Kissie in magaluf!

Ganska kul när man ser en massa bilder på kissies blogg.. Ja, när jag själv har träffat folket hon umgås med :) Denna killen är tex också en sådan kille som säljer biljetter och skall dra folk till klubben han jobbar för (grabbara grus)! Fast han är iof sjukt trevlig, som alla biljettförsäljare måste vara!

Amirs borttagna inlägg!


Inlägget som han raderade var ett där han skrivit om den pinsamma bruden som skriver massa skit om hnm. Han hade då lagt upp dessa bilder å skrivit typ: "ja, och du säger att jag använder ps, du retuscherar ju bort dina ärr på alla bilder!"

Amir, "han har sex med 94or"!

Amir reagerade lite på en bild som en tjej lagt ut på sin blogg.. Ja, detta vart vad han tyckte:

På den ovanstående bilden är det brunetten till höger som lagt ut bilden! Hon har gjort ett försvars-inlägg till amir. Ja ni kan läsa hennes inlägg här:

Blondinbellas pik till Kenza


kisse, orginal vs retuschbild!

Oeginal:

retusch:

ser ni vad hon fixat med, mage och haka osv..?

Dessies linne

Dessie hade skrivit om ett linne som hon inte ens kom ihåg att hon köpt..
Hennes syster skrev dock ngt till henne sedan på facebook, ni ser det under hennes inlägg:

Det var alltså inte dessies linne utan hennes syrras:D haha, fail på de :D


Kissies magalufkompis!

Kissie skall ju åka till magaluf snart. Hon skrev också om en kompis som hon skulle träffa där! Antar att många undrar vem denna damen är och vad hon jobbar med... När jag var på magaluf så träffade jag denna tjejen säkert 7ggr, så jag vet alltså vad hon jobbar med! Hon säljer biljetter och försöker dra så mycket folk som möjligt till Grabbarna grus, som ligger på den stranden där bilden är tagen! Hon går alltså runt på dagarna och försöker locka folk till klubben!


J+J


Jackie talar ut om bobby och kissie på gotland

Enligt kissie så var hon ju på Gotland för lite vila och komma bort ifrån stockholm! Jackie säger dock något annat, vad tror ni mina små läsare?

OVANLIGT?

Det roliga är att det alltid är helt sjukt kass väder när man e ledig.. Sedan om man hade jobbat idag så hade man varit ledig ändå pågrund av det dåliga vädret. ovanligt, hahaha! Det är så sjukt tydligt att vädergudarna hatar en så fruktansvärt mycket!

Paow forts ang vem hon hade sex med

Paow fortsätter att leka med tanken om vem hon skulle ha haft sex med:

Kissie: "hon hade sex med en annan på fångarna på fortet"


kollar ni det jag har markerat så kommer ni fatta allt :) Kissie vill att alla ska fundera vem det kan vara hon menar! Vissa har skrivit och trott att det var paow, paow reagerade på följande sätt:

Trevlig helg!

Yes, idag har jag jobbat hela dagen! Nu har jag ätit min favoriträtt:) Nu skall jag klä på mig snabbt som fanken sen skall jag ta en buss till kristianstad. Vill verkligen va hemma idag men ja... Hörs imorgon, trevlig helg!

Kissie fast för rattfylla

Ganska sjukt att det kissie menar i sin blogg är att hon kört packad! Rosanna skrev följande i sin blogg:
.
Rosanna: "Hon körde moppe utan hjälm med 1,5 promille i blodet... Grov böter, fett synd haha"

Morgonstund har guld i mun..

Kul att denna tjejen har tagit mitt rum så man fick sova på en madrass inatt. Sedan att efter att an sovit i ca 4h vaknar och skall gå upp. Sen när man tänker att man ska vila i soffan innan jobbet kommer hon med "PIPPPIII"! Nej nu sprang hon iväg så ska lägga mig en stund nu, jobbet börjar kl 11!

Paow tkr till and Nelly.

Igår så skrevs det i bloggen om skorna på nellt.com! Paow har skrivit ut om det hela, Hon tkr att de ska få göra som de vill osvosv, ganska väntat att hon skulle tycka så :)

Storbloggarna på nelly.com

Inte så oväntat att tre storbloggare ligger i topp3 på nelly.com. Många skriver om sitt missnöje ang detta, de tycker att bloggarna redan tjänar så mkt och inte behöver presentkorten som ligger i potten!

