Paow sprider klamydia bland Stockholmsfolket!

Fick ett mail från DENNA modellerande läsare! Allt handlade om Paow och ja, ganska kul! Det första inlägget ni kan se (ja, blir större när ni klickar:D) är det Paow som hissar en "riktig skvallerblogg" Som handlar om massa barn i Stockholm... Så kanske inte så kul för oss andra men ja, de skriver om sex å sjukdomar...
Fast de lyssnar på sina kommentarer i alla fall då jag skickade och bad dem lägga upp bilder på de som allt handlade om, sen VIPS! Så hade dom gjort det :)! THX!
Men ja, den andra bilden är då ett utdrag ur just den bloggen som Paow skriver detta om: "det mesta dom skriver är faktiskt sant, så läs om ni vill förstå.."
På just denna bloggen skriver de om hur Paow leker rundor, bland annat detta: "Han ska även ha klamydia som han har fått genom att ha sex med Paulina ”Paow”! Så ja, Paow är tydligen en lite smittospridare, eller som läsaren skrev i mailet "vilket litet luder" HAHA:D UNDERBART!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej fuckwithyou (: haha, kolla dessies blogg om att en kille försökt anmäla henne, det e samma kille som snackade med henne på facebook .. jag kmr ihåg att du printscreenade det och skrev upp det i bloggen men kan inte hitta :s men bara ett skvaller tips!

2009-12-20 @ 17:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0