett old inlägg som Krille då först nu gjort svar på tal till! Ja ni kan ju läsa under här vad det handlar om! Under det kommer krilles svar på tal:D

"Det misstänksamma är att ett halsband identisk till  Linus "borttappade" halsband, dykt upp flera gånger i Krilles blogg.  Halsbandet försvann en kväll dom var tillsamans, och Linus är säker på att Krille är boven i dramat. Linus är (eller var?) Krilles bästa killkompis så jag tror inte han skulle peka ut Krille, om han inte gjort något."

Självklart skriver Krille arr der bara är en lögn.. Liksom vem skulle inte förvara sig på det sättet ? HAHA. Vad tror ni, har han snott det eller?
.

lindsay lohan...

Ja, tycker någon det är okej att gå utan bh när det hänger och slänger sådär? HOPPAS INTE DET! Det är ju inte 70-talet nu längre.. Inte vad jag vet i alla fall :)


Kissies "stalker" talar ut! (LÅNGT INLÄGG!)

Hejsan. ja vi alla vet ju snacket om "Årets stalker".. Han ville tala ut om det hela! Så självklart får han det:
Hej alla gossip lovers! http://stockholmshetaste.blogg.se här! Nu ska ni få reda på den riktiga sanningen om mitt video inlägg, ingen har väl missat min video "Kissies stalker gråter" ? Här är den iallafall:



Nu är det dags för den riktiga sanningen som ingen har hört förut. Så här började det iallafall. Jag har verkligen suttit framför datorn och stört mig på Kissies blogg men har ändå valt att läsa (dum som man är hehe)
När jag flyttade upp till Sthlm så fick jag höra en massa negativt om henne av hennes gamla klasskompisar och från en i min klass. De sa ganska privata saker som jag inte vill ta upp här faktiskt , tyvärr.

Men jag har fått höra att en klasskompis till mig var med sin kompis och hade mött Kissie på bussen. Hennes kompis och Kissie var ganska bra vänner och då hade min klasskompis sagt "Oj vi har visst likadana byxor". Då sa Kissie "Men kolla hur dem sitter på dig och hur dem sitter på mig, jag hade mina först  och alla vill ha de här jeansen bara för att jag köpte dem och la upp dem på bloggen"



Jag bestämde mig för att  "driva" med Kissie när jag såg henne en dag på Bobbys hårstudio. Jag frågade  om en fanbild. Bara för att hon skulle komma ihåg mig, så låtsades jag att jag skakade (enbart för att se hennes reaktion) Hon såg stolt ut! Hon var tvungen att godkänna bilderna och de fick bara tas i en vinkel. Annars var hon trevlig.

När jag kom hem så bestämde jag och två till att vafan vi försöker få hennes uppmärksamhet igenom att skriva lite skit.. Jag bara men fan vad omoget , men jag gjorde det tillslut på skämt (det var meningen att det skulle tas bort) Efter en halvtimme så var jag med i hennes blogg och här startade allting. Jag låter aldrig någon trampa på mig så jag skrev tillbaka på det hon skrivit , för då hade jag inte kommit ut som bisexuell ens. Och hon skriver inför 100.000 att jag var en bög och jag hade precis börjat på en ny skola. Jag blev förbannad och fortsatte, mig skulle ingen trampa på, tänkte jag.. Amir blev också inblandad, och efter kanske 2 månader så stöter jag på hon och Amir på stan, jag tänker "Nej fan jag lotsas att ag inte ser dem och går dit jag ska" Amir skriker rätt ut "Men är inte detta superkända Alex" varpå jag börjar garva , jag visste att han skämtade. Han frågade om bild och om jag ville gäst videoblogga jaja tänkte jag då ju. Allt var löst tänkte jag. Men när jag kommer hem så är det ännu mer skit som står på deras bloggar. Så jag skriver också en massa skit, dumt nog (jag skulle struntat i det nu i efterhand)
Hon fick det att låta som att jag var värsta psykot som bara ville vara som henne, jag som inte ens var ett fan av henne. Inget hände på några veckor tills jag stöter på Rosanna Amir och Alexandra på stan igen?! Denna gången på Åhlens och jag var på väg upp men innan jag hoppar upp i rulltrappan så hör jag Amirs röst, jag bara jaja jag åker upp nu.. Då står Kissie och pekar på mig och bara Amir Amir kolla kolla! Amir ger Rosanna sin kamera och ber henne filma mig i rulltrappan medans de står längre ner i rulltrappan. Jag blir lite sur och bara "Alexandra måste du alltid sno mina inlägg nu?" Amen det är ju bara kul snyggt mail du skickat till AMir fett gulligt. Hon påstår att jag skickat ett mail där jag säger att jag är rik och vill bli deras kompisar. Det skulle jag aldrig göra, fy fan vad patetiskt, men hon trodde på det iallafall. Jag blir fortfarande filmad och säger bra då tar jag kort här på er nu då, Kissie och Amir säger då " Men fan också! så de lutar sig över räcket och verkligen kollar bort" Jag struntar i de bilderna för de la ju inte ut min video men bråket fortsätter då jag blir anklagad för att ha tagit bilder på dem på stan, skulle inte tro det va? De gick alltså efter mig två gånger för att filma mig, för att de visste att deras läsare skulle älska det. Efter detta hände inget mer förutom att jag blev årets stalker, haha skulle satt sig själv där ;) Videon är totalt FAKE och meningen med den var att hon skulle ha något att skriva om, jag visste att hon skulle intala sig själv att jag ville vara som henne så jag tänkte fan vad kul och lotsas för hon kommer att gå på det igen haha.



Det gjorde hon ju också. Jag har lagt ner allting nu och meningen med allt var att visa att hon inte alls är så populär som hon tror sig vara eller känd. Lite som ett expriment! Man kan tycka att jag gjort bort mig, men i mina ögon så tycker jag att hon också gjort det. Hon har ju inbillat sig att jag ville vara hennes vän. Vill tillägga att jag inte har något emot henne idag och att hon faktiskt är trevlig för det mesta, men är du bitchig så kommer hon också att vara det mot er! Ni får gärna besöka min blogg om ni vill Kissies and hugs // http://stockholmshetaste.blogg.se

DennisM talar ut på FWY!

Ja det är mycket drama i storstaden nu.. Detta är DennisM som talar ut ang Amir och Krille!
Mer om den "onda cirkeln" här!

Ska man skratta, gråta eller bara ge upp ?


HELT JÄVLA SJUKT!

