Paow, har du bulimi eller världens bästa ämnesomsättning?!

Jag lovade ju att skriva om detta verkligen blev av.. så ja, då får ja ju göra det :) Ja nog om det..
En sak som jag alltid undrat över. Hur mkt ljuger dessa bloggare ? Liksom, vem kan äte typ  mat 3ggr om dagen sen fika lika många? Det verkar ju bara va Amir som verkligen gör detta, ja ni fattar varför ;D hehe.. Men som Paow, hon är som en pinne? Antingen har hon bulimi eller så har hon världens bästa ämnesomsättning!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag kan också äta hur mycket som helst utan att gå upp någonting.. Det suger..

2010-01-29 @ 19:03:26
URL: http://elinlisamathilda.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Haha nej det vill du verkligen inte!! Usch! Jag VILL gå upp!.. Tycker det är äckligt att vara smal:(

2010-01-29 @ 19:20:55
Postat av: Zandra

Egentligen inte så konstigt, vi är flera som har den turen att ha en toppen ämnesomsättning. Jag äter sjukt mycket, på två månader krängde jag minst 40 pizzor, lite burger king och mc donalds, till detta en jävla massa onyttig frukost. Inte är jag överdimensionell för det, inte heller spyr jag upp något, det verkar vara ett jävla slöseri på mat ? ;)

Jag och min sambo fick nyligen höra på pizza hut "det är respekt att ni kan äta så mkt" och jag har hört "akta er hon äter som en sjöman" eller hon äter som en riktig karl.



Jag är glad att jag har denna ämnesomsättning och vet att det finns fler som har det, men de brukar dock inte hålla hela livet, så får väl passa mig om ett par år ;) hehe

2010-01-29 @ 22:00:19
URL: http://zandies.blogg.se/
Postat av: Elin

Detta behöver inte betyda att hon har bullemi. Om hon nu har det. Synd om henne. Jag menar att ge så mycket för att vara smal är patetiskt. Amir kanske har en tjockare släkt och Paulina kanske har en smal smal släkt. Det finns något som kallas gener. Wow, det har väl alla hört talats om?



Tycker att det är förjävligt jobbigt att jag har en jättekass ämnesomsättning. Jag går jättelätt upp i vikt men jag går även jättelätt ner så det blev som fair and square. Jag kanske väger mycket men jag har extremt med muskler på mitt benpartier och mina armpartier.



Men men jag tror inte på bullemisnack tyvärr. I den där åldern så kan det bli så. Men man ska inte kalla det för bra ämnesomsättning. Jag skulle dö om jag var sådär smal för det är inte ens snyggt eller hälsosamt med tanke på att hon ibland röker, dricker m.m. Ju mindre kropp desså mindre alkohol tål du. Okej, jag dricker inte men iaf! Man tål mindre skit som tjockis!

2010-01-30 @ 12:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0