Dessie "dubbelmoralens prinsessa" !

Ja som vanligt vet denna flickan verken ut eller in.. Först dissar hon Gina, men handlar där alltid ändå! Sen springer hon hem, gör en dissa-lista. Dissar Din sko, men köper där själv och lägger upp som dagens outfit efteråt?! Dubbelmoralens prinsessa!
Dessie.se

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hon e ju dum i huvudet, hon härmat ju kenza till tusen hon va ju först!!!!!!

2009-11-17 @ 22:42:45
Postat av: Elin

Får jag säga en sak? Ingen härmar någon alls! Blir så irriterad när folk säger att man ens härmar en! Handlar det om ett klädesplagg så får man insperation för att det är snyggt! Inte p.g.a. att kissie, dessie, pissie SAMMA SAK och Kenza har köpt dem? Ingen är först och det tycker jag ni alla ska lära er. Foki får insperation från japan = hon var inte först MEN hon fick insperation av japanerna.

Kenza såg skorna på Din sko = Att hon tyckte dem var snygga och ville ha dem = att hon lägger ut det på bloggen så att hennes bloggläsare ska få insperation av hennes stil!



Det är däremot skillnad om man handlar precis likadana kläder! Då härmar man någon! Jag får insperation från mina vänner men jag härmar inte! Att man härmar så har man precis likadana kläder från topp till tå t-t-t-t-t....



Men ska inte klandra henne det är rätt så coola skor.(själv hatar jag skor) Alla bloggare var rädda för att handla dem förr för att dem var så "emoaktiga". Måste säga att dem har en lite rockig kanske närmare "smyggothic" look. Men det är inget fel att köpa dem för det?

Dessie försvarade med att hon köpte samma skor fast dem räckte högre upp.. Lilla Dessie det är samma modell med lite extra sko!



2009-11-18 @ 07:39:12
URL: http://elingrenholm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker bara att alla ska låta folk leva sitt eget liv, dessie, kissie, whatever ! de finns så många som slutar på ''ie'' nu får tiden. men iallafall, dom provocerar och det gör dom för att få läsare och för att dom gillar att folk blir arg när dom läser. hallåå de är det som är meningen ju. att folk aldrig fattar.. folk är bara avundsjuka för att dom inte har lyckats göra något kul med sitt liv..

2009-11-18 @ 13:29:41
URL: http://eknina.bloggspace.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0