A svar på tal ang onda cirkeln/ Amir

Yosef har med svarat på detta -> http://fuckwithyou.se/2010/january/y-svar-pa-tal-ang-onda-cirkeln.html ! Här kommer Antons svar på allt:

rahlenfeldt on facebook

Rahlenfeldt har ju blivit anklagad för att ha stulit ett halsband av en vän, själv har han inte kommenterat något om detta utan fokoserar helt på facebook och att någon stulit hans bilder och det skall polisanmälas.
jag har själv råkat ut för samma sak fast under flera års tid av samma person, polisen gör inte ett skit dom kollar inte ens upp ip. so thats no idea.


i dont agree

inget skvaller direkt bara en åsikt,
mittbena när håret hänger ner i ansiktet gör ju klart ansiktet mindre.
men hög panna el ja högt hårfäste och speciellt uppsatt stramt bakåt är ju inte direkt smickrande.
men ja om paow går emot här så talar hon ju mot sig själv.
/josefin


Stacy ,Ferige, Ferguson är vacker o ser absolut inte ut som en neandertalare.

kissie never gives up.

proportinsmässigt borde armen på bild två vara smalare för att passa med bild ett.
lite svårt att använda smudgetool dock på bild två utan att de skall synas för mkt.
haha att hon aldrig tröttnar. jag börjar ju blir trött på att de alltid är något sådant här med hennes bilder.

y svar på tal ang onda cirkeln

amir postade ju den onda cirkeln som jag skrev om häromdagen, nu  ger Yousef sitt svar:



Natacha Peyre talar ut ang Kissies operation!




HAHAHA, så jävla sant! Vi alla vet ju att Kissies näsa är lika lång som när pinocchio ljuger! Och ja, hon ljuger ju hela tiden så ni kan ju tänka er.. Den bara växer och växer..

Detta är hennes blogg: http://www.improveme.se/natacha/74957

Amir, dissad av kissie?

"Jag grät och... ringde Paow? Jo, låg faktiskt med mobilen i 3 timmar och snackade med henne efter att jag hade lugnat ner mig. Tror att vi båda behövde det. Kändes som att hon förstod mig och hon lyssnade verkligen. Var skönt att höra hennes röst och få veta hur hon har det." - Amir!

Vad tror ni, är han lämnad av kisse nu ? Eller kommer han bli det ? Det var ju därför han dissade henne innan, för att han inte skulle va kompis me små "fjortisar".

Update, movie time.

Den vart kass som tusan xD

Movie time!

Nu plugg, sen denna filmen! Ja skriver va ja tyckte sedan :D haha bra va ? så vet ni ju om den e ngt att se.. 2or brukar ju va kassa...

Krillebooi är en tjyyyyv :P

Hemma igen. Inget kul har skett.. Krille är en tjuv tydligen? men ja.. skickar bilder så kan ja fixa de :P hehe, vissar har tentot förstår ni ;)

Gaybloggen tar paus?

låter som amir är trött på bloggandet o ytlighetens värld.
hur länge håller han sig borta från bloggandet tro? eller slutar han kanske helt.
det kanske inte är så kul o vara känd ändå.


kissies dubbelmoral.

jo inte för de är någon direkt nyhet att kissie ändrar åsikt osv osv från dag till dag.
men alla vet ju vad hon tycker om Natasha Peyre.
men hon verkar gilla hennes boobs ialf :)
så NP kanske är hennes stora förebild trots allt.


Paow´s tur att "skrika" efter uppmärksamhet!

Ni kanske kommer ihåg DETTA inlägg som jag skrev om Amir... Nu gör Paow samma sak, haha! SÄMST :D!
.

Paow goes Kenza!

Paow och Kenza - Same same?
.

Amirs - "Den onda cirkeln"

Just one word, FUN!


Kissies "stalker"?

Ja, seriöst. Vad ska man säga, ORKA? ja detta är självklart Fake. Hur orkar man hålla på? Sick. Först Paow, nu Kissie sen Dessie? haha..



Foki goes oretuscherad, svar på tal!

vs

Foki lade upp den högra bilden med texten, "Inga lösfransar, ingen makeup, ingen mascara! Bara Foki!" !
Men ja, ni kan ju döma själva! Foki har i alla fall gjort ett svar på tal ang detta. Här har ni det:




Svar till Kissie!


-Finns det någon som ser hur du ser ut utan retuschering eller spackel?

Kissie gör en "Kissie"

finns de några rätt med denna bilden ?
huvet är mkt större än kroppen och passar inte ihop alls.
osminkad= använd blurtool för att sudda ut varje ansiktsdrag som finns. så att allt bara smälter ihop.

det ungår mig hur man ens kan lägga upp en bild som är så dåligt redigerad och så fel i alla propertioner så de finns inte! Pinsamt.


Dessie (hjärta) retusch :)

HAHA, snygge bilden på Dessie! Hon har retuscherat bort hela ansiktet ? Ja ni ser ju där ringen är hur ALLT flyter ihop. Sen där pilen är så har hon ju fixat så mycket att halsbandet försvunnit typ ? haha. Dessie (hjärta) blurtool!

Paow and Dessie goes Friday.. PORN STYLE!

Ja, ni ser vilka det är på bilderna.. De är ifrån i fredags när Paow och Dessie var och festade med deras nya bög. Dessie skriver ju om hur lycklig hon är nu med sin kille och allt.. Ändå så pussar hon på en kille, låter en annan ta henne på brösten och samma kille får "ta henne bakifrån"! Jag säger ju detta 5ggr på dag, hur kan ngn vilja vara ihop med denne SL*MPA?!
Notera också Paows sminkning? Jag säger bara HAHA.

Krillebooi´s retuschering..

ja man kan ju undra va han ska göra som bidrar till att han inte kan lägga upp bilder.. Jo för att hinna retuschera alla bilder:)

Pinsam wannabe "storbloggare" konversation!

Detta är en mail konversation mellan www.hejnettyy.blogg.se och ngn random? typ blondaa.se eller ngt? Killen tror i alla fall att han är stor i bloggvärlden. Jag har ALDRIG hört talas om killen i alla fall. haha. Därav är hans svar på mail jävligt roliga. Så bara läs här och njut, ja. skratta åt denne ytterst pinsamma person!
LÄSAREN:

NOLLAN:

LÄSAREN:

NOLLAN:

kissies on and off..

Ja då drar kissie till argentina ialf då.
att damen säger olika från dag till dag är ju ingen nyhet.


Veckans bloggdiss!


