Krillebooi, sanningen om hans pengar?!

Vi har ju alla hört att Krille snor saker från sia kompisar och byter sedan ut dem?! Fick en ganska kul konversation som är mellan Krilles ex-kompisar. De båda sitter på en massa roligheter om hur han verkligen får tag i sina pengar. Man vet ju inte vad som är påhitt och vad som inte är det. Att han snor saker är dock ett faktum. Läs själva vad som står:

Kommentarer
Postat av: Gustav

Krille var ju här i göteborg och "röjde runt" med mina föredetta kompisar. Snylta till sig det ena och det andra. Men jag har hört betydligt värre historier än det där, dock inget 100% :)

2010-03-05 @ 14:15:13
URL: http://sweetandbrilliant.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jamen alltså när ska någon stoppa denna Krille som far fram i världen som om han vore ett rikemansbarn vilket han inte är.Det ingår i spelet att vilseleda sin omgivning och lägga ut dimridåer så at ingen når fram till kärnan = sanningen/verkligheten. Tills en dag då någon eller några som har lärt känna honom eller snarare blivit utsatt för honom börja lägga ihop två och två.Krille börja känna att någon är honom på spåret, då drar han sin väg och lämnar allt i ruiner bakom sig. Hans blogginkomster räcker tillen bråkdel för att försörja hans livsstil. Så vad kommer pengarna ifrån ? Någon som vågar sig på en kvalificerad gissning? YKW

2010-03-05 @ 17:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0