Kissie, you make me sick!

Fick ett tips av en läsare vid namn Ellinor idag. Hoppas hon fick det hon önskade sig :)
Nu har man kommit hem igen.. OCH vad möter man? Jo, ett inlägg från Kissie där hon talar om "överklassen"! Har alltid trott att man måste vara en del av den för att förstå, inte någon wannabee?! Jag talade om för er innan om hennes "skal". Vet inte om man ska skratta åt henne eller tycka synd om henne.. Tänk hur dåligt hon måste må som känner sig tvingad att leka någon annan. Typ som om jag skulle gå runt och leka James Bond! Men ja, hon försöker som sagt lura i sina läsare att hon har så fruktansvärt mycket pengar.. Det har hon ju dock inte, hennes familj är så långt ifrån överklass man kan komma.. Undra om de ens når medelklass?! Stackarn.. Men som sagt, ska man tycka synd om henne eller ska man skratta åt henne? Den dagen då hon inser att hennes image är i det förflutna och hennes jag kommer upp till ytan igen. Kommer inte det bli ett straff nog?
Spinner lite ifrån ämnet, sorry! Men ja. Hon dissar som sagt G.T i sitt inlägg, hur hon slutat att handla där osv.. Men saken är ju den att det är ju där hon handlar.. Kanske inte ska lägga upp saker från shoppingen på gina i bloggen om du ska dissa det ett par dagar senare.. HAHA, loser. Den lilla lotsasflickan handlar alltså på gina och försöker som vanligt bara vara den hon önskar sig vara!

http://kissies.se/2009/october/fran-dagens-shopping.html#comment

Kommentarer
Postat av: Ellinor S

TACK!!! Preciiis vad jag menade, du är bäst.

2009-10-16 @ 11:24:54
URL: http://stellans.devote.se
Postat av: N

Det enda som är mer korkat än folk som provocerar utan att få något i gengäld (Kissie t.ex.) är folk som inte kan se igenom provokationen.

Varför är du så insatt i hennes liv att du känner att det är nödvändigt att sitta och beklaga dig över vad hon gör? Det är inte precis som det påverkar dig på något sätt. Ignorera henne bara.

2009-10-16 @ 19:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0