Fick ett mail om denna saken. Jag ser faktiskt knappt vad det är om ni kollar på bilden till vänster. Örk liksom? Förstår nästan att hon redigerar sig själv så att det ser ut som en helt annan person. Tog sjukt lång tid innan jag ens fattade att det var samma "person" HAHA. Ytterst pinsam brud. Hon påstår sig vara snygg :S?! och att hon ska bli den största bloggeren.. Jo, drömma kan man ju! Jag vill äga världen men vi vet ju alla hur stor chans det är? Typ lika stor chans som att denna sak kommer bli en storbloggare å snygg ? HAHHA!

om ni mot all förmodan skulle vilja kolla henne blogg är det den--> www.lajseiiy.blogg.se
(Har fått en massa smaskens om denna brud, haha.. insåg nog inte hur pinsam hon var :D)

UPDATE ang dessies domän!



Har fått frågor om när och varför dessie har fått tillbaka sina domäner dessie och dessies .se ! Det är fortfarande Jonatan som äger domänen, Dessie har dock slutat att samarbeta  med Pockwork Media och samarbetar nu med just Jonatan. Därav har hon fått tillbaka de domänerna. SÅ nu vet alla det, duktig jag är va? Som tar reda på saker till er :D

This day by F.F.Y!

Skola idag.. Det var ett tag sedan :) hehe. . . Men ja, jag är tbx vid 11-12 skulle ja tro ! Pusshaj

KISSIES inbjudan till ELLE-"galan"! HAHA!

Fick alla dessa bilder av DENNA dam, så tackar dig så mkt! Sjukt kul inlägg, långt men ja.. Sjukt najs :) Kissie skrev om att hon vart bjuden till elle-galan. Men hon hade censurerat ALLT på inbjudan. Nu vet man varför :) Kollar ni underst så ser ni hur en riktig inbjudan ser ut!
Kissies inbjudan:

Detta kom tydligen härifrån.. Detta är då en lika dan inbjudan som Kissie fick. Damen har också förklarat vad denna sortens inbjudan innebär. Läs det, SJUKT KUL! De ska bara stå och se dumma ut, får inte ens en påse med saker. HAHA, pinsamt. READ IT!



Inbjudan till galan ser ut såhär:


HUR PINSAM ÄR INTE KISSIE. TÄNK ER, HUR HATAD ÄR MAN INTE OM MAN HAR SVERIGES STÖRSTA BLOGG MEN INTE FÅR KOMMA IN PÅ GALAN. SÅ JÄVLA PINSAMT. ATT HON ENS LÄGGER UPP DE I SIN BLOGG. BUSTED BIGTIME!

Dessie domän!

Dessie har köpt tillbaka domänerna dessie/dessies.se!

Foki goes oretuscherad!

Fick ett tips från en läsare, om Foki! Personen ville vara anonym så ja, det får man respektera! Men men. Foki vart ju med i ett svt program som ni kanske ser :) Där ser man hur hennes ser ut på riktigt! Det är alltså inte alls så fin som hon vill att man ska tro. Hon trixar också i PS precis som alla andra bloggare! Ja, så som ni ser är inte Foki mycket bättre än de andra. Vi vet ju sedan innan att hon också fixar med sin näsa samt ögon!

tipsaren - "No one is perfect and remember - don't play with Photoshop."

Amir/Kissie, jag kmr ej på ngn bra rubrik BLABLA!

KISSIES INLÄGG:

AMIRS INLÄGG:

Skillnad? De handlar med varann fast i olika butiker? haha.. FAIL!

Kissies fail.!

Kissie fortsätter att tragga om hennes bröst.. Börjar bli LITE jobbigt att läsa om det hela tiden faktiskt! Men men. Anledningen till att jag la upp detta var för att hon igår?! skrev att det skulle bli "så skönt att göra brösten och slippa ha bh"! Om det nu är så man tycker så varför letar man bh då? haha, FAIL OVER AND OVER AND OVER AGAIN!

This day..

Oj, finns verkligen INGET kul att skriva till er.. Skall iväg och träna nu! Sen ikväll är det träning igen, måste ju komma igång nu till sommar10 :D hehe.. Så ja, stay in school!

Sanningen om "Alex talar ut, förändra, hjälpa & rädda"!??




Vill du tävla?

(Snälla jag e då! Klicka på bilden för att komma dit!)


Kissies Gina shopping!


Jo man märker att folk stör sig på Kissie. Vet inte hur många mail jag fått in om detta.. Att hon handlat på Gina! Så får la lägga upp en i alla fall :) Valde den som hade den bäst bilden, så jag skulle slippa fixa med den.. Det kom ifrån DENNA damen! Men tack till alla som skickat, jag väljer er nästa gång :) OKEJ?! Har inte tid ikväll liksom:) Missade ju lite saker i skolan när jag var och kollade på manchester united så ja.. :P

Ang Paows "See you in court!" #2!

Skrev ju i det förra inlägget att jag skulle lägga upp om jag hittade mina andra inlägg om allt. Hittade inte det jag ville.. Men detta var något iaf, där DJ´n nämner anmälan :) ENJOY:



Ang Paows "See you in court!"

Ja ni kanske kommer ihåg hur Paow kallade en DJ för pedofil. Denna DJ anmälde ju Paow sedan. Har skrivit om det innan men hittar inte. Dj´n har en blogg där han själv skrivit om detta och visat anmälan och sådant! Hittade dock början på mitt inlägg på google, hittar jag mitt hela lägger jag in de sedan!


This day Paow style #2!

Fick en kommentar om detta inlägget! Så kan ju slänga upp det, tack för denna info :)



Vem är Kissies städerska?

Vill ni veta vem städerskan är som Kissie hela tiden snackar om ?
Det är hennes pappas kvinna :) Hon är städerska så ja, hon ljuger ju faktskt inte om de.. Fast hon säger ju inte att hennes "mamma" är städerska, det tycker hon nog är ganska pinsamt! Tror ni inte ? :D:D

This day Paow style!

Tycker det är lite konstigt att skriva ut detta i bloggen.. Liksom, kanske ska hålla något för sig själv? Tycker ju inte att man behöver gå på en sådan undersökning när man är så ung.. Okej om man har ngt problem där nere.. Men inte om allt står rätt till :) Dock så ska ju tjejer undersöka sig vid 18 kanske? Sjukt om de inte gör de, man måste ju ta cellprov och så! Man är ju liksom ingen idiot och skiter i det :S Hoppas ingen gör de :O! blablabla.. och så vidare!