Natacha Peyre i intervju:


Isabelle Strömberg


Tänkte bara säga en sak om denna bloggaren.
Ni vet Jonatan Wiik, ja han som äger dessies domäner och som tex Tyra bråkat med! Han äger öven denna tjejens. Han har hjälpt en handfull tjejer som han tycker ser bra ut. Nu har alltså ännu en av hans "barn" kommit upp sig på blogglistan.

Kissie vs Isabelle


Kissies bror peter fyllde ju 18 för någon dag sedan. Isabelle som nu ligger på top10 listan bland de största bloggarna skickade grattis till hnm på facebook! Kissie gillade dock inte detta, hon kommenterar det hela och det eskalerar till lite bråk!

En läsare skickade in denna printscreen :


VARNING FÖR KISSIE!!!!!



Alltså det är inte ofta jag blir sur för sker jag läser på hennes skitblogg. Man vet ju hur pantad hon är så ja, man får ju ha överseende! Men detta inlägget är verkligen sjukt! Har man sveriges andra största bllogg (efter kenza) så får man fan ta lite ansvar. Om man borstar tänderna med salt så tar man bort emaljen (det du bleker på tänder) Det är emaljen som skyddar dina tänder också. Du får alltså frätskador på dina tänder av salt, som sandpapper. Du hade väll inte borstat dina tänder med sandpapper? NEJ just det. Kissie du är fan dum i huvudet.

Baby Senorita hjärta Hugo Rosas

Baby Senorita har nu talat ut om hur läget är mellan henne och Hugo. Paow har ju som sagt skrivit om hur BS har mailat och raggat på hugo. Men ja, nu lättar hon alltså på hjärtat:)

En intressant artikel!

Denna artikel föll mig i smaken, har själv kalasat ganska mycket under tennisveckan så man förstår lite vad hon menar! Min kära morfar bor i båstad så ja, det händer ju att man är där annars också :) Läs hela HÄR!


Paow and Dessie

Paow och Dessie har glidit ifrån varann som man kan se om man läser deras bloggar! Paow tycker kortfattat att dessie är en liten fjortis och att paow har mognat:D
Detta har Paow skrivit:

Krillebooi har nakenbilder på Hugo Rosas.

Kollade in Krilleboois blogg!
Min fråga till er, mina läsare: HUR HAR HAN FÅTT TAG PÅ DENNA BILDEN??

Kissie "drack inget"??!!

Kissie skrev ett inlägg om hur hon inte hade druckit osvosv. Vi har ju sett bilder på Hugo Rosas blogg där hon har dricka i handen.. Denna bilden (här nedan ifrån hennes inlägg) så ser de ju ut som om hon dricker ngt.. Kan ju vara cola, vad vet jag :)
VAD TROR NI?


Gårdagen!

Yes det är ju Kristianstad(s?)dagarna nu. Så det kalasades en del igår! Slutade jobbet vid fem, tog bussen tjugo över fem... STRESS! Förfesten spenderades hos sara, det var trevligt. Snackade en masssa skit åt en halv pizza och ja drack lite gott :) Resterande kvällen e inget att tala om, allt spårar ut som vanligt.. Här har ni några bilder som jag blivit taggad på via faceb!


Kissie anklagar stalker!

Kissie brukar ju lägga upp skit om andra. Idag vart det dags igen!! Hon skriver om en kille som hon säger stalkar alla hon känner osvosv! Han umgås också med Dessie såg ja på hans blogg... Här under har ni kissies inlägg samt killens svar på tal!

killens blogg: http://stockholmsdaniel.blogg.se/

nevnarien driver med kissie


nevnarien.se drev lite med kissie för ngn dag sedan, hon retuscherade sina bilder såsom kissie gör :)! Det ser ju verkligen helt sjukt ut när man fixar med sina bilder så myket.. Fast de vet väll alla :)

OnePiece

HAHA, ja köpte en sådan precis. NAJS, kmr leva i den :D:D

FACELOOOOOKIE!


Dessie tkr till ang kissies låt!

Detta tyckte dessie alltså om kissies låt, hon har också gjort en parodi på den:


Kissies RADERADE inlägg!

''Imorgon ska jag ha mitt andra möte med MTV, fast via skype haha! Min manager – jag – en hemlig person som ska vara med i programet – + en till ska sitta och prata med dom som är borta i London tror jag det var.. Spännande! Och det roliga är att verkligen min engelska är bäst mellan mig och min manager haha!

Jag tycker verkligen det är jättespännande det här med MTV eftersom programet ska visas i över 29 olika länder..! Ballt va?! Så hoppas det går bra, men det tror jag..

