hm.. (update)



-
Av detta inlägget verkade det som att många tog illa upp? Herregud, ja förlåt för att jag använde mig av de ordet.. Kan ni släppa det nu? Vissa förstår ju att jag inte menar ont, jävla tur det i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: Stellans

Sv: HAHA sjuukt bra ju joel ;) du är rimm mästare!

2009-12-21 @ 22:19:10
URL: http://stellans.devote.se
Postat av: Elin

Måste väl erkänna att det kanske är fel ordval men det är som inget som folk dör av herregud! Svenska ungdommars ordval är såpass som det är och vi kanske har valt fel ord! Men även fast jag har sagt: Men min dator är cp i närheten av folk som har ADHD tar dem inte illa upp (tydligen så tar alla som har typiska "liknande" sjukdommar illa upp!) Nejmen, herregud vi människor har fel ordval och folk tar för illa upp! Skapa balans mänskligheten :)



Ers Höga Elin har talat!

2009-12-22 @ 10:23:54
Postat av: Anonym

Elin!

hmm kan det bero på att DAMP och cerebral pares är helt två olika diagnoser då??

Har själv en son med cerebral pares och ja självklart känns det när folk runt om kring säger cp till allt och alla! Och jag kommer alltid att säga ifrån - varje gång jag hör det så ifrågasätter jag varför du/den säger just så och inte jävla skit data!!

2009-12-22 @ 12:10:09
Postat av: Anonym

nej joel, det är inte fel på deras "statestik" (stavas statistik, f.ö.) utan det är den här sidan som helt enkelt inte är intressant. jag förstår inte hur du pallar gnälla på bloggerskorna när du inte är något annat än en "manlig" variant av dem. skillnaden är att de faktiskt tjänar pengar. du räcker ut tungan som en fjortis på dina bilder, du ser ut som en douche i ditt hår & dina tatueringar är ju skrattretande. du ser ut som en förvuxen bebis. känns som du inte är i riktigt rätt position för att gnälla på andra.

2009-12-22 @ 12:31:23
Postat av: joel

Alltså - så här e de! Om jag är brun i skinnet ger det mig rätt att kalla mig och mina gelikar rätt att kalla oss negrer. Om jag har en sydeuropeisk bakgrund och lite lättare brunhylt i skinnet ger det mig rätt att kalla mig och mina gelikar blatte. Så funkar det i diagnosvärlden också. Så har man ingen diagnos och är har ett anglosaxiskt ursprung ska man akta sig för att fälla kommentarer om ursprung eller diagnos. Ett inlägg från modern.

2009-12-22 @ 19:23:32
URL: http://fuckwithyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0