Skvaller mail om Kissie!

Fick ett mail ifrån Sanniss (Skicka din blogg?). Där stod det lite om Kissie, lite kul sådär faktiskt:) Älskar ju när ni skickar till mig. Historier om bloggarna, bilder ja, allt :D Så skicka på för fan :D Min adress står i headern eller så kan ni skriva direkt till höger..  :D Men som sagt, tack för mailet!

Lite kissie fails alá Terese ;D

Fick lite bilder skickade till mig så tänkte slänga upp dem i brist på annat:) Gillar den understa bilden då näsan i spegeln är borta, hahaha!(fick ej länk i mailet..)



Dessies nya ragg!

Dessie är ju singel vart tredje dag? Å de gångerna är det ju för att hon har haft sex med någon annan.. Så vad är problemet? Hon har ju kille idag så ja, imorgon borde det ju vara dags att ha sex med en ny? Antar att hon har tagit killens nummer så han kan ju räkna med ett samtal imorgon natt;D Eller vad tror ni?

Kissies idolbilder..

Okej, bara så att inte alla tjejer ska urarta på mig nu så varnar jag er nu. Ta det med hängbrösten med en nypa salt!
Kollade på Kissies idolbilder precis.. Ganska kul att det har gått så långt att hennes fans ritar dit både utväxt och hängbröst:P HAHA! Lr ja, jag tyckte det va kul i alla fall. Skulle kanske inte tragga så mkt om silikon?! HAHA
LOSER

Kissie´s boyfriend.

Hello. Ja som sagt, har inte tid att fixa massa nytt och invecklat till er :D Men ngt kan ja ju skriva.. Undrar en sak.. Skulle ni acceptera detta som pojkvän? Eller ja, hon har ju antagligen ingen.. men ändå?!

This day..

Lugn dag idag. Borde plugga.. Men ska se filmen klart först :D
Inte mkt skvaller eller så heller, om ja inte missat något :O? Maila då!

Kissie at 118 800

Ni som får för er att skicka in frågor.. Skicka era svar då :)

Kissies dröm, Paradise hotel..

Märks det att Kissie är avundsjuk för att de inte ville ha med henne ? Hon drömde ju typ om att få vara med där. Men de dissade henne, HAHA! Snuttan då.


Poaws stalker VS Britney Spears stalker!

WHAT-THE-FUCK?! Såg detta på Paows blogg, blev rädd! Kommer ni ihåg den konstiga killen?! som gjorde en lika dan till Britney Spears, lägger in den under:D SAME SAME LIKSOM?! SICK FUCKS!



Kissie fail´s!

Tack för mailen jag får! Vissa hade skickat in om samma sak så länkar till dessa; 1 och 2 hälsa på dem också vettja:D
Den första bilden är ju på hennes vanliga (PS) missar! Fattar inte hur hon orkar:S. Den andra bilden, där skiver hon "helt ofixad" under.. Så jag fick bilden skickad med lite kommentarer.. haha, vad kan man säga? Ofixad MY ASS!
update: hennes näsa e mkt större också, i vanliga fall:)





Kissies fake konversation!

Ja ni har kanske läst om Kissies fake konversation?! Ni har den i alla fall här nedan! Viktor som killen heter har dock lagt upp den riktiga på sin bilddagbok ViktorP19 heter han där! Den har ni underst :D Han har ju raggat på alla bloggare på facebook, till och med Amir :O haha. Desperat kille eller xD?! Tycker ni att det är rätt åt hnm, att han blir uthängd eller ni tror han är med på det ?
Kissies inlägg:


Viktor´s version av det hela:

Dessies nattliga besök.

Tycker ni inte att det alltid är såhär? Dessie skriver ett böl-inlägg och att hon ska sova. Men dagen efter är det alltid bra, och ngn har alltid kommit hem till henne och "sovit"? haha. PINSAMT.. Antar att den som kom till henne var Jonathan :P Eller vad tror ni?


I´m sick. Vem kan falla så mkt för Kissie?

I´m sick. Vem kan falla så mkt för Kissie? Så att man börjar stalka henne. För fan, hon fixar sig i PS till oändlighet, man hade ju inte ens sett vem det var om man träffade henne:S Å verkligen inte Amir heller!
En annan sak är ju kul, hon skrev om hur hon hade haft kille i 2år, men ändå hade hon "kissies new boyfriend"?!
Fy fan alltså. Om nu hon har kille, tänk dig hnm. Få se sin brud vika ut sig på nätet, skriva om en massa dejter hela tiden. Att hon träffar flera killar, osv, osv..


Adam (Krilles dejt) ger svar på tal!

Har fått följande svar av Adam som Krille träffade. Jag skrev ju om att han härmade en viss skådespelare:) HEHE!





Emelie ger svar på tal till Kissie!!

Inlägget tog jag HÄR! Klockan är mycket och jag orkar inte skriva ngt speciellt :P haha. Men ja njöt av de så antar att ni gör detsamma :D:D

Dessie, a h*e 4 sure!

Lite kul att Dessie håller handen på en killes lår på ena bilden och strular med en annan på andra bilden :P HAHA. Dessie, a H*E 4 sure :D


JA, Dessie är singel igen. Dessa inläggen ser vi ju var och varannan dag :) Hon byter ju killar som andra byter strumpor! haha. En liten sl4mpa är vad hon e :)

Blandat inlägg:)

Ser ni på robinson ? Jag gör inte det :) Men ja, läste på Aftonbladet precis om hur någon visade brösten.. Tänkte att någon av er kanske ville se denna bild. Så jag tänkte att jag fick fixa bilden till er :D Så varsågoda:


Sen läste jag också om Charlie Sheen, han är kungen :)


Kissie Sveriges största idiot!

Hur kan man vara så desperat? Det kommer ju inte bli någon operation ändå, alla vet ju det! Men hon skriver ca5 inlägg per dag om det :S Palla tragga något så mycket för att folk ska ge upp och acceptera det bara. Liksom, man orkar ju inte hur mycket som helst, eller hur ? Hon är ju verkligen asdryg! Kul att hon INTE FÅR va med i wipeout heller haha, fast vem blir förvånad? Ingen annan vill ju ha henne så varför skulle de ? :S

Kenza bjuder på sig själv!


Kissie, vem försöker hon lura?!

