Sanningen bakom Kissies och Amirs bråk.

Copy from fs som läsaren sade!

"Sanningen är faktiskt att Amir tröttna på Kissie. Alexandra omvandlades till Kissie och det var det ända han såg i henne. Amir har alltid älskat Alexandra men kan inte hitta henne längre, han ser bara Kissie all over the place.

Han tycker Alexandra har blivit precis som kissie och hon har verkligen ingen respekt för folk. Hon hänger ut folk från höger till vänster och skämmer verkligen ut sig. Han har hamnat i ett fack på senaste tiden, han har verkligen blivit "kissies kompis" och det har förstört jättemycket för honom. Till och med när han går på möten så säger företagare "Du måste sluta synas med Kissie om du vill bli tagen seriös". Hon drar liksom ner honom i hennes skit. Han var på finest awards utan henne och det var en av hans absolut roligaste kvällar ute, alla var så snälla och trevliga mot honom... självklart, den största anledningen, för att han inte var med henne.

När Amir är med henne kommer de knappt in på klubbarna. Hon har verkligen förstört för sig själv men hon vägrar fatta det. Den dagen bloggvärlden dör ut... då kommer hon stå där helt bortglömd med ett par silikonbröst och en LV för 5.000, berättar källan att Amir tycker.

De har inte direkt pratat ut om bråket. Sista droppen för Amir var när hon skrev inlägget ''we are now longer friends''. Kissie märkte att Amir var sur när hon skrev ''vi ska till gran canaria'' och så skrev Amir 10 min efter ett inlägg med rubrik: ''Jag ska inte till gran canaria''.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0