Satt sist och pratade med en tjej från MTV-london och hon satt och läste min blogg under tiden. Hon var verkligen fashinerad över mitt liv och hur stort allting är här i Sverige. För det är det verkligen! Men det blir roligt att få sträcka på benen lite och röra mig utanför Sverige.. *uuuuh*''

Alex Schulman hissar/dissar Kissie

Alex Schulman är en av de bloggare som lyckades nå toppen genom att provocera. Han precis som blondinbella slutade med detta för att gå vidare och bli av med den "stämpeln". Nu driver han en webbshow som heter ”The Schulman show”, har en egen spalt i Aftonbladet och ska vara programledare för Paradise Hotel år 2010.

I denna veckans ”Alex Schulmans fem skönaste” kom Kissie tvåa :

”Sveriges största bloggare släpper en singel. Avsikten är att skapa årets sommarplåga. Jag har lyssnat på låten och den är naturligtvis extraordinärt dålig men man måste ändå ge genne respekt för att hon gör det. Hon verkar driven, den här unga tjejen. Nu krävs det bara några kloka år och en vacker dag vet hon vad hon ska använda energin till och då kan det bli riktigt bra.”


Holland!

Hörna innan, frispark innan, nej vi skiter i det tänker domaren..
Vad ska man säga, domaren ville vinna VM och tråkigt att han och jag inte höll på samma lag..

Kissie på berns recenserad!

http://schlaijna.blogg.se har recenserat kissie på berns!
Tyckte om den så mkt att ja lägger ut de hela, hoppas det är okej :)

Kissie på berns

Kissie "sjöng" på Berns som ni säkert vet!
För er som ej sett de kan kolla här: (stel som en pinne e hon med)

Hejsan alla nördar :)

Har inte bloggat på två dagar, ojsan:D
Har inte ens varit inne på internet dessa dagar, har spenderat min tid ihop me vänner (tanten hon jobba lör och svek alltså då!).
På strand, i dimma ja överallt och ingenstans:D Inga bilder ifrån dessa dagar finns, bara de minnen som skapats med hjälp av alkoholens inverkan! Det har varit underbart, ikväll är det vm-final och den skall ses hemma. Orkar ej ta mig någonstans :)
Jobb imorgon sen 7dagar framåt, kul ?
-Nej!

Krillebooi dissad?!

Krille försvarade sig emot vad paows stalker hade anklagat hnm för:

Såklart kom det ännu ett svar på tal ifrån paows stalker:

Kissie hemma..

Kissie börjar med att provocera och dissa "alla" andra bloggare nu när hon kommit hem. Tänk vad jobbigt att hela tiden känna ett sådant behov. Liksom behöva skriva sådant för att inte visa den mesiga tönten hon är egentligen!

Kissies singel success - hela låten!



Storbloggarnas fusk!

Det snackas ju mycket om fusket krilleboi sysslar med och surfade runt massa
och hittade en artikel om just detta. I denna artikel så beskrivs det hur stor
bloggarna tar kontakt med varandra och ombeds lägga in varandras
statestik-koder till bloggportalen och på så vis få varandra att växa
på bloggportalen och därmed få mer statistik på bloggen och när
bloggen skjuter i höjden så kommer ju ännu fler nyfikna läsare..!!

Och det är just de ja tror vissa storbloggare gör när det går dåligt med
bloggandet. Jag vet inte själv om detta funkar och tänker inte prova då
heller eftersom jag vet hur mycket fusk och skitsnack de går uppe på
toppen.

Jag har alltså inget bevis att detta försigår med jag kan tänka mig att detta
är fullt möjligt då det är relativt enkelt och simpelt..


Kenza & paow plåtning

Både kenza & paow har skrivit om att dom skall plåtas idag. inte vad de är för plåtning eller med vem.

paow la sedan upp dessa bilderna på sin blogg:
& visst är de kenza som är med på bilden.




Kolla sedan kenzas:
där får man bekräftat att de är hon om man nu var osäker från början.

Här har även paows vän bekräftat att de är kenza & även Anna Hibbs



Anna:




Paow, har du inga fans?

Kissie har också lagt ut lite bråkinlägg idag! Det var hon som skrev före paow.. Fast tyckte inte Kissies var roligt alls, ni kanske tkr de:

Kissie *SNAAAAP!

Att paow driver med Kissie har man länge fattat utifrån hennes blogg! Hon driver allt som oftast om henne osvosv. Dagens var ganska listig:

krillebooi fuskar med sin statistik!


Paris säger att krillebooi fuskar med sin statistik.. Det går ju runt att även DennisM gör det, menmen.. Man kan ju faktiskt aldrig veta vad som är sant eller ej..

Kissies singel success - smakprov


Vad tycker ni?

Jonatan Wiik vs Josef!