Ja, alla vet att Kissie har lite mage.. Bara att kolla på omslaget på VR! Men hon önskar ju att hon vore smal, det vet ju vi alla redan om:) Lite cred då hon faktiskt lagt ner lite mer tid på bilden! Men om ni kollar på hennes axlar och ja, allt så ser ni hur ut proportion det är! HAHA, jag höll på att dö när jag såg bilden. Det ser BARA fel ut!

Krillebooi´s hemliga dejt var?!?!

Följande inlägg skrev Krille i sin blogg igår. Han skriver om en person vid namn A som han skulle träffa. Ja ni ser det som jag markerat i texten:D ! Tänkte visa vem denna A är, bra va? Kolla under Krilles inlägg!
-

Detta skrev A (adam) i sin blogg om gårdagen:
(Märk att han KÄMPAR för att vara så lik Chad Michael Murray i sina poser osv osv, HAHA)



Dessie "flippad" på msn #2!

Fick denna bild samt en länk till Michaeals blogg! Skrev om dessie igår hur hon verkligen ville visa hur "poppis" hon är. Då hade hon denna konversation utlagd. Dock inte hela som vi ser nu... Den tjejen som hon skrev med flippade med Dessie ock lotsades vara att mega fan. Ganske kul:D HAHA! Dessie, ägd!

Dessie försöker lura sig själv!

Någon som skriker efter uppmärksamhet :) HAHA, så pinsam. Kissie skriver om hur hennes mail blev hackad, Kenza säger att det skapas en massa hemsidor om henne å killen blabla, sen kommer sist men OCKSÅ minst Dessie och snackar om hur pippis hon är och hur hennes kort blivit "hackat".. Ngn mer som fått sin mail hackad eller ? Dessie´s popularitet sjunker och sjunker men hon försöker lura sig själv att detta ej är fallet!

Ikväll är det chill-i-dill!

Hm, jag vill göra ngt kul me mitt hår. Sen vill jag göra en ny header men ja har ej tagit bilden till den!
Idag är det slappe hemma med Josefin.


Visar vem Kissies Sebastian är!

Det är denna killen som Kissie skriver om i det undre inlägget :) Bara så ni vet!





This day...


Nu skall jag åka ifrån HGB. Går rykten om tacos ikväll? MUMMA..
Men jag är hemma vid halv 7 så det kommer inte hända mkt i bloggen just nu:D Men skriver mer när ja e hemma! Puss på er.

Läsare beskriver sin rädsla för Amir!

Hade fått ett sjukt kul mail från en läsare :) HAHA. Här har ni det:
Jag börjar seriöst bli rädd för Amir. Är det bara jag som tycker att han ser ut som en galen våldtäktsman på varenda bild han tar? Han skulle jag då inte vilja möta i en mörk gränd, även fast han är gay. Get a grip of yourself boy! -
Linneah


Storbloggarnas löner / Blondinbella!


DETTA är Stephanie

Paow gästbloggar!

Paow har gästbloggat och skrivit en massa smaskigheter på Yosefhs blogg. Enjoy:



En arg mor talar ut ang Dessie, samt svar på tal ifrån Dessies syster!

Hade fått dessa bilder skickade till mig igår. Sjukt kul faktiskt! Det är någon mamma som skickat in åsikter om Dessies blogg och hur hon uppfostras till en tidning! Under Dessa bilder finns det en text som Dessies syster skrivit. Hon har alltså gjort "svar på tal" eller vad man kan kalla det:D



"Vettefan alltså. Tidningarna vet ingenting om vårat liv. Jag orkar inte försvara min familj hela jävla tiden. Dessie är ett problem barn okej. Hur mkt ska föräldrar bråka med sina ungar? Dessie är jävlig och hon skiter vad man än säger, ska man slå ungen tills hon inte fattar? En morsa som jobbar skiten av sig för att försörja oss. Vi är 15 och 17 år gamla vi borde kunna betee oss , jag kan men inte Dessie. Hon lever i sitt egna jävla fantasi, hon har ingen aning hur verkligheten ser ut. Tro mig jag har försökt med ungen, vi har gett henne utegångsförbud... U NAME IT. Hon kommer hamna hos soc snart, då är det deras problem." - Dessies syster!

puss på er!

uss på e

And this is me!


This is my brother from another mother!


Dessie knullar rundor..

Oj med tanke på hur mkt hon bryr sig om sin kille så kan man ju gissa vad detta handlar om.. Hon hade väll sex med 2-3 st, osv osv :P Konstigt att hennes besökare sjunker.. NOT!



I love you!

Man kan inte förstå att personer läser ens blogg? Det är helt sjukt.. Ni hälsar på en under fester osv. Det är sjukt! I love you :D

Krillebooi svar till Kissie anklagelser LÄS!

UNDERBART AV krille att lägga upp denna bild. Bara njut. Bilder är självklart på Kissie!



Paow´s finne :D hehe


Kenzas ass! ENJOY!

Kenzas ass! ENJOY:D

This night!

Jag plattar till mitt hår med mössa innan det ska plattas på riktigt :D

Kissie "skäller ut" mindre bloggar, för att inget företag vill ha henne!

Kissie skriver om hur mindre bloggare ljuger för att få gratis saker av företag. Hon är väll antagligen bara avundsjuk på dem för att företag faktiskt vill ge dem saker och synas i deras bloggar. Här skriver hon tex om rahlenfeldt. Antagligen bara massa skit. Kollar ni bilden under så ser ni att han inte har "max 5000läsare om dagen". Han har nämnligen dubbelt så många. kan dock inte förstå hur man kan bli så känd för att man har (hade) en boooii frilla å sa cha cha hela tiden:S menmen, inte jag som bestämmer :D Då hade ju jag vatt kändast såklart!



-
Också ganska kul att kolla på denna bild och se hur Dessie bara sjunker mer och mer.. Hoin var nr2 innan, nu nummer 4! Njuter ni lika mycket som jag?

This day...


Hejsan alla barn! Älskar mina läsare, det ska ni veta:D
Idag är det fredag och jag ska till hbg. Ska inte hända något speciellt, tror jag?
Så snart skall jag packa min LV väska med det som behövs. Sedan systemet för att köpa lite saker, om ifall att liksom?
Sedan måste jag träna lite mage och biceps :) Å ja, sen tar jag tåget 14.50 :P Så ni vet var jag håller hus. Bjuder på en nytagen bild ifrån 12.36 idag :D ENJOY:

Ja, den är INTE så seriös!

Kissies vår stil, en blandning av alla andras:D, SUCKER!

