Vissa borde man plåga och dumpa i havet!

"Erkännandet gäller att han under bilfärden eller på Näsby fält ska ha utsatt henne för flera slag eller sparkar mot huvudet, armar och ben, men han hävdar att det aldrig har funnits uppsåt att döda henne. Däremot förnekar 21-åringen till att ha skurit henne med kniv eller annat vasst föremål i ögonen, underlivet och i ansiktet samt till att ha tagit strupgrepp på henne, den skada som har gett kvinnan livshotande hjärnskador." - Källa
Vissa förtjänar bara att plågas, ni vet på ett riktigt (medeltida) vis och dumpas i havet.
Ja, tänkte visa några tips på hur jag skulle gjort om jag fick vara bödeln (stavas de så:S).. Kan ej lägga upp bilder för att ja, ni kommer fatta när ni ser bilderna själva (genom att söka på dem)!
-

Impalement:
Gick ut på att offret fick sätta sig på en tjock och vass påle som sedan restes upp mot övre ryggen på offret som spetsades och gled sakta genom pålen pågrund av sin egen vikt. Det kunde ta upp till 3 dagar innan offret var död.

-
Judas Cradle:

Offrets anus eller vagina placerades på toppen av den pyramidformade ställningen. Meningen var antingen att stretcha ut de respektive delarna maximalt och förstöra tarmarna men i vissa fall kunde det även leda till att offret i fråga blev spetsad. För att öka smärtan och påskynda döden kunde man lägga på vikter på offret. Tortyren kunde vara allt från några timmar till flera dagar. Ställningen tvättas aldrig så offret blev oftast infekterad av förödande bakterier.
-
Coffin Torture:
Offret placerades i en metallbur som var formad exakt efter människokroppen och man tvignade även överviktiga personer in i de mindre burarna för att göra det så obekvämt som möjligt. Buren hängdes sedan vanligtvis från ett träd. Den placerades vanligtvis där solen var framme som mest så att fåglar och andra djur kunde äta på offret.
-
The Pear of Anguish:
Det här tortyrmedlet användes mest för att straffa lögnare och homosexuella. Verktyget bestod av fyra "blad" som öppnades när en person skruvade på en knapp på toppen. Verktyget fördes in i anuset eller vaginan på homosexuella och i munnen på lögnare och sedan öppnades dessa fyra "blad" sig långsamt och slet sönder allt i underlivet och krossade käkbenet.
-
The Breaking Wheel:

Offret spändes fast på ett hjul som snurrade runt långsamt samtidigt som någon krossade olika delar på offret med en järnhammare. När personen hade krossat alla delar på offret sattes för det mesta hjulet upp på en påle så att fåglar kunde äta på det fortfarande levande offret. Det brukade ta upp till flera dagar innan offret dog av uttorkning.
-
Saw Torture:
Offret hängdes upp och ner för att mestadelen av blodet skulle rinna ner i hjärnan så att offret skulle kunna vara vid medvetande så länge som möjligt. De flesta offrena blev sågade i halvor medans en liten del blev sågade upp till deras bröstkorgar så det tog längre tid för de att dö.


Kommentarer
Postat av: Kimmie

Men hjälp ! Man blir ju nästan rädd. Hur har folk kommit på alla dessa tortyrsätt?

2010-02-11 @ 00:34:02
URL: http://frommypointofvue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0