Vem är vem? Kissie=Dessie eller vise versa?

Ser ni likheten ? Bara det att Kissie hade sin långt före Dessie. Konstigt dock, verken kissie eller dessie köper ju saker i sånna "fattiga" affärer...
-


Kommentarer
Postat av: Elin

Kan nästan garantera att det där är billig fuskpäls från någon vanlig affär eller något... men vänta! Det gör dem till dubbelmoraler! Oj, oj! Dem hatar fuskpäls för det är så fuuuult!!(?) Man ska ha äkta för flera tusen kronor! Haha låt mig få den äran att säga: DET ÄR INGET FEL ATT KÖPA I DEM "DÖDLIGAS" AFFÄRER ELLER VANLIG FUSKPÄLS! So what om det är märket Chanel, Canada fucking goose, H&M eller fusk/äkta päls! In the end it's only cloths! Hoppas dem bleks bort av sitt egna blekningsmedel! Orkar inte med sådana som dem!!!



Blir så arg så att jag sprängs!

2009-11-12 @ 20:03:08
Postat av: Elisabeth den bästa :D<3

alltså HAHA, min kusin har en exakt likadan tröja, och den är köpt på HM. Gå gärna in och kolla själva, länken kommer här: www.emiiillys.blogg.se och bläddra ner så ser du en exakt likadan pälsväst eller vad man ska kalla det för ngt. Det är bara patetiskt att hon tror man är så dum i huvet och tror att hon är så jävla poppis och skit.. SUCK !

2009-11-13 @ 16:40:54
URL: http://bettiiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0