Gillade verkligen Kissies inlägg: "So my style a lá vår!" HAHA. Det var bara FAIL hela skiten :D Blev nästan rörd när jag läste de! Som ni ser har hon tagit med Skorna som dessie snackade om igår, samt halsbandet som Krille snackade om i sin blogg? Fast det är väll inget nytt att kissie tar av ALLA andra och använder i sin blogg? Intr konstigt att hon är stor då hon tar av alla stora och samlar i sin. SUCK!


Dessie, pojkvännens mardröm!

Bara läs detta som Dessie har "sagt" :D
Samtidigt som hon tycker att en kväll styrs av hurvida man är singel eller inte säger hon följande om hu mkt hon bryr sig om förhållanden: - har inte du kille? "HOW THE FUCK CARE" - Dessie

Måste vara kul att vara Dessies kille... NOT! Eller vad tycker ni?


-

Paows svar ang att Dessie saknar henne..

Ja, de största fjortisarna bland bloggeliten har gjort det igen.. Har faktiskt bara väntat på att Paow skulle svara på Dessies böl-inlägg.. Kan de inte bara ringa varandra ? Eller det finns inte mobiler i Storstan? Dessie skulle ju köpa en blackberry ?! JAJA, ville inte att ni skulle undgå hur patetiska dom är.. OM det nu går?


test

Ja, one.com gör aå att jag gråter! Skyll på dem att jag inte kunnat skriva något på hela kvällen! Men jag har saker i utkast så lägger upp lite nu!
EDIT: kan fortfarande ej lägga upp bilder! Kommer att komma en MASSA IMORGON! / Såg att de kommit upp helt plötsligt :S jag blir trött, jaja.. Imorgon är allt som vanligt!

Kissie fake-mail!

Kissie skriver om hur hon fått en massa mail om fikan.. Fick dock ett mail om att det såg konstigt ut, så var ju tvungen att kolla?! Så ja, vad tycker ni ? Jag tror att hon fått en massa mail men bytt rubriker :)


Dessie, pinsamheter!

Ja, dessie.. Lite saker i dessa två bilder jag tycker e pinsamt.
1. Varför håller hon ihop tröjan så att den ska bli tight? Gillar också hur små bröst hon har när hon inte har 5st bhár på sig :) Snutte flickan då :)
-


2. Hur kan någon tycka dessa skor är snygga ? Det kan väll inte vara möjligt att någon tycker dessa är snygga, tkr ni? Ja, jag tycker i alla fall dessa var de fulaste skorna jag sett 2010 :D Så grattis till Dessie som har hittat dem, tack så mycket:D

Blogg.se suger!

Blogg.se suger verkligen. Kan inte lägga upp bilder alls!!!!!!! Så förlåt för det, men ja.. Det är ju faktiskt inte mitt fel :)
De funkar väll snart igen hoppas jag för har ju lite att skriva till er!
Puss sålänge!
KAN EJ LÄGGA UPP NYA INLÄGG!!

Kissies frågestund!

Kissie hade en frågestund igår. Idag svarade hon på en del, vart två stycken som jag gillade mkt! Det var dessa två undre ni ser :) Ni som inte vet så har ju Kenza haft samma sak, att man ska träffa en läsare och fika!? Så det är väll natagligen därför hon med vill ha det nu. Hon har ju aldrig kommit med något eget så ja. Ni blir väll inte förvånade?! Hoppas inte det i alla fall.
Hon skriver ju också att hon tjänar 100000kr i månaden, tror ni det kan vara sant ? Kenza säger ju att hon tjänar runt 150000. Så vad tror ni mina kära läsare? :D



Kissie on the cover!

Kissie pryder Veckorevyns omslag idag! Bilderna är ju helt okej faktiskt men notera hennes mage. HNär hon inte kan redigera dem själv så ser hon helt normal ut, ganska kul! Hon brukar ju säga följande: "om magen viker sig när man sitter ner så är man fet". Så har kissie verkligen så bra självförtroende som hon säger...


Dessie (hjärta) Paow

Dissie skrev ett böl inlägg idag/Inatt om hur hon saknar Paow, ska man skratta eller gråta? Ger dom aldrig upp? SUCK! Har skrivit av mig inom detta ämnet typ hundra gånger. De skriver ju dessa saker om varann hel tiden. Fast det brukar ju vara Paow som dissar i bloggen sen Dessie som ignorerar Paow in the real life! Så vad händer nu?


This day...


Idag är det första "skol"dagen, hoppas ni kan leva er in i min ångest! Fast går ju typ bara i några timmar idag :) Efter det ska ja träna tror jag sedan åka och hälsa på mor och far! Måste verkligen bli seriös nu med mat osv, man blir fuckad i magen efter julen och så.. Riktigt drygt! Men ja, ska snart ta tag i det, nästa vecka kanske :)?!



Kissie "naked"!

Har en bild som Kissie skrev om för ett tag sedan. det var en kille som satt hennes huvud på en naken kvinnokropp. DEN ÄR ALLTSÅ FAKE! (bara så ja inte ka bli anmäld xD) Men här kommer den iaf:


OBS! Detta är alltså inte Kissie utan en fake bild!

Amir "skriker" efter uppmärksamhet! Updaterad!

Är det något som hänt eller börjar han bara bli desperat efter läsare. Vill han bara ha mer uppmärksamhet?

Detta skrevs nyss, vad tror ni?:

Sanningen om Dessies lön!

Dessie säger att hon tjänar 50000kr i månaden på sin blogg. Jonathan som äger domänen vill ha minst 25000 för den. Om dessie nu tjänar 50000kr i månaden är det ju bara att betala för den. Inte mer med det ju?! Eller så är det så att hon inte tjänar nära 50000kr i månaden. Vad tror ni?


Kissie kommer självdö inom snar framtid!

Man får ju hoppas att hon inte är såhär trög. Då kommer hon ju självdö sen när hennes blogg är "ute" och hon bor ensam. Då har hon ju inte råd att köpa mat och hon kommer vara helt utstött! Ja, hon kommer ju faktiskt att självdö! Tror ni inte ?

Kissie, Då och Nu!?


paow säger ifrån.

falsksanning on the way down?
paow skriver att hon inte alls har mailat falsksanning utan att de fejkat mailet pga av att de inte har något bättre att skriva om.
sant el falskt-vem vet.


Dessie goes mad!

