Dessie, dead ?!

Hur kan en blogg som uppdaterar två ggr i veckan vara så poppis ? Hon skriver ju aldrig något alls ? Sen när hon väl gör det slänger hon upp 10 ointressanta inlägg.. Som nu, hon har inte skrivit något på två dagar ?! Folk borde verkligen sluta läsa hennes blogg, hon är bara pinsamt dålig!



Kommentarer
Postat av: Elin

Jag är skyldig till detta... nej jag skojjas bara! Men Dessie har väl bloggtorka! Hon kommer tillbaka och skriver: Har varit gräl med mig och min pojkvän så har inte kunnat uppdatera! Massa bortförklaringar till något som kallas BLOGGTORKA! Inse Dessie! Du är fan inte intressant längre för det du skriver om är:



Hur mycket du hatar Paow (fast nu är ni "bästisar" så det kan du inte skriva om längre)

Hur mycket du älskar att ragga på folk och blir bjuden på sprit (Nej just ja, du har kille och ingen gillar en plastig slampa. Dessutom har folk avslöjat att du egentligen har gått i kyrkan och smuttat nattvardsvin och fått fjortisfylla på det skämt åtsido!)

Du skryter om hur rik du är (Erhm, eller pengarna du tagit från din syster! Hon har ÄNTLIGEN skaffat sig ett kassaskåp som innebär att du måste ha IQ över 2! Synd Dessie inget mer plundrade här lilla piraten!)

Hur "söt" du är (Dessie har insett att hon har börjat få rynkor i pannan efter alla "25 minutare" och hennes självförtroende sjunger p.g.a. denna lilla jäkla rynkan i pannan! Aj då, det finns inget sött i dig när du ser ut som en rynkig pepparkaka)



Kalla mig elak men Dessie är en hemsk liten 94:a som jag ser som AIDS! När man väl fått det blir man inte av med det! HELA JÄVLA BLOGGVÄRLDEN ÄR AIDS! Wiiiiiie! :D



//Elin

2009-12-23 @ 15:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0