Kissie inser hur hatad hon är..

Kul att starta datan och inse att det finns TUSEN inlägg att göra, dissa kenzas skor, kissies ögonbryn (IGEN), dissar hit och dit.. Inse hut trött man kan bli?! Men men, nu börjar jag!
Kissie har hittat ännu en hata grupp :) Undra hur det känns, undra hur värt det kan kännas?! Hon försöker ju intala sig själv att de är avundsjuka verkar det som. Men ja, är det någon som hade velat vara hatad av 50% av alla som äger en dator? Inte jag i alla fall.. Men ja, hon måste ju komma på saker så att hon kan må bra.. Hon har ju redan den lägsta självkänslan man kan tänka sig så, man får försöka första. Skulle faktiskt inte bli alls förvånad om man någon gång loggar in på hennes blogg och möts av ett självmords-inlägg. Hemsk tanke men ja, jag skulle faktiskt inte bli förvånad!



Kommentarer
Postat av: Stina

haha, har du ens förstått att kissie inte är på riktigt? hon vet ju precis hur hon ska skriva för att provocera för att få publicitet av såna som t ex du som orkar lägga ner tid på henne. detta gör ju att hon tjänar pengar och fortsätter oavsett hur mycket skit folk skriver om henne. tror inte hon bryr sig ett skit om hur många hatgrupper det finns om henne på facebook, ju fler desto mer publicitet för henne = mer pengar!! vill du verkligen sabba för kissie, sluta läsa hennes blogg och sluta skriv om henne!!

2009-12-26 @ 19:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0