Läste precis på http://desireenilsson.blogg.se/ att hon nu märkt att hon inte har kvar sina domäner. Det pinsamma är att hon FORTFARANDE tror att hon kan anmäla någon för detta. Så patetiskt, men hon är ju så blåst att hon inte förstår bättre… Det är ju såklart den som köpt domännamnet som äger adressen. Hon äger ju inte den bara för att hon kallar sig för Dessie?! Blåste blondin.. Din mor kan INTE vara stolt :) HAHA! Men men, skall bli kul och se hur allt artar sig :D Ha en underbar kväll alla som läser detta!


Your worst nightmare!

Lev er in i tanken att detta är det första du ser när du vaknar på morgonen. Stämmer inte detta in på era tankar också: your worst nightmare. Ja, ni kommer antagligen inte våga vakna imorgon.. Så förlåt :)



Kissie mobbas på nätet!

Tack till DENNA läsare för bilderna! Detta är allts en grupp på facebook som heter "Tack vare Ed Hardy så känner jag igen idioter" ! Läs kommentarerna som diverse personer skrivit.
Finns inte så mkt mer att säga än att det är underbart att Kissie inte bara är hatad i Sverige, utan utomlands också!
-



Bloglovin!

Adda mig på bloglovin vettja :D Finns ju en knapp i menyn ;D

Kissies bröstförstoring..

Mina kära läsare, tror ni detta kommer att ske eller det är bara skitsnack som vanligt? Jag tror ju personligen verkligen inte att detta kommer att ske. Men man vet ju aldrig.. Hon skriver ju att hon har skaffat kille också, in my ass att hon gjort de ?! Eller hon träffar fortfarande sitt "ex" som jag skrev om för ett tag sedan. Ja, som sagt.. Man vet aldrig vad som är sant eller inte då man snackar om dessa bloggare. Man ska mer ta allt de säger med en nypa salt!



Kissie PS fail #1000!

Jag har snackat om detta tusen gånger nu som ni ser i rubriken :) Så låter DENNA läsaren ta över inlägget:

sen när blev det möjligt att en människas lår är smalare än vaden? Varenda människa ser kan ju se att hon har skurit bort i princip halva låret. Ännu en gång har kissie visat sina utmärkta PS talanger :)


Tack för mailet!, DENNA läsaren skickade in en bild också om annat fail!

Party on a tisdag!

så vet ej vadsom hänt nu under kvällen... Drog på förfest för min flicka festade, hos JULIA :D JESPER BANGADE JU! Så kommer ej skriva mer skvaller ikväll, bara så ni vet.. ÅHUS blir det på tor :D bara så mor å far vet! Ni läser ju detta. jag har ju den största bloggen i skåne :D PEACE
OBS. DENNA pers e gay!

Ps. Jesper kom sen ;D Ds.

Dessie.se/Dessies.se ÖVERTAGET!!!!! OBS LÄS DETTA!!!

Jag kan inte beskriva med ord denna känslan som jag har nu! HELT sinnes! Jag har skrivit om detta innan då hon skrev om att hon ville att den som ägde domänen hörde av sig! GÅR NI IN PÅ DESSIE.SE / DESSIES.SE MÖTS NI NU AV DETTA, OCH JA JAG HAR LAGT ETT BUD! LÄS OCH NJUT AV DET HELA:










Dissie vill också ha hund nu!

wow, dessie vill också ha en hund nu.. förvånad man blir? 'not! Dessie kan ju inte ens ta ansvar för sig själv? Då borde man kanske hitta rätt i sitt egna liv innan man skaffar ett djur. Stackars hunden annars.. Så svaret på hennes fråga blir: VERKLIGEN INTE!!!!!!!


This day..

Idag har det vatt slappt. Gick upp i tid för en kompis skulle  iväg till ngt place som ja inte kan stava till :D hehe! Efter detta va de mat sen träning. Om ngn försöker få tag på mig så ska ni veta att den är död och jg tog inte ens med den. SJUKT skönt att slippa skiten :) Annars idag så skall jag kanske till åhus en stund, men får se hur ja gör.. Antagligen drar jag dit om inte s¨gör ja de på tor! Så ni kommer inte kunna ringa mig på typ 24h, bra va ? Jag njuter i alla fall! :D Men nu ska ja kolla min mail å lite andra bloggar sen skriver ja igen! PUSSHAJ!

Dessie, lägg ner din blåsta blondin.

Jo det hade ja varit mycket skillnad om hon åkt dit? Hon skriver ju bara i sin blogg var 3e dag ändå? Och då köttar hon med plagiat å skit som andra redan skrivit.. Snälla, när du härmar ngt som skrevs för 2dagarsedan behöver man inte skriva samma sak? Man märker ju att hon inte har något tt skriva om, så varför ha kvar bloggen. Ja okej, hon är en BLÅST fjortis som tror hon kan leva på bloggen tills hon e 70.. Men kan man ens va så trög som hon?!
TYDLIGEN:(


its all about ME!


Ja gokväll! Idag har det varit en ganska lung dag faktiskt. Hade behövt sova MÅNGA timmar till.... Men nej, ja tvingade mig sj att gå upp! Skulle ju träna :) Men ute va de snöstorm å skit, men ja. Det blev träning ändå! Annars har jag pluggat å ätit max. Alltså inte gjort mkt alls. lr ja, jag har köpt ett var evisu byxor med :D
Ja, nu kollar ja på simpsons å slappar efter maten :)

The Amir and Paow drama goes on!

Skrev i DETTA inlägget innan idag om hur det bara var att vänta på Amirs svar. Man behövde inte vänta så länge.. Här under har ni hans svar till Paow ang det hela:


Dessie har blivit slapp!

Fick denna bild på mail innan idag! Det är som ni ser Dessie på nyår. Kolla det inringade, snyggt.. Eller vad tkr ni ? haha, lite slapphudad eller XD


Poaw berättar hemligheter om Amir och Kissie!

Paow öppnar sig igen efter att Paow och Amir hoppat på henne i sina bloggar. Hon berättar en massa kul så jag har gjort streck under de sakerna så ni kan se det lätt. Gillar mest att hon säger att Kissies pappa är busschaffis, Kissie brukar ju säga att de INTE är low-class.. Alla vet ju dock att de är det :) Sedan en annan sak som är kul de e hur Amir alltid e så hemlighetsfull om hur de kan köpa på systemet, det är antagligen Rosanna som köper ut. Så nu vet vu ju varför de blev "bästisar" med henne.. SUCK! Ja, vi kommer väll få se ngt i Kissies och Amirs bloggar nu!


Paow ang Amir/Kissies hundbabbel, samt Amirs svar!

