Kissie står inte ensam för fösta gången!

För första gången i mitt bloggliv så håller jag delvis med Kissie. Jag har aldrig fattat hur man kan skaffa barn när man är så ung. Det är ju självklart att det blir jobbigare med jobb och skola eller vad man nu gör? Men det är väll ngt som man tänker över INNAN man skaffar barn? Vilka patetiska människor det finns! Ja, de som klagar vill säga!

Kommentarer
Postat av: EMMA

Men man har antagligen inte planerat att bli gravid så ung, så det är väldigt bra att det finns.

2010-01-29 @ 23:58:16
URL: http://endastemmas.blogg.se/
Postat av: Claudia

jag håller med emma, jag tycker det är bra, och när man har pluggat klart så är barnet oftast stort nog så det kan gå på dagis. så varför kan inte en ung mamma anställas ?

2010-01-30 @ 00:53:30
URL: http://claudiajohansson.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag måste tyvärr kontra lite till och säga att folk har fel som påstår att inte unga mammor förtjänar en chans dem också! Visserligen är det extremt att skaffa en unge mellan åldern 15 och 19 men ska man straffa en kvinna för att hon har moderskänslor? Vissa längtar mer eller mindre att få hålla i ett eget lite knyta men dem måste vänta för att dem har skola att göra.



Det har varit mycket tal om detta men vi i Sverige är generösa och ger dem bidrag. Handlar allting om pengar eller? Pengar har ingen själv och inget hjärta men det har en ung moder med sitt nyfödda barn. Alla har rätt till en chans att få visa att: Jag kan vara en ung mamma även fast jag pluggar/jobbar.



Jag tycker det är orättvist! Vad förlorar vi på det? Får vi höjd skatt eller? Woooooow, jag blir så rädd. Men ska vi likagärna sluta och ge så mycket bidrag till invandrare också medans vi håller på för att dem tar också tydligen pengar från staten! Kalla mig en svenskälskare när jag säger detta men: Ska vi hellre lägga pengar till en med svenskt medborgarskap som är en ung mamma och har tillgång till en bra framtid eller en ligist som klagar på att alla är rassar. Denna människa kan inte svenska eller något av dem svenska reglerna och bara har ett visum och det är inte ens säkert att denna får stanna?



Jadu, det må vara orättvist som faaaan! Men vadå? Det är bara pengar. Vi visar kärlek till pengar men dem kan fan inte visa något tillbaka!

2010-01-30 @ 12:05:01
Postat av: Claudia

absolut :D

2010-01-30 @ 14:31:41
URL: http://claudiajohansson.blogg.se/
Postat av: sarah

Hej, jag e själv ung mamma, inte står jag ock klagaR, Ville man ha barn får man ta konsekvenserna, det finns facktrist kondom och allt annat på marknaden som e grattis tills du fyllt 20.

2010-01-30 @ 23:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0