Dessies nattliga besök.

Tycker ni inte att det alltid är såhär? Dessie skriver ett böl-inlägg och att hon ska sova. Men dagen efter är det alltid bra, och ngn har alltid kommit hem till henne och "sovit"? haha. PINSAMT.. Antar att den som kom till henne var Jonathan :P Eller vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: Elin

Det roliga med Dessie är att hon skriver så för att hon har bloggtorka! Den kvinnan vet inte vad hon ska skriva och hon vill inte ha copy-cat stämpeln som vår stackars kissiekatt har fått tack vare att hon härmar både Dessie och Paow. Varför inte säga som det är helt enkelt! Jag har bloggtorka och kan inte skriva för det finns inget pinsamt, intressant eller skvaller i mitt liv just nu ha det bra!



Dessie skulle inte kunna säga det om så hennes liv hängde på det. Jag menar vore jag hennes kille skulle jag inte stå ut med det! Jag lovar att det är så att Dessie är Jonathans lilla slampa som gnäller över att hon inte vill ha doggystyle och pumpar upp det rejält. Aj då Dessie, har man valt att skaffa sig en äldre kille som endast vill ha sex får man räkna med hejdundrande turer! Du mutar fanskapet med sex wiiiiie

2010-01-11 @ 17:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0