Kissies "egna klubb"

Hade fått ett mail ang klubben V.I.P som kissie säger att hon äger. Fast hon skriver ju inte ett ords sanning i sin blogg så man har ju fattat att det inte är sant! Men fick i alla fall ett mail som stärker detta:

Hej!Jag bor i Uppsala och har varit på VIP ettt par gånger. Stället har bytt namn och ägare tusentals gånger, och nu sedan det blev VIP har det hyrts ut lite random till de som vill, oftast riktiga floppkvällar med usla dj’s som har 10 låtar på lager. Ofta har dom dansband för äldre på övervåningen och delar upp stället, helt världelöst.Dom har absolut inte startat något som har med VIP att göra, förmodligen bara hyrt lokalen för att de behövs mer folk till detta usla ställe…Alla över 20 iallafall går till BJ elelr saluhallen, KALAS som kissie hängt på och VIP är typ sista utvägen om man e under 20…

VIP går ju i konkurs om mindre än 1 månad. Folk går bara dit för att på onsdagar har de 25 kronor på all alkohol. Så VIP försöker nog göra allt dom kan för att samla ihop så mycket pengar kan för att inte ha för höga skulder.



Kommentarer
Postat av: Fanny

Du har väl sett Kissies fail när hon har bilder på hennes hår. dom bilderna hon la upp och det typ stod "mitt hår just nu"

hennes rygg är helt in och ut. Om du bara ville lägga ut det eller så ;)

2010-07-03 @ 15:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0