Paow har reagerat om hela debatten ang Kissies och Amirs hundsnack. Har redan skrivit om det hela ett x antal gånger idag! Så kan passa på att skriva god natt istället och låta er läsa hennes inlägg samt Amirs svar till det hela! ENJOY!

Paows:



Amirs svar:

Kissie dissar amir #2!

Skrev det understa inlägget innan, detta är alltså en update om det hela :D
Amir skrev ju innan som jag visade i DETTA inlägg att han och Kissie skulle köpa ihop. Medan Kissie bara nämnde sig själv! Amir har nu lagt upp detta istället, så man kan ju anta att jag hade rätt i det hela :D hihi! Innan snackade han om "VI" medan han nu talar om "JAG"! ByeBye!



-

(Klicka så skickas ni till det)

Krillebooi emot Amir!

Här nedan har ni Amirs inlägg om Posh och Jordan. Hon snackar om hur detta inte är ett ideal längre, att det är bra osv. Under hans inlägg ser nu hur Krillebooi skriver om samma sak fast han tycker något helt annat. Han och Amir är ju inte vänner direkt och de bruka pika ett och annat till varann i bloggarna! Sen får de ju mer läsare då kanske skvaller/diss bloggar skriver om det hela. Detta är ju såklart inget så speciellt bara något som jag ville visa er :) Kan ju inte låta er missa något, eller hur?
Amirs inlägg:

Rahlendeldts inlägg:


Kissie dissar Amir!?

Detta är ganska roligt också :) Amir skriver om hur han och Kissie ska köpa varsin hund, medan Kissie skriver om hur HON ska vill ha en av två hundar men vet inte om de finns kvar.. Lite olika uppfattning där eller dissar hon honom?Läser man Amirs så verkar de som sagt som om de är planerat sedan länge ;D



Nu har ni fått en massa småinlägg :D ENJOY!

Kissie naturligt brunette!

Jag tycker mig se en utväxt på den bilden? Hon säger att hon är naturligt blond men var brunette när hon var liten och har utväxt på denna bild? Eller?


Kissie PS fail #999!

Ja Kissie är igång igen, denna bilden är dock ifrån igår men jag har inte haft tid att lägga upp den! Har ju skrivit om dessa bilder tusen ggr så finns inte så mycket mer att säga. Ingen ser ut så mellan benen, hoppas jag i alla fall!


This day..

Ut på isen och leka idag! Bara så ni vet var jag e.. Efter detta skall jag träffa en annan kompis och leka är det tänkt :) Nu äts det mackor och ångesten har börjat komma för tt skolan skall börja igen. SNYFT eller vad fjortisarna hade skrivit! xD / JOEL

Natacha Peyre vs Kissie..

Kissie och Natacha Peyre är ju inte vänner direkt, det vet vu ju redan? Denna undre bilden finns på HENNES BLOGG! Sedan har Kissie lagt upp samma sak som hon gjort också, om ni tittar på de understa bilderna.. fast ja, ni ser ju själva och vet ju om hur det är mellan dem.. Så jag behöver väll inte skriva något om det, eller? Gillar dock detta med UWO :D HAHAHAHA! Puss på er :D



Tips? Lördag :D

Finns INGET kul att skriva om de andra stornissarna! ELLER? ni kan ju skriva en liten rad då ? Nu sitter alla och chillar å dricker litta! Det är ju lördag ?! Men jag kollar en runda till sen, så kom ni igen att tipsa om de finns ngt :)
PUSSHAJ!

Kissies "hemliga blogg"!

Ja, jag vet inte om någon tror på att det verkligen finns en annan blogg!? Det kanske det finns, det snackas ju om DENNA blogg tex. Det är ju dock inte den som hon snackar om då där inte finns ngt! Hon vill bara att det ska snackas om hennes blogg osv. Att det skulle finnas nakna bilder osv. Nej det är inget ni ska tro på! Nu ska jag in till stan och äta food! Så ja.. Skulle bara säga detta till er så ni inte letar efter bröstbilder på skandal-bruden! Puss å kram vi syns på stan?


FAKE

Kissies kille!

Ja som alla säkert redan vet är detta Kissies kille :D Tänkte bara om ngn missat det!? De ha ju varit ihop innan och är det nu igen!


Nu skall det simmas så kmr tbx om några timmar!

Är Dessie är en slampa!?

Om det är någon av de kända fjortisarna som har en hor-stämpel så är det ju Dessie, tycker ni inte ? Vet hon inte om det själv? Sen så säger hon också att hon inte betalar för sex... Tror hon menar att hon inte tar betalt.. Så ja, hon har kanske rätt där, då får man ju kalla henne en slampa då?! Det borde vara det rätta ordet :)

Kissie - "Årets Billigaste!"

Kissie dissar Paow idag! Är inte Paow typ hennes idol? Man kan ju tro det, hon köper ju och gör samma saker som henne hela tiden. Hon är antagligen bara bitter för att hon inte gjorde det billiga klippet :D Snart blir väll Kissie dissad i Paow's blogg, eller vad tror ni ?


-
Ja här är orginalbilden:

Dagen by F.W.Y.


Gårdagen var riktigt kul! Tack Fredde och Emelie :)
Idag är det KOMA. Blev riktigt hårt igår och de blir man straffad för idag! Lägger upp bilder sen när de finns på datorn :) Har inte kraft nog att fixa det nu, hehe.. NU ska jag och Josefin kolla på film, ja trailern har ni nedan. Ger betyg sedan! Först ska vi äta på donken, jag håller ju på att dö?! Men men, ni ska ja dra te donken sen bia.. Hade bäst mina älsklingar, det är för er skull jag skriver :)


Kissie härmar Foki!

Hon skriver om hur alla kommer härma nu när hon köpt denna hår-sak! Dock så finns det redan andra storbloggare som visat upp detta i bloggen. Foki bland annat!


Kissies nyårs-fail #2!

Om ni läser det understa inlägget som Kissie skrivit så ser ni att hon hittat efterfesten, blablabla.. Men idag skrev hon om hennes nyårsfest och ja, hon skulle ej på efterfest. Hon var väll antagligen inte bjuden.. Varken på hemma fest eller efterfest :P När ska man börja tycka synd om henne? HAHA!!?


-

Kissie alá dubbelmoral!

Tack till Robbo för mailet!
Kissie dissar idre och säger att folk bara åker dit som ej har råd med Åre. Men nu så snackar hon om hur underbart det hela var.. Kissie hjärta Dubbelmoral !Kan det vara så att hon dissade det bara för att Dessie skulle dit, haha. Så värdelös!



RSS 2.0