Josef och Jonatan bråkar lite på facebook :)

Sanningen bakom DennisM

www.nattstad.se/doski talar ut ang DennisM:
''Jag och dennis hade gemensamma vänner, bla Hakar, hans "barndomsvän", redan i 7-8an visste alla att dennis va bög, Han blev avstängd från skolan i en vecka pga att han ville duscha i tjejernas omklädningsrum efter gympan haha, han förnekade hela tiden men ALLA visste att han va bög. Han var DRAMAQUEEN på HÖG NIVÅ! Han var känd som "Dennis Dramaqueenen",han hade så jäkla dåligt självförtroende att han hacka ner på andra, han sårade andra genom och kalla de för fula, tjocka, osv.. Han lärde känna HakarB via sin barndomsvän Hakar, han gick gymnasiet i Skövde (även jag gjorde det) vi pendlade varje dag och han var sååå mobbad, ingen pratade med honom, ingen kollade åt hans håll, varken i skolan eller ute allmänt en kväll när han kom hem från GBG,hoppade ett gäng på honom och hans lilla hund och skulle slå honom pga hans blogg och hans läggning, han sprang därifrån för livet, det var så tragiskt att dt såg roligt ut hahahah. Han började plugga i Skövde för han var så mobbad med dålig sjförtroende och ville "komma bort" från "lilla Falköping", Skövde är bara 16 minuter bort med tåg hahaa. Dennis vill bli advokat, det har vart hans dröm sen jag lärde känna honom för ca 5 år sen han gick ut från gymnasiet med ca 18.5 P. (väldigt impad blev jaag!!!) Han har själv sagt till en av våra gemesamma vänner (då vi bott i samma håla och umgåtts så har vi än idag gemensamma vänner) att han umgås med Kissie och alla de "storbloggarna" bara för att få fler besökare o bli mer känd. Sen snackar han skit om ALLA sina vänner, han har fortfrande så jäkla dåligt självförtroende att han trackar ner på andra och snackar mkt skit, han tjänar inte "woow" på sin blogg, max 20tusen sa en källa till mig som dennis berättat för

jag vill såå gärna avslöja namnet på "våra gemensamma vänner" men alla jag frågat har velat vara anonyma för de är bra vänner än idag med honom''.


Ut med er!

Palla skriva ngt kul i bloggen hela tiden! Ut och ha kul med er, det är lördag :)

Kissie retuschfail på sin bror!

Kissie la upp en bild på sin bror i sin blogg!
Som ni ser har hon retuscherat hans näsa.. HAHA, fail! Alla vet ju att hon kapar sin egna kropp, men sin brors? Undra om han bad henne göra det lr om hon bara gjorde det av gammal vana?

Jobb!

Jobbat, tränat och nu skall jag grilla!
PEACE!

Kissies "egna klubb"

Hade fått ett mail ang klubben V.I.P som kissie säger att hon äger. Fast hon skriver ju inte ett ords sanning i sin blogg så man har ju fattat att det inte är sant! Men fick i alla fall ett mail som stärker detta:

Hej!Jag bor i Uppsala och har varit på VIP ettt par gånger. Stället har bytt namn och ägare tusentals gånger, och nu sedan det blev VIP har det hyrts ut lite random till de som vill, oftast riktiga floppkvällar med usla dj’s som har 10 låtar på lager. Ofta har dom dansband för äldre på övervåningen och delar upp stället, helt världelöst.Dom har absolut inte startat något som har med VIP att göra, förmodligen bara hyrt lokalen för att de behövs mer folk till detta usla ställe…Alla över 20 iallafall går till BJ elelr saluhallen, KALAS som kissie hängt på och VIP är typ sista utvägen om man e under 20…

VIP går ju i konkurs om mindre än 1 månad. Folk går bara dit för att på onsdagar har de 25 kronor på all alkohol. Så VIP försöker nog göra allt dom kan för att samla ihop så mycket pengar kan för att inte ha för höga skulder.



Fishing day!

1kg food!
Lördagens fångst :)

Kissie på ROSE!

Här kommer tre mingelbilder ifrån gårdagen då Kissie var på ROSE!
Tagna ifrån finest som ni säkert kan se :D

Anagina tycker och tänker:

Anagina har synts till i både amirs, kissies och paows bloggar den senaste tiden. Nu dissar hon alla storbloggare, förutom Kenza och BlondinBella. Ja n kan ju läsa själva:

Amir at facebook


Amirs granne gillar inte bögar tydligen :P

döende

jag e typ döende! Har aldrig vatt såhär sliten innan, SICK!

RSS 2.0