Kissie´s bröst-bortförklaringar börjar komma!

Bortförklaringarna börjar komma nu, oväntat.. NEJ! Alla kunde ju gissa att det för eller senare skulle börja dyka upp olika bortförklaringar.. Detta är ju den första, vilken är nästa må tro? Vad tror ni, kommer denna bröst historien få ett slut?

Kommentarer
Postat av: Elin

Kissie är egentligen ganska patetisk om man tänker efter. Varför ljuga om en bröstoperation? Såklart, hon vill ha alla kommentarer för hon tjänar pengar på dem. Smart drag Kissie, men är pengar viktigare än kärlek? Tror inte det!



Kissie har egentligen inget socialt liv utan hennes liv går ut på att blogga om falskheter, dubelmoraler och hennes bröst medans hon egentligen kunde varit vilket söt 18 åring tjej som helst med utbildning och kanske ett jobb!



Jag skulle aldrig kunna offra mig själv till bloggvärlden utan jag skulle endast göra det för skojs skull. Ska man bli känd bli för fan känd på riktigt och inte via idol eller bloggen. Om du gör det för skojs skull och sedan blir känd p.g.a. det! Jamen då är det en annan sak! Men du har tjatat sedan blondinbella att: JAG SKA BLI SVERIGES STÖRSTA BLOGGERSKA!

Vet du vad? Alla skrattar åt dig för att du är så patetisk. Du tror att folk gillar dig men du är så klistrad i din egna värld att du inte kan se hur människor ser på dig. Dem vill egentligen inte ens veta av dig!

2010-01-27 @ 18:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0