Veckans Bloggdiss!

HAHA, fick ett mail om en blogg.. Var verkligen tvungen att kolla in den! La mig ner på golvet när ja sedan kollade på filmer som ja fick med i mailet. HAHA! Så sinnes. tack för tipset Victoria! Detta stod i mailet i alla fall:

Hej!
Vet inte riktigt om du håller koll på en tjej som heter Kajsa Nihlen? Hon är iaf "känd" på bdb för hennes extrem stora bröst och photoshopade midja, ville iaf ge dig lite tips om henne: På hennes bilddagbok (blablabla) & på hennes blogg (http://blablabla.blogg.se/) ser man ofta bilder på en väldigt photoshopad midja och när någon kommenterar detta så blockas man eller blir kommentaren borttagen, finns många bevis på att hennes bilder är photoshopade men satt och letade runder här om dagen och hittade en flashback tråd om denna tjejen där det finns en film där hon sitter i underkläder i sin säng och "porrar" sig framför kameran, tänke att detta kanske kunde vara lite intressant? här är iaf länkarna: http://www.megaupload.com/?d=5XIC7Y4B & http://www.megaupload.com/?d=VQ0AYR5Y . Denna tjejen är också nominerad till Sydsveriges Lucia & via sin blogg och bdb så tigger hon röster genom att lägga upp länkar till låtar där "hon" sjunger. Bara det att det är en tjej som heter Marie Digby som sjunger. Här är en länk till Kajsas videoklipp. Här är en länk till Maries videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=589Mvlz6LWE som du hör så är det Marie som sjunger på båda videosarna. Hoppas att du fått ut något av mina tips :)
HAHA, vem är så dum och skriver att det är en själv som sjunger och lägger upp en låt från youtube som haft 15miljoner lyssnare. HAHA! Jo, detta mailet höll mig road ett tag.


Kommentarer
Postat av: Bella

Folk är så jäävla pinsamma herregud haha. Sanningen kommer alltid fram.

2009-11-24 @ 14:58:44
URL: http://bellboli.blogg.se/
Postat av: Victoria

Victoria heter jag ^^

haha, varsågod för tipset :)

2009-11-24 @ 17:07:40
URL: http://www.victoriashemlighet.com
Postat av: Rolle

Hon heter Victoria ;D

2009-11-24 @ 17:23:04
Postat av: Tillan

Tuuuusuen tack för filmerna på Kajsa, har henne på msn och har haft henne mer som någonting jag velat vara, men, nu såg jag hur hon verkligen såg ut, och det var ju verkligen ingenting som jag skulle kunna drömma om :O

2009-11-24 @ 19:53:23
URL: http://snyggtillan.blogspot.com/
Postat av: Alex Bring Palm

HAHAHAHAHAHAHHAHA !!!!!! Jävla brud ! Henns blogg skall jag inte in på EN ända gång till HAHAHA ! Hon är ju beroende utav att försöka skaffa pengar via reklam i alla fall ! HAHAHAHAHAHAHAHAHH !

2009-11-25 @ 07:23:49
URL: http://alexbringpalm.blogg.se/
Postat av: Carrooouw

Jag klarar inte av denna bruden. Hon har dessutom hängt ut mig på sin blogg nu där hon lagt ut en bild där hon klippt bort mitt huvud, skriver hur fet och ful jag är, när hon i samma inlägg också skriver att man inte ska klanka ner på andra.

Hon godkänner ju inte kommentarer som länkar till mig heller så att människor kan bilda sig en egen uppfattning...

2010-04-22 @ 20:22:27
URL: http://carrooouw.se
Postat av: ...

Säg bara till ifall du vill ha lite skvaller om denna fula råtta. Vet en del !

2010-05-12